Vítkovice – Kladno 0:3 (kon.) | Plzeň – Litvínov 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 3:2 (po pr.)
Motor ČB – K. Vary 2:4 (kon.) | Liberec – Pardubice 3:4 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 6:1 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
2:4 (0:2, 2:1, 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 13.01.2023, 17:30 • Budvar aréna, České Budějovice • Tipsport extraliga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:29 Martin KOHOUT - 2:4
     
    59:29
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Milan Gulaš místo střely chtěl celou akci vyšperkovat pasem na střed hřiště, kde byl Lukáš Pech. Místo oho ale přišla ztráta puku, který si sebral MARTIN KOHOUT, který jej dovezl až do prázdné branky. Bez asistence.
    35:47 Mikuláš HOVORKA - 2:3
     
    35:47
    České Budějovice právě vstřelily branku! Jihočeši na chvilku zavřeli svého soupeře v pásmu a opět snižují na rozdíl jedné branky! MIKULÁŠ HOVORKA udělal kličku soupeři před sebou a pořádně se podíval. Zjistil, že Tomáš Čachotský skvěle cloní gólmanovi, tak se rozhodl pro střelu. Tu vyslal zápěstím naprosto skvěle, jelikož se odrazila od tyče za nic netušícího brankáře. Asistence: Lukáš Pech a Ondřej Kachyňa.
    30:31 Dávid GRÍGER - 1:3
     
    30:31
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Po obrovské chybě domácí obrany je to zase o dvě branky! Petr Šenkeřík poslal celkem nesmyslně zpětnou přihrávku dozadu na Stuarta Percyho, který na to ale vůbec nebyl připravený, takže kotouč, který neletěl přímo na něj, nedokázal zpracovat. Následně po puku ještě skočil trochu vyjetý Dominik Hrachovina, který ale poslal puk přesně na DÁVIDA GRÍGERA, který měl před sebou úplně prázdnou branku. Bez asistence.
    26:33 Milan GULAŠ - 1:2
     
    26:33
    České Budějovice právě vstřelily branku! Jihočeši využívají přesilovou hru a snižují na rozdíl jedné branky! Lukáš Pech poslal svou oblíbenou křižnou přihrávku na MILANA GULAŠE, jehož bomba z první skončila přesně v levém horním růžku. Asistence: Lukáš Pech a Tomáš Čachotský.
    03:23 Jiří ČERNOCH - 0:2
     
    03:23
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! A už je to dokonce o dvě branky. Pro Karlovy Vary je tohle snový start, zatímco pro domácí je to doslova start hrůzy! Energie vybojovala puk v útočném pásmu, když Lukáš Pulpán vyslal tvrdou ránu od modré, do které ještě sáhl JIŘÍ ČERNOCH, který naprosto změnil trajektorii puku. Asistence: Lukáš Pulpán.
    01:27 Tomáš RACHŮNEK - 0:1
     
    01:27
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! A hosté se už po minutě a půl dostávají do vedení! TOMÁŠ RACHŮNEK táhl celou akci svého týmu, když posílal kotouč před branku. Té chtěl zabránit Stuart Percy, jenže právě od jeho hokejky se kotouč odrazil přesně pod horní tyčku. S tím nemohl Dominik Hrachovina vůbec nic udělat. Bez asistence.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 27. Gulaš (Pech, Čachotský), 36. Hovorka (Pech, Kachyňa) – 2. Rachůnek, 4. Černoch (Pulpán), 31. Gríger, 60. Kohout


    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Cinka) – Štencel, Vráblík, Šenkeřík, Percy, Bindulis, Hovorka, Kachyňa – Čachotský, Pech, Gulaš – Dzierkals, Hanzl, Vondrka – Strnad, Vopelka, Valský – Karabáček, M. Toman, V. Tomeček.
    Trenér: David Čermák.

    HC Energie Karlovy Vary: Habal (Lukeš) – Pulpán, Huttula, Stříteský, Bartejs, Dlapa, Havlín, Rulík – Koblasa, Černoch, O. Beránek – Rachůnek, Gríger, Koffer – Juusola, Hladonik, Kofroň – Redlich, Jiskra, Kohout.
    Trenér: David Bruk.

    Rozhodčí: Hejduk, Vrba – Hynek, Klouček

    Diváci: 5395
    thejrc.org