Columbus – Carolina 2:6 (kon.) | NY Rangers – Dallas 2:1 (po pr.) | Montreal – Nashville 4:3 (kon.)
Boston – Seattle 0:3 (kon.) | Detroit – Toronto 4:1 (kon.) | Tampa – Vancouver 5:4 (kon.)
Buffalo – Winnipeg 2:4 (kon.) | NY Islanders – Minnesota 1:3 (kon.) | St. Louis – Calgary 1:4 (kon.)
Chicago – Colorado 3:2 (kon.) | Arizona – Ottawa 3:5 (kon.) | Vegas – Florida 4:2 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
Toronto Maple Leafs
Pátek 13.01.2023, 01:00 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Toronto Maple Leafs

    Hostující Toronto letos patří mezi nejlepší týmy v celé NHL. Toronto po čtyřiceti dvou odehraných duelech má na kontě padesát devět bodů a drží se na druhé pozici Východní konference za vedoucím Bostonem. Druhé místo tak Torontu patří i v Atlantické divizi. Toronto se navíc pyšní vynikajícím útokem. Dosud soupeřům nasázelo 143 branek. Poslední tři duely v řadě navíc Toronto vyhrálo. Naposledy přehrálo 2:1 Nashville.
     
    Detroit Red Wings

    Domácí Detroit je na tom mnohem hůře. Po třiceti devíti odehraných duelech mají domácí čtyřicet jedna bodů a s tímto ziskem je Detroit až dvanáctý ve Východní konferenci. V Atlantické divizi patří Detroitu šestá pozice. Hůře jsou na tom jen Ottawa a Montreal. Domácí celek v posledním duelu přehrál 7:5 Winnipeg. Nejproduktivnějším hráčem Detroitu je v letošní sezóně Dylan Larkin s třiceti pěti body.
     
    Úvodní sestavy:

    Detroit Red Wings: Husso (Hellberg) – Seider, Walman, Hronek, Chiarot, Määttä, Oesterle – Raymond, Larkin, Bertuzzi – Erne, Copp, Berggren – Perron, Veleno, Fabbri – Kubalík, Rasmussen, Sundqvist.

    Toronto Maple Leafs: Samsonov (M. Murray I) – Holl, Rielly, Timmins, Giordano, Liljegren, Sandin – Engvall, Nylander, Bunting – Marner, Tavares, Järnkrok – McMann, Kämpf, Kerfoot – D. Hunt, Holmberg, Aston-Reese.
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Detroit bude hrát v červeném, zatímco Toronto oblékne bílou sadu.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní kanadská a americká hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Detroit uspěl na úvodním vhazování dnešního souboje. Hráči v červeném se ihned vydali do útoku, ale Samsonov vyjel za branku a puk zastavil.
     
    00:36
    John Tavares se dral do útočného pásma, jenže za brankou Detroitu byl sám proti přesile zadáků. Na jeho pobídku si tak nikdo v bílém nesjel.
     
    00:56
    Toronto právě vstřelilo branku! Toronto se hned v první minutě dostává do vedení! Po vyhraném vhazování v útočném pásmu prokázal důraz před brankou Detroitu BOBBY MCMANN! Branka nakonec nebyla uznána kvůli kopnutí!
    00:56 Neuznaná branka Toronta
     
    00:56
    Branku nyní zkoumá video!
     
    00:56
    Kvůli kopnutí nakonec branka Toronta neplatí!
     
    01:20
    Toronto si dalo pozor na útok domácího Detroitu. Nahození za branku si defenziva hráčů v bílém bez větších problémů pohlídala.
     
    01:34
    Domácí se z tlaku vymanili jen taktickým nahozením do útočného pásma. Za vyhozením se nikdo v červeném dresu nehnal.
     
    02:20
    Domácí se usadili v útočném pásmu, jenže Copp přihrávkou z rohu útočného pásma nenašel nikoho ze spoluhráčů.
     
    02:51
    Hostující brankář Samsonov musel vyjet za branku, aby zastavil nahození po mantinelu. Toronto může vyrazit vpřed.
     
    03:12
    Hned tři hráči Detroitu šli vpřed proti dvojici obránců Toronta. Na přihrávku před branku číhal Adam Erne, ale Samsonov před ním puk vykopl.
     
    03:45
    Toronto opět napadalo rozehrávku Detroitu v jeho obranném pásmu. Domácí si museli pomoci v tísni nahozením do pásma útočného.
     
    04:15
    Robby Fabbri vlétl do souboje v rohu útočného pásma, kde sice zboural obránce Toronta, jenže kotouč pro domácí Detroit nezískal.
     
    04:46
    Ben Chiarot ustál bruslařský souboj se soupeřem a bekhendem před ním odehrál kotouč mimo nebezpečný prostor.
     
    05:03
    Timothy Liljegren z otočky před dojíždějícím útočníkem Detroitu odehrál kotouč do středního pásma. Toronto se zatím snaží hrát jednoduše.
     
    05:32
    Až nyní se po dlouhé době znovu přerušuje hra! Po obranném zákroku na straně Toronta se kotouč odrazil mimo ledovou plochu.
     
    06:26
    Ben Chiarot nahodil puk za branku Toronta. Ofenziva Detroitu tentokrát byla v útočném pásmu důrazná, ale kotouč nezískala.
     
    07:03
    Hráči Toronto se snaží tlačit do útočného pásma, ale obrana Detroitu v úvodních minutách utkání hraje jednoduše a vyhazuje puky po mantinelech.
     
    07:37
    Timothy Liljegren nahodil puk do rohu útočného pásma, kde uspěl Alexander Kerfoot, jenže bekhendem nepředložil kotouč mezi kruhy.
     
    08:00
    Ani Torontu se nyní vůbec nepovedla rozehrávka a nahození po mantinelu skončilo až na zakázaném uvolnění. Vhazovat se bude před Samsonovem.
     
    08:26
    Conor Timmins si na modré čáře chtěl obhodit domácího obránce, ale ten situaci zvládl pozičně a nepustil Toronto do slibné pozice.
     
    08:48
    Detroit právě vstřelil branku! Detroit se dostává do vedení! Po rychlém otočení hry ve středním pásmu zavezl kotouč do útočného pásma Dylan Larkin, který zadovkou přenechal puk na pravém kruhu LUCASI RAYMONDOVI, který zápěstím otevřel skóre! Asistence: Dylan Larkin.
    08:48 Lucas RAYMOND - 1:0
     
    09:30
    Hned dva hráči Detroitu mohli pokračovat do útočného pásma, jenže vinou nepřesné kombinace se obrali o slibný protiútok.
     
    10:06
    William Nylander vybojoval puk v útočném pásmu a ihned hledal spoluhráče ve střelecké pozici. Obrana Detroitu puk vypíchla do bezpečí.
     
    10:32
    Robby Fabbri prokázal důraz v útočném pásmu a poslal obránce Toronto k mantinelu. Hosté přesto dokázali konstruktivně rozehrát.
     
    11:27
    John Tavares se snážel dorážet před domácí klecí, ale Husso udržel beton na ledě a nepustil kotouč za záda. Vhazuje se po jeho levici.
     
    11:39
    Toronto zvýšilo napadání v obranném pásmu Detroitu, kde hosté ihned vybojovali kotouč. Po souboji v rohu ledové plochy ale nepřišla přesná přihrávka.
     
    12:12
    Ben Chiarot si sjel na přihrávku z rohu útočného pásma a pohotově zakončil. Jeho projektil prosvištěl vedle vzdálenější tyčky!
     
    12:41
    Alexander Kerfoot dostal nabito do skvělé pozice, odkud střílele příklepem, ale Husso jeho ránu viděl a připsal si snadný zákrok betonem.
     
    13:12
    Detroit se opět snažil o rychlý přechod do útoku, jenže akci domácího celku tentokrát obětavým zákrokem přerušil obránce.
     
    13:45
    Husso vyjel za svou klec, kde zastavil vyhození soupeře. Brankář Detroitu poté pouze přiklepl kotouč na hůl spoluhráče.
     
    14:32
    Nylander nahodil puk ze středního pásma na branku Detroitu. Husso se nahozením nenechal zaskočit a pomohl puku v cestě k hrazení.
     
    15:10
    Andrew Copp zadovkou přihrál mezi kruhy, jenže tam nebyl nikdo v červeném. Toronto po aktivním vstupu lehce polevilo a ztratilo aktivitu.
     
    15:37
    Hronek našel přihrávkou na levou stranu Bena Chiarota, jenže ten puk pouze prodloužil za branku Toronta.
     
    16:30
    Michael Rasmussen dohrál souboj za brankou Toronta, ale podle rozhodčího se jednalo o čistý střet. Pokračuje se ve hře.
     
    17:03
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs:
    Wayne Simmonds – 2 min., nedovolené bránění.
     
    17:19
    Obrana Toronta hned v úvodu oslabení získala kotouč a bez váhání jej vyhodila přes celé kluziště za klec Detroitu, který musí začít nanovo.
     
    18:03
    Po rychlé kombinaci dostal přihrávku před branku Tyler Bertuzzi, který se zjevil ve stoprocentní šanci, ale v klíčovou chvíli kotouč promáchl!
     
    18:29
    Raymond dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud mohl zakončit, ale po dlouhé přípravě s pukem trefil jen soupeře.
     
    19:03
    Hosté v plném počtu.
     
    19:23
    Samsonov si dal pozor na prudkou přihrávku směřující před branku Toronta a před soupeřem odehrál puk hokejkou do bezpečí.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce může být spokojenější Detroit. Už v první minutě se sice prosadilo Toronto, ale vinou kopnutí nemohla branka platit. V 9. minutě tak na opačné straně udeřil Lucas Raymond. Gól dal ráz obrazu hry v první části. Toronto se jen těžko dostávalo do šancí. Do kabin se proto odchází za stavu 1:0.
     
    Střely na branku: 9 – 8
     
    Další třetina začne přibližně v 2:01.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Detroit uspěl na úvodním vhazování druhé části. Uvidíme, zda domácí celek dokáže navázat na povedenou úvodní periodu utkání.
     
    20:38
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs:
    Jordie Benn – 2 min., hrubost.
     
    21:03
    David Kämpf uspěl na vhazování v obranném pásmu v oslabení a po krátkém přetlačování se soupeřem puk dokázal vyhodit do bezpečí.
     
    21:23
    David Perron projel do útočného pásma, ale jeho tečované nahození skončilo mimo led. Sudí vykazují hru do středního pásma.
     
    22:00
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs:
    Morgan Rielly – 2 min., hákování.
     
    22:16
    Bertuzzi vypálil ve dvojnásobné přesilové hře zápěstím, ale jeho rána jen zazvonila o horní tyč branky Toronta!
     
    23:03
    Hosté získali kotouč na své hokejky a bez váhání jej poslali přes celé kluziště za klec Detroitu. Domácí musí rozjet novou přesilovkovou akci.
     
    23:49
    Detroit právě vstřelil branku! Domácí Detroit využívá početní převahu a odskakuje na rozdíl dvou branek! Po krásné kombinaci v útočném pásmu našel Jonatan Berggren přihrávkou mezi kruhy ROBBYHO FABBRIHO, který měl snadnou práci! Asistence: Jonatan Berggren, Dominik Kubalík.
    23:49 Robby FABBRI - 2:0
     
    24:25
    Na opačnou stranu spěchal Nylander, ale neměl dostatečnou podporu spoluhráčů v bílém. Toronto je špatným nástupem do druhé třetiny zaskončené.
     
    25:10
    Jordie Benn dostal nabito na modrou čáru, odkud nahodil puk forhendem na domácí klec, ale gólman Husso tentokrát nemusel zasahovat.
     
    25:46
    Detroit se nastěhoval do útočného pásma, nicméně kombinace domácího celku neměla dlouhého trvání.
     
    26:01
    Na opačné straně si na kotouč po delší době znovu sáhl gólman Husso, který si dal pozor na nahození a raději přerušil hru.
     
    26:18
    Toronto právě vstřelilo branku! Toronto se dostává zpátky do zápasu! Po vyhraném vhazování v útočném pásmu se hokejisté v bílém dostali do střelecké pozice. Střelou z levé strany se díky teči Dylana Larkina prosadil RASMUS SANDIN! Asistence: John Tavares, Timothy Liljegren.
    26:18 Rasmus SANDIN - 2:1
     
    26:42
    Toronto se po vstřelení branky nadále tlačí do útoku. Kanadský celek to ihned zkoušel po pravém křídle, ale daleko se nedostal.
     
    26:51
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings:
    Filip Hronek – 2 min., držení.
     
    27:10
    Detroit se hned v úvodu oslabení zmocnil kotouče a dokázal jej po hrazení poslat za branku Toronta. Kanadský celek musí rozjet novou akci.
     
    27:26
    Mitchell Marner se před klecí Detroitu dostal k odraženému kotouči, ale nedokázal jej doklepnout za záda domácího brankáře.
     
    28:06
    Znovu se domácím hokejistům podařilo získat puk a vyhodit jej za branku. Samsonov tentokrát vyjel z branky a pomohl spoluhráčům v rychlém založení.
     
    28:51
    Domácí v plném počtu.
     
    29:03
    Bobby McMann střílel od modré čáry. Jeho ránu ale domácí brankář Husso čistě viděl a připsal si snadný zákrok levým betonem.
     
    29:26
    Mark Giordano udržel pro Toronto kotouč na modré čáře a forhendem jej nahodil do rohu útočného pásma. Hráči v bílém nyní hýří aktivitou.
     
    30:00
    Je za námi polovina základní hrací doby a ve druhé části zatím vládne na ledě Toronto. Detroit se nyní jen těžko probíjí vpřed.
     
    30:26
    Jordan Oesterle ustál souboj za brankou a vyhozením po mantinelu poslal puk do středního pásma. Defenziva soupeře puk získala pro sebe.
     
    31:05
    Larkin si pod tlakem pomohl jen vyhozením kotouče na zakázané uvolnění. Vhazování se vrátí před domácí klec.
     
    31:29
    Tyler Bertuzzi se dral do útočného pásma, jenže si nedokázal obhodit obránce v bílém dresu Toronta. Zadáci kanadského celku puk získali pro sebe.
     
    32:12
    Detroit se dostal do útočného pásma, jenže zadáci Toronta byli znovu důraznější a rychle vybojovali kotouč pro sebe.
     
    32:51
    Kerfoot upadl po souboji v útočném pásmu a diví se, že rozhodčí nebudou vylučovat. Podle sudích se nejednalo o podrážení.
     
    33:06
    Ben Chiarot se zbytečně otáčel na obranné modré čáře a málem nabídl kotouč Torontu. Na poslední chvíli svou chybu odčinil a puk vyhodil.
     
    33:40
    Hronek nahodil puk za branku Toronta a podobně jako jeho spoluhráči vyrazil na střídačku. Detroit nyní skvěle kouskuje dění na ledě.
     
    34:21
    Detroit se usadil v útočném pásmu, jenže hráči v červeném se nedostali do zakončení. Obrana Toronta na poslední chvíli zasáhla.
     
    34:50
    Justin Holl dostal přihrávku na pravou stranu, potáhl kotouč do útočného pásma, ale tam už neměl spoluhráče.
     
    35:12
    Mitchell Marner v tvrdém souboji v obranném pásmu zboural jednoho ze soupeřů. Sudí měl střet přímo před očima a posoudil jej jako čistý.
     
    35:38
    Na pravé straně se otočil Michael Rasmussen, který vlétl do útočného pásma, ale bekhendovým pokusem Samsonova nepřekvapil.
     
    36:06
    Morgan Rielly poslal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, kde měl Simmondse, ale ten puk jen protečoval za domácí klec.
     
    36:35
    Benn nahodil puk za branku Detroitu, kam dojel Husso. Gólman Detroitu s přehledem pomohl domácím zadákům s rozehrávkou.
     
    37:03
    Pierre Engvall se otočil v útočném pásmu a projel s pukem do střelecké pozice. Na poslední chvíli mu obránce přizvedl hokejku.
     
    37:35
    Hronek nahodil puk do útočného pásma, jenže tam neměl spoluhráče v červeném. V posledních minutách sledujeme z obou stran opatrný duel.
     
    38:12
    Adam Erne dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, ale z ostrého úhlu nepřekvapil připraveného gólmana.
     
    38:45
    Alexander Kerfoot objel branku Detroitu, přihrál na modrou čáru, nicméně ani následné zakončení nesměřovalo mezi tři tyče.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:29
    David Perron ustál souboj za brankou Toronta, nicméně důrazný obránce mu puk vypíchl a bekhendem jej odehrál do bezpečí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina končí! I po čtyřiceti minutách je na tom lépe domácí Detroit. Vedení domácích totiž navýšil hned v úvodu třeti Robby Fabbri. Ve 27. minutě ale po nenápadné akci snížil na rozdíl jediné branky Rasmus Sandin. Vše tak nadále zůstává otevřené.
     
    Střely na branku: 15 – 16
     
    Další třetina začne přibližně v 2:50.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Toronto uspělo na úvodním vhazování třetí třetiny. Kanadský celek potřebuje výrazně zlepšit svou hru, aby v dnešním duelu dokázal bodovat.
     
    40:26
    David Perron dostal nabito na modrou čáru, kde si puk připravil na forhend a zakončil. Hostující brankář Samsonov jeho pokus vyrazil ramenem.
     
    41:12
    Bertuzzi se před brankou dostal k odraženému kotouči, ale jeho pokus Samsonov reflexivně zneškodnil ramenem!
     
    41:42
    Detroit se dostal do útočného pásma, jenže tentokrát to nevedlo až k zakončení. Domácí celek ale nastoupil do závěrečné periody velmi aktivně.
     
    42:20
    Toronto se dostalo do útočného pásma, jenže nikdo v bílém se nedostal do střelecké pozice. Zadáci Detroitu hrají důrazně.
     
    43:10
    Alexander Kerfoot střílel z levé strany útočného pásma. Před Hussem jeho ránu ještě tečoval spoluhráč, ale puk se odrazil mimo branku.
     
    43:36
    Toronto se znovu dostalo do útočného pásma, nicméně nikdo v bílém nedokázal zakončit. Obrana Detroitu zasáhla bez větších problémů.
     
    44:08
    Toronto si dalo pozor na rozjetého Fabbriho. Domácí útočník přesto dokázal objet klec hostujícího celku, ale už nepřihrál přesně.
     
    44:30
    Tyler Bertuzzi se zjevil před brankou Toronta, kde se zkoušel prosadit efektním zakončením mezi nohama. Samsonov ale drží naděje Toronta nad vodou!
     
    44:50
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings:
    Jake Walman – 2 min., podrážení.
     
    45:12
    Domácí ihned v úvodu oslabení vybojovali kotouč a vyhodili jej přes celé kluziště. Toronto musí začít od Samsonova s novým výpadem.
     
    45:41
    Copp vyvezl puk do útočného pásma, nahodil kotouč za branku Toronta a podobně jako spoluhráči vyrazil na střídačku.
     
    46:06
    Toronto se v této přesilovce zatím prakticky ne a ne dostat do útočného pásma. Obrana Detroitu pracuje na výbornou.
     
    46:50
    Domácí v plném počtu.
     
    47:10
    Rasmus Sandin zavezl puk do rohu útočného pásma, ale Lucas Raymond jej bez problémů čistě odstavil od puku.
     
    47:34
    Toronto se opět dralo vpřed po levém křídle. Kerfoot nahodil kotouč do rohu útočného pásma, ale k odraženému puku se dostali jen zadáci Detroitu.
     
    48:42
    Toronto se dostalo do rychlého útoku, ale Morgan Rielly nedokázal z ostrého úhlu trefit domácí klec. Kanadský celek dnes trápí přesnost.
     
    49:10
    Sandin ustál souboj s Filipem Hronkem, jenže pod tlakem českého obránce už nedokázal přesně přihrát na modrou čáru.
     
    49:37
    Sudí signalizuje vyloučení na straně Detroitu.
     
    50:01
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings:
    Michael Rasmussen – 2 min., držení.
     
    50:19
    Nylander dotíral před brankou Detroitu, ale Husso byl tentokrát koncentrovaný a nedal švédskému útočníkovi příležitost k dorážce.
     
    50:59
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs:
    John Tavares – 2 min., sekání.
     
    51:20
    Toronto se dostalo vpřed po pravé straně hrací plochy. Nylander dokonce proskočil do útočného pásma, ale proti cloně dvou obránců nevypálil.
     
    52:01
    Domácí v plném počtu.
     
    52:20
    Detroit nyní hraje zkrácenou přesilovou hru, ale zatím se nedostává do útočného pásma. Toronto skvěle napadá hráče v červeném ve středním pásmu.
     
    52:59
    Hosté v plném počtu.
     
    53:10
    Michael Rasmussen nahodil puk do rohu útočného pásma, jenže tam neměl podporu spoluhráčů. Obrana Toronta puk získala pro sebe.
     
    53:35
    David Perron se dostal do útočného pásma, kde si puk přehodil na forhend a zakončil. Jeho pokus ale zablokoval obětavý obránce pádem pod nohy.
     
    54:10
    Alexander Kerfoot dostal přihrávku mezi kruhy, jenže prováhal ideální moment k zakončení a obránce Detroitu mu stačil přizvednout hůl.
     
    54:38
    Andrew Copp objel branku soupeře, přihrál na modrou čáru, ale Robby Fabbri z dobré pozice trefil blokujícího hráče Toronta.
     
    55:00
    Do konce utkání zbývá posledních pět minut a Detroit stále drží těsné vedení. Toronto se navíc ve třetí třetině prakticky nedostává do šancí.
     
    55:48
    V rohu útočného pásma upadl jeden z domácích hokejistů, ale sudí vylučovat nebudou.
     
    56:10
    Hronek nahodil puk po hrazení za branku Toronta, ale Samsonov vyjel za svou klec a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    56:29
    Detroit už se v závěru nikam nežene a spíše se snaží kontrolovat dění na ledové ploše. Hráči v červeném si pomohli vyhozením obloučkem.
     
    57:06
    Timothy Liljegren projel po pravém křídle do útočného pásma, kde obešel obránce, ale z ostrého úhlu trefil jen boční síť.
     
    57:34
    Urputná defenziva Detroitu opět dokázala vyhodit puk mimo nebezpečné území a nasbírala cenné sekundy k dobru.
     
    58:04
    Ben Chiarot se zmocnil volného kotouče v obranném pásmu a jednoduše jej poslal přes celé kluziště na zakázané uvolnění.
     
    58:07
    Detroit právě vstřelil branku! Je hotovo! Toronto zariskovalo bez brankáře, což potrestal střelou do odkryté branky BEN CHIAROT! Asistence: Dylan Larkin.
    58:07 Ben CHIAROT - 3:1
     
    58:49
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs:
    William Nylander – 2 min., vysoká hůl.
     
    59:40
    Detroit právě vstřelil branku! Detroit v samotném závěru ještě využívá přesilovou hru! MORITZ SEIDER si na modré čáře skvěle připravil pozici, počkal si na správnou chvíli a poslal puk do horního rohu! Asistence: Jake Walman, Lucas Raymond.
    59:40 Moritz SEIDER - 4:1
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Detroit zvládl domácí duel s Torontem a vítězí 4:1. V úvodu třetí části sice domácí přestáli dvě přesilovky soupeře, ale poté dokázali rozhodnout. Risk hostujícího celku bez brankáře potrestal přesnou střelou Ben Chiarot. V závěru se navíc nechal vyloučit Nylander a přesilovku ještě využil Seider.
     
    Statistika
    Střely na bránu: 23 – 32 | Přesilová hra: 2/5 – 0/3 | Trestné minuty: 6 – 10

    Kdo se postavil do brankoviště?
    Ville Husso – 32 zákroků, 1 OG, úspěšnost 97 %, odchytal 59:48
    Ilja Samsonov (TOR) – 19 zákroků, 3 OG, úspěšnost 86,4 %, odchytal 59:04

    Česká a slovenská stopa
    Filip Hronek (DET) – 0+0, +1 účast, 1 střela na bránu, TM 0, čas na ledě 18:57
    Dominik Kubalík (DET) – 0+1, 0 účast, 0 střel na bránu, TM 0, čas na ledě 11:35
    David Kämpf (TOR) – 0+0, 0 účast, 0 střel na bránu, TM 0, čas na ledě 16:55

    Tři hvězdy utkání
    1. Robby Fabbri (DET) 1+0
    2. Ville Husso – 32 zákroků, 1 OG, úspěšnost 97 %
    3. Rasmus Sandin (TOR) 1+0 (03:39:45)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 9. Raymond (Larkin), 24. Fabbri (Berggren, Kubalík), 59. Chiarot (Larkin), 60. Seider (Walman, Raymond) – 27. Sandin (Tavares, Liljegren)


    Detroit Red Wings: Husso (Hellberg) – Seider, Walman, Hronek, Chiarot, Määttä, Oesterle – Raymond, Larkin (C), Bertuzzi – Erne, Copp (A), Berggren – Perron (A), Veleno, Fabbri – Kubalík, Rasmussen, Sundqvist.
    Toronto Maple Leafs: Samsonov (M. Murray I) – Holl, Rielly (A), Jo. Benn, Giordano, Liljegren, Sandin – Engvall, Nylander, Bunting – Marner (A), Tavares (C), Järnkrok – McMann, Kämpf, Kerfoot – Holmberg, Aston-Reese, Simmonds.

    Rozhodčí: South, Chmielewski – Cherrey, Mahon

    Diváci: 19515
    thejrc.org