Vítkovice – Kladno 0:3 (kon.) | Plzeň – Litvínov 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 3:2 (po pr.)
Motor ČB – K. Vary 2:4 (kon.) | Liberec – Pardubice 3:4 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 6:1 (kon.)
po prodl.
HC Vítkovice Ridera
2:3 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:1)
Berani Zlín
Pátek 13.01.2023, 17:00 • MFH Ostrava • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 11. kolo
Partner:
     
    62:37
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Vítkovice si nepohlídaly ADAMA KLIMKA, který se přemístil mezi kruhy a zakončil vedle Vávry, který se nestihl přesunout. Asistence: Oliver Lukaštík.
     
    43:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Máme znovu vyrovnáno! JIŘÍ LERCH po přihrávce Matějky na nic nečekal a přesnou trefou rozvlnil síť zlínské brány. Asistence: Vojtěch Matějka.
     
    41:42
    Zlín právě vstřelil branku!
    No tak to byla nádhera! Klimek za vítkovickou bránou vybojoval kotouč, který následně poslal JANU VALÁŠKOVI, ten objel bránu a našel malinkou mezírku mezi tyčí a ramenem Vávry. Asistence: Adam Klimek
     
    33:14
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nicméně teď už je srovnáno! V posledních minutách jsou hosté velice aktivní, čehož teď využívají. Po přihrávce Vaculíka propálil domácího brakáře TOMÁŠ MIKEL. Asistence: Martin Vaculík.
     
    01:24
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí jdou do vedení! Nejdříve od modré zakončoval Vincent Glos, ale jeho střelu Kowalczyk zneškodnil. Vítkovice však obklopily hostující branku a Zlín se nemohl dostat z pásma. Dorážka MATĚJE ŽÍDKA z pravé strany nakonec doletěla do brány. Asistence: Šimon Fasner.

    Klára Bártková

    Branky a nahrávky: 2. Žídek (Fasner), 44. Lerch (Matějka) – 34. Mikel (Vaculík), 42. Valášek (Klimek), 63. Klimek (Lukaštík)


    HC Vítkovice Ridera: Vávra (Špírek) – Vincent Glos (A), Kisza, Zvejška, Man (C), M. Fojtík, Vítek, Čuba – Douda, Hofman, Žídek, Fasner, Saxa, V. Fojtík, Sedlák, Muroň, Lerch, Matějka
    Trenér: Darek Stránský

    Berani Zlín: Kowalczyk (Uherek) – Mořkovský, Lukaštík (A), Uřičář, Mikel, Schmied, Řezníček, Kotala – Pečner, Pešák, Heš (A), Valášek, Vaculík, Dvořák, Nesrsta, Klimek (C), Holba, Plšek
    Trenér: Lubomír Vosátko

    Rozhodčí: Kapitanov – Přecechtěl, Kaprál
    bahis siteleri