Vítkovice – Pardubice 2:3 (po pr.) | K. Vary – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 3:1 (kon.)
Liberec – Olomouc 6:1 (kon.) | Kladno – Plzeň 3:4 (kon.) | Mountfield HK – Třinec 2:3 (po pr.)
Sparta – Motor ČB 5:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
6:1 (2:1, 3:0, 1:0)
HC Olomouc
Úterý 03.01.2023, 18:00Tipsport extraliga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:37 Jan ORDOŠ - 6:1
     
    53:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí ještě nemají dost. Flynn zavezl kotouč do útočného pásma a přihrál na osu hřiště JANU ORDOŠOVI. Ten si efektně zpracoval puk bruslí rovnou na hůl a z druhého doteku propálil Konráda. Asistence: Oscar Flynn.
    38:59 Jaroslav VLACH - 5:1
     
    38:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak nakonec to šelmám vyšlo i v přesilové hře. Balinskis pro změnu nabil na vrchol pravého kruhu JAROSLAVU VLACHOVI a ten nechytatelnou dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Uvis Janis Balinskis.
    37:33 Jakub RYCHLOVSKÝ - 4:1
     
    37:33
    Liberec právě vstřelil branku!
    Šelmy už znatelně odskakují. Vlach z rohu hřiště narýsoval nádhernou přihrávku před poloprázdnou bránu přesně na hůl JAKUBA RYCHLOVSKÉHO, jenž pohotově zvýšil už na 4:1 Asistence: Jaroslav Vlach, Petr Jelínek.
    27:25 Oscar FLYNN - 3:1
     
    27:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nádherný moment OSCARA FLYNNA. Liberecký forvard v rohu hřiště zmátl olomouckého zadáka rychlou kličkou do protipohybu a namířil si to rovnou před Lukáše. Tomu zasunul puk nekompromisně mezi nohy. Asistence: Jan Ordoš, Adam Najman.
    06:02 Jan ORDOŠ - 2:1
     
    06:02
    Liberec právě vstřelil branku!
    Krásný přesilovkový ťukes na jeden dotek přináší Tygrům opět jednobrankový náskok. Vlach z první na Birnera, Birner z první mezi kruhy na JANA ORDOŠE a ten z voleje do sítě – tak zněla gólová rovnice domácího celku. Asistence: Michal Birner, Jaroslav Vlach.
    03:36 Jan KNOTEK - 1:1
     
    03:36
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Je bleskurychle vyrovnáno. Kolmann nerozehrál nejlépe, Flynna okamžitě obral o kotouč Jan Bambula a pak už byl s Tygry amen. Bambula přistrčil puk do jízdy JANU KNOTKOVI a ten parádní pumelicí zápěstím pod horní tyč nedal Kváčovi šanci. Asistence: Jan Bambula.
    01:41 Petr JELÍNEK - 1:0
     
    01:41
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři přežili úvodní tutovku Mory a prakticky okamžitě sami skórují. Rychlovský milimetrovou zadovkou před prázdnou klec paralyzoval bránící Hanáky a především oslovil PETRA JELÍNKA, který už to měl velmi jednoduché. Asistence: Jakub Rychlovský, Jaroslav Vlach.
    Marken.cz

    Jan Kousal

    Branky a nahrávky: 2. Jelínek (Rychlovský, Vlach), 7. Ordoš (Birner, Vlach), 28. Flynn (Ordoš, A. Najman), 38. Rychlovský (Vlach, Jelínek), 39. Vlach (Balinskis), 54. Ordoš (Flynn) – 4. Knotek (Bambula)


    Bílí Tygři Liberec: Kváča (Neužil) – Nedomlel, Balinskis, Melancon, Ivan, Štibingr, Kolmann, Šedivý – Birner (A), Filippi, Faško-Rudáš – Ordoš, A. Najman, Flynn – Vlach, Jelínek (C), Rychlovský – Jenčovský, Šír (A), Dlouhý.
    Trenér: P. Augusta

    HC Olomouc: Lukáš (41. Konrád) – Ondrušek (C), T. Černý, Řezníček, F. Kočí, Škůrek, Švrček, Kunc, Rutar – Bambula, Knotek (A), Orsava (A) – Klimek, Strapáč, P. Musil – Plášek ml., Navrátil, Handl – Kusko.
    Trenér: J. Tomajko

    Rozhodčí: Jeřábek, Úlehla – Špůr, Šimánek

    Diváci: 3 463
    bahis siteleri