Opava – Val. Meziříčí 6:3 (kon.) | Chomutov – Písek 6:2 (kon.) | Vel. Meziříčí – Znojmo 0:4 (kon.)
Havlíčkův Brod – SHKM Hodonín 4:2 (kon.) | Žďár n/S – Vyškov 4:5 (kon.) | Jablonec n/N – Letňany 2:8 (kon.)
Ústí n/L – Benátky n/J 4:2 (kon.) | Hronov – Řisuty 4:6 (kon.) | Cheb – Tábor 1:2 (po pr.)
Kobra – Klatovy 4:1 (kon.) | Vrchlabí – Děčín 5:1 (kon.) | Příbram – Mostečtí Lvi 3:5 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
4:2 (2:2, 1:0, 1:0)
HC Benátky nad Jizerou
Středa 04.01.2023, 18:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • 2. liga skupina Západ • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:44 ROUBÍK - 4:2
     
    59:44
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Kýžený úspěch jim to ale nepřineslo, naopak JAROSLAV ROUBÍK kompletuje hattrick! Matador v ústeckých barvách si najel po pravé straně a od mantinelu přesně uklidil puk do prázdné benátecké branky. Bez asistence.
    37:31 ROUBÍK - 3:2
     
    37:31
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan využívá přesilovku a otáčí vývoj skóre ve svůj prospěch! Pozici ležmo v podání benáteckého gólmana využil JAROSLAV ROUBÍK, který ho dokázal přehodit a už podruhé v tomto klání skórovat. Asistence: Jiří Drtina.
    10:19 ROUBÍK - 2:2
     
    10:19
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Druhý ústecký gól na sebe nenechal dlouho čekat a je vyrovnáno! JAROSLAV ROUBÍK si najížděl do předbrankového prostoru, kde obdržel puk od Costy. S ním neváhal ani chvilku a poslal jej přesně do odkrytého prostoru u pravé tyčky. Asistence: Kale Costa a Martin Tůma.
    07:55 KUCHYNKA - 1:2
     
    07:55
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Domácí snižují! Odražený kotouč od mantinelu zvedl pod horní víko branky Benátek ŠTĚPÁN KUCHYNKA a připisuje si hned při svém debutu v ústeckém dresu první gól. Asistence: Jan Rudovský a Jakub Trefný.
    05:29 ZUMR - 0:2
     
    05:29
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Tohle byla hodně povedená kombinační akce ze strany Benátek, díky které jdou Středočeši do vedení! Kamil Bříška od mantinelu poslal puk před branku na Lukáše Tondra, který následnou tečí našel volného DOMINIKA ZUMRA, jenž doklepl puk k bližší tyči. Asistence: Lukáš Tondr a Kamil Bříška.
    03:40 JANKOVSKÝ - 0:1
     
    03:40
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Hosté se ujímají vedení! Zpoza Cikánkovy branky obdržel přesný pas VÁCLAV JANKOVSKÝ, který puk ihned převzal a z první rozvlnil síť za zády strážce ústecké klece. Asistence: David Šafránek a Jan Dvořák.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 8. Kuchynka (Rudovský, Trefný), 11. Roubík (Costa, Tůma), 38. Roubík (Drtina), 60. Roubík – 4. Jankovský (Šafránek, Dvořák), 6. Zumr (L.Tondr, Bříška)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Cikánek (Stahl) – Vacík, Drtina (A), Funk, Záruba, Šefl, Trefný (C) – Kordule, Roubík, Rudovský, Tůma, Daniel, Smola, Costa, Kuchynka, Prošek, Damašek.
    Trenér: Jan Čaloun

    HC Benátky nad Jizerou: Sejpal (Hofman) – Antoš, Mrkvička, Klodner, Kulvejt, Mašek, Čížek, Tondr M. (A) – Hejňák, Dvořák, Šafránek (A), Havlas, Hašlar, Tondr L., Jankovský, Zumr, Bříška (C).
    Trenér: Antonín Nečas

    Rozhodčí: Glanc – Kurtin, Beneš

    Diváci: 809
    thejrc.org