Švýcarsko – Japonsko 5:0 (kon.) | Švédsko – Slovensko 6:1 (kon.) | Finsko – Česko 3:2 (kon.)
konec
HK Mladí Draci Šumperk
5:0 (2:0, 0:0, 3:0)
HC Olomouc
Čtvrtek 12.01.2023, 18:00 • Škoda arena, Šumperk • Extraliga dorostu - o účast v play-off • 11. kolo
Partner:
     
    53:45
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Navyšování náskoku pokračuje. KRYŠTOF SEIDENGLANZ získal kotouč na levé straně v útočném pásmu a posílal touš před bránu, kde se kus černé gumy odrazil od brusle beka do vzduchu a pro domácího útočníka šťastně zaplaval za záda bezmocného Žbánka. Asistence: Oldřich Verner a Antonín Karas.
    52:22 David ZÁRUBA - 4:0
     
    52:22
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    S velkou pravděpodobností je rozhodnuto. Před bránu nahrával Pospíšil a od brusle obránce Galvase se puk odrazil k Maurerovi, jenž nahrál před prázdnou bránu DAVIDU ZÁRUBOVI, na něj již čekala snadná práce. Asistence: Lukáš Maurer a František Pospíšil.
    49:43 František POSPÍŠIL - 3:0
     
    49:43
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Svěřenci kouče Kučery udělali třetí důležitý krůček směrem k vítězství. Karas si všiml ve středu rozjetého FRANTIŠKA POSPÍŠILA a ten zachoval v koncovce chladnou hlavu, kotouč pověsil nechytatelně do levé šibenice. Asistence: Antonín Karas a Lukáš Maurer.
    06:51 Vojtěch PROKOP - 2:0
     
    06:51
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Draci střílí druhý gól v rozmezí šestnácti sekund! Velkou rychlost nabral VOJTĚCH PROKOP, který se jako vítr prohnal kolem tří protihráčů, aby nakonec zacílil neomylně nad levé Žbánkovo rameno. Asistence: Martin Souček a Filip Hejátko.
    06:35 Antonín KARAS - 1:0
     
    06:35
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Přesilová hra využita, domácí se ujímají vedení! Ke střele z levého kruhu se dostal ANTONÍN KARAS, forhendová střela na lapačku se ukázala býti dobrým řešením. Asistence: Lukáš Plhal a Kryštof Seidenglanz.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 7. Karas (Plhal, Seidenglanz), 7. Prokop (Souček, Hejátko), 50. Pospíšil (Karas, Maurer), 53. Záruba (Maurer, Pospíšil), 54. Seidenglanz (Verner, Karas)


    HK Mladí Draci Šumperk: Ondráček (Habas) – Souček, Plhal (C), Jarmara, J. Březina, K. Březina, Veselý – Maurer, Verner (A), Seidenglanz (A), Pazourek, Pluskal, Pospíšil, Hejátko, Karas, Záruba, Prokop, Škrabal.
    Trenér: Radek Kučera

    HC Olomouc: Žbánek (Čerbák) – Černý, Kalman, Přidal, Bohatý (C), Galvas, Holéczy – K. Drábek (A), D. Drábek, Sekanina, Šulgan (A), Bartok, Němec, Pastrnek, Navrátil, Neoral, Čermák, Bošek.
    Trenér: Mojmír Trličík

    Rozhodčí: Karpíšek – Hrabal, Smetková

    Diváci: 73
    bahis siteleri