Jihlava – Sparta 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 3:0 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 0:1 (kon.)
K. Vary – Vítkovice 0:1 (kon.) | HC Litvínov – Třinec 1:2 (kon.) | Olomouc – Zlín 2:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Pardubice 1:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:0 (0:0, 3:0, 0:0)
HC Škoda Plzeň
Sobota 14.01.2023, 12:00 • Winning Group Arena • DHL Extraliga juniorů • 40. kolo
Partner:
     
    28:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Svobodovi s Masařem se nejprve nepovedla souhra na levém kruhu útočného pásma, při další příležitosti už se ale domácí radovali. Právě Jakub Masař totiž na pravé straně kluziště našel KEVINA HORVÁTHA, který střelou k bližší tyči navýšil vedení brněnského celku. Asistence: Jakub Masař, Adam Boltvan.
     
    24:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí navyšují své vedení. Rychlý přechod do útočného pásma zakončil přesnou střelou do pravého horního rohu ADAM BOLTVAN. Kometa vše sehrála velmi rychle a gólman neměl šanci zareagovat. Asistence: Denis Svoboda.
     
    23:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    JAKUB ZEMBOL je v dnešním utkání vidět a ke svému výkonu přidává i velmi rychlou přesilovkovou branku. Matěj Bělohlav vyhrál vhazování a dostal kotouč právě na Zembola, který jej poslal do pravého horního rohu. Asistence: Matěj Bělohlav.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 24. Zembol (Bělohlav), 25. Boltvan (Svoboda), 29. Horváth (Masař, Boltvan)


    HC Kometa Brno: Vojtek (Kavan) – Řehák, Kuswito, Bůžek, Eich, Svoboda, Ulbricht, Němec – Rakus, Zembol, Otava, Kantora, Horký, Cakl, Masař, Bělohlav, Panenko, Boltvan, Bárta, Horváth.
    HC Škoda Plzeň: Jansa (Lokajíček) – Houdek, Skok, Kubíček, Eichler, Hodinář, Jánský – Mazanec, Kaiser, Borák, Soukup, Korčák, Pešek, Dvořák, Kučera, Benák, Sabionok, Titlbach, Kreuzman, Dáňa.

    Rozhodčí: Vaněk, Čech – Mišík, Blažek
    thejrc.org