Zlín – Slavia 0:4 (kon.) | Jihlava – Kolín 0:5 (kon.) | Vsetín – Přerov 1:3 (kon.)
Poruba 2011 – Pardubice B 4:2 (kon.) | Sokolov – Třebíč 3:2 (kon.) | Prostějov – Litoměřice 3:5 (kon.)
Šumperk – Frýdek-M. 2:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
0:5 (0:1, 0:3, 0:1)
SC Marimex Kolín
Pondělí 09.01.2023, 17:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Chance liga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:48 Zdeněk KRÁL - 0:5
     
    55:48
    Kozlové právě vstřelili branku!
    První střelu při akci dva na jednoho z hole Šedivého ještě stačil Wolf vykrýt, ale na dorážku ZDEŇKA KRÁLE již byl bezmocný. Zkušený útočník uplatnil svůj důraz. Asistence: Daniel Šedivý.
    39:27 René PIEGL - 0:4
     
    39:27
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Jsem zvědav, kolik fanoušků Jihlavy zůstane v Pelhřimově na třetí třetinu. Dukla totiž hraje mírně řečeno nepřesvědčivě, naopak při Kolínu stojí i kousek štěstí. RENÉ PIEGL vypálil od modré a puk přes dvě teče zapadl do sítě. Asistence: Štěpán Matějček.
    26:03 Kryštof OUŘADA - 0:3
     
    26:03
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Dukla má nyní s Kolínem nelichotivou bilanci, za necelých devadesát minut prohrává se soupeřem v součtu posledního zápasu již 1:9. Zdeněk Král a Petr Koukal jsou na první ligu velmi zkušení hokejisté, kteří nyní připravili oku lahodící kombinací na jeden dotek puk pro KRYŠTOFA OUŘADU, jenž neměl problém zakončit zblízka do volné klece. Asistence: Petr Koukal, Zdeněk Král.
    24:32 René PIEGL - 0:2
     
    24:32
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolín se dostává do dvoubrankového vedení. RENÉ PIEGL nejenže na modré zastavil vyhozený puk, ale dokázal si ho připravit na střelu a procedit ho do sítě, jelikož Beran měl zakrytý výhled a prakticky nemohl reagovat. Asistence: Daniel Šedivý.
    06:01 Matěj MORONG - 0:1
     
    06:01
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolínští se dostávají na začátku šesté minuty do vedení, o které se opět zasloužil MATĚJ MORONG. Ten má proti Jihlavě střeleckou mušku, v minulém zápasu jí dal hattrick. Nyní si dojel vlastní zblokovanou střelu a tváří v tvář Berana si ho položil a zasunul puk do volné části branky. Asistence: Vojtěch Síla.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 7. Morong (Síla), 25. Piegl (D. Šedivý), 27. Ouřada (Koukal, Z. Král), 40. Piegl (Matějček), 56. Z. Král (D. Šedivý)


    HC Dukla Jihlava: Beran (41. Wolf) – Bilčík, Chvátal, D. Kolář, F. Kočí, Dundáček, Vala, Haman – Jungwirth, Miškář, Pořízek – Harkabus (A), Skořepa (C), Handl – Cachnín, Juda, V. Brož – Křehlík, Kuchta, Tecl.
    Trenér: Viktor Ujčík

    SC Marimex Kolín: Sajdl (Soukup) – Piegl (A), Čáp, Aubrecht, Niko, Cibák, Zajíc, Naar – Ouřada, Koukal (C), Z. Král (A) – J. Sklenář, Korkiakoski, Lang – Síla, Morong, Polák – D. Šedivý, Matějček, T. Jelínek.
    Trenér: Jan Šťastný

    Rozhodčí: Jechoutek, Grygera – Beneš, Vašíček
    thejrc.org