Zlín – Slavia 0:4 (kon.) | Jihlava – Kolín 0:5 (kon.) | Vsetín – Přerov 1:3 (kon.)
Poruba 2011 – Pardubice B 4:2 (kon.) | Sokolov – Třebíč 3:2 (kon.) | Prostějov – Litoměřice 3:5 (kon.)
Šumperk – Frýdek-M. 2:4 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
4:2 (0:2, 0:0, 4:0)
HC Dynamo Pardubice B
Pondělí 09.01.2023, 17:30 • RT TORAX ARENA, Ostrava • Chance liga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:39 Dominik HRNÍČKO - 4:2
     
    59:39
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak přece se DOMINIK HRNÍČKO prosadil. Jeho tým vyhrál hravě souboj u mantinelu a vyslal jej po pravém křídle vstříc prázdné svatyni. Asistence: Jakub Šlahař, Tomáš Voráček.
    56:29 Aaron BERISHA - 3:2
     
    56:29
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tohle bylo o milimetry. AARON BERISHA dostal nahrávku do slotu, kde byl úplně sám od Patrika Urbance, který těsně udržel pásmo. Počkal si se střelou a zamířil přesně na vzdálenější tyč, zápas je otočen. Asistence: Patrik Urbanec, Vít Christov.
    53:46 Tomáš ŠOUSTAL - 2:2
     
    53:46
    Poruba právě vstřelila branku!
    Rychle využitá přesilovka znamená vyrovnaný zápas, po Střondalově pasu po ose hřiště pálil z Ovečkinova místa z první TOMÁŠ ŠOUSTAL. Vymetl pavučinku v Kloučkově bráně a jedeme od znova. Asistence: Vojtěch Střondala, Adam Sedlák.
    40:29 Tomáš GŘEŠ - 1:2
     
    40:29
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba otevírá třetí třetinu ve velkém stylu. Vachovec nachytal soupeře v nedbalkách a hnal se téměř sám na Kloučka. Jeho střela sice neskončila v síti, ale od betonů se odrazila přímo na hůl TOMÁŠE GŘEŠE, který měl před sebou prázdnou klec. Asistence: Michal Vachovec, Tomáš Voráček.
    11:20 Tomáš URBAN - 0:2
     
    11:20
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Na pravém křídle se uvolnil TOMÁŠ URBAN, který si sjel až k Bláhovi bez zájmu obránců a zakončil střelou zápěstím na vzdálenější tyč. Druhá trefa Urbana navíc vyhání Bláhu z brány. Asistence: Jan Hruška, Karel Nedbal.
    00:46 Tomáš URBAN - 0:1
     
    00:46
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Obrovská hrubka v domácí obraně, po neshodě na modré čáře se do brejku dostal TOMÁŠ URBAN, který zakončil akci zasunutím puku mezi betony. Asistence: Daniel Rákos.
    Marken.cz

    Jiří Pudich

    Branky a nahrávky: 41. Gřeš (Vachovec, Voráček), 54. Šoustal (Střondala, A. Sedlák), 57. Berisha (Urbanec, Christov), 60. Hrníčko (Šlahař, Voráček) – 1. T. Urban (Rákos), 12. T. Urban (Hruška, Nedbal)


    HC RT TORAX Poruba 2011: O. Bláha (12. Dolejš) – Urbanec (C), Voráček, Doudera, Lemcke, Klimíček, A. Sedlák, Mlčák – Gřeš, Vachovec (A), Šoustal – Christov, Pšurný (A), Berisha – Šlahař, Střondala, Hrníčko – Brodek, Toman, Häring.
    Trenér: Jiří Režnar

    HC Dynamo Pardubice B: Klouček (Kadlc) – Bukač, Zdráhal, Chabada, Hanousek, Nedbal, Kaštánek, Kubíček – T. Zeman, Rákos, Rouha – T. Urban, Hruška, T. Svoboda – Kaplan, Kaut, Belluš – M. Rohlík, P. Machač, Lichtag.
    Trenér: Václav Baďouček

    Rozhodčí: Koziol, Rapák – Otáhal, Roupec
    thejrc.org