Jihlava – Pardubice B 1:4 (kon.) | Vsetín – Slavia 2:5 (kon.) | Sokolov – Kolín 3:2 (po pr.)
Prostějov – Přerov 3:2 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 2:1 (kon.) | Šumperk – Poruba 2011 1:6 (kon.)
Zlín – Frýdek-M. 3:2 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
HC ZUBR Přerov
Sobota 14.01.2023, 17:00 • Zimní stadion Prostějov • Chance liga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:02 Matouš KRATOCHVIL - 3:2
     
    44:02
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté jsou zpátky ve hře! Zkraje pětačtyřicáté minuty se prosazuje MATOUŠ KRATOCHVIL. V Prostějově to dnes bude zajímavé až do poslední minuty – 3:2! Asistence: Zdeněk Okál, Jiří Krisl.
    Robin STANĚK - 3:1
     
    42:16
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí hned zkraje poslední části navyšují svůj náskok na dvě branky a Přerovští už to budou mít hodně těžké, pokud si dnes z Prostějova stále chtějí odvézt aspoň bod! Na střeleckou listinu se zapisuje ROBIN STANĚK – 3:1! Asistence: Petr Hašek, Jan Maruna.
    36:16 Tomáš DOLEŽAL - 2:1
     
    36:16
    Přerov právě vstřelil branku!
    Pozor, hosté zničehonic snižují a v Prostějově je to znovu jen o jeden gól! TOMÁŠ DOLEŽAL se dostal k puku na hranici pásma, popojel dopředu a následně vyslal rutinní nahození k pravé tyči, které ale nepřipraveného Pavelku pořádně zaskočilo. Kontaktní branka je na světě – 2:1! Asistence: Jan Dluhoš.
    33:49 Tomáš JIRÁNEK - 2:0
     
    33:49
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Protesty Postavy a Krisla vyšly vniveč, Prostějov vede o dvě branky! Vlach vyslal puk na branku z prostoru mezi kruhem a modrou čarou, přičemž před brankovištěm ho mimo dosah přerovského brankáře tečoval TOMÁŠ JIRÁNEK. Podle hostů se jednalo o vysokou hůl, dle rozhodčího ale bylo vše dle pravidel a zásah platí – 2:0! Asistence: Roman Vlach, Tomáš Valenta.
    01:54 Petr HAŠEK - 1:0
     
    01:54
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Krásná akce domácí čtvrté formace končí úvodním gólem, Jestřábi už ve druhé minutě odskakují do vedení! Jandus našel na pravém kruhu volného PETRA HAŠKA, jehož bekhendové zakončení zaplulo do horní části branky – 1:0! Asistence: Tomáš Jandus, Aleš Poledna.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 2. Hašek (Jandus, Poledna), 34. Jiránek (Vlach, Valenta), 43. Staněk (Hašek, Maruna) – 37. Doležal (Dluhoš), 45. Kratochvil (Okál, Krisl)


    LHK Jestřábi Prostějov: Pavelka (J. Němeček) – Hamšík, Valenta, Malák, Bartko, Poledna, Pěnčík, Staněk – Jiránek (A), Vlach, Veselý – V. Burian, Ostřížek, Illéš – Slanina, Venkrbec (C), Jansa – Jandus, Hašek, Maruna.
    Trenér: Aleš Totter.

    HC ZUBR Přerov: Postava (Žurek) – Dluhoš, Chroboček, R. Černý, Gréč, Krisl (C), Ševčík – Březina, Pechanec, Jak. Svoboda – Doležal (A), F. Dvořák, Okál – Indrák, Kratochvil, Jan Svoboda – Goiš, Macuh, Fencl – Dobša.
    Trenér: Robert Svoboda.

    Rozhodčí: Koziol, Kubičík – Bezděk, Kučera.

    Diváci: 2 780
    bahis siteleri