Vyškov – Nový Jičín 6:4 (kon.) | Ústí n/L – Tábor 3:1 (kon.) | SHKM Hodonín – Kopřivnice 8:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Havířov 9:3 (kon.) | Příbram – Chomutov 3:4 (po pr.) | Vel. Meziříčí – Val. Meziříčí 4:6 (kon.)
Znojmo – Opava 4:2 (kon.) | Mostečtí Lvi – Letňany 5:4 (2:1 po s.n.) | Kobra – Vrchlabí 8:5 (kon.)
Jablonec n/N – Písek 3:5 (kon.) | Cheb – Benátky n/J 2:3 (kon.) | Děčín – Klatovy 3:5 (kon.)
Řisuty – Hronov 4:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
9:3 (2:0, 2:1, 5:2)
AZ Havířov
Sobota 14.01.2023, 17:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • 2. liga skupina Východ • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:43 ANTONÍČEK - 9:3
     
    59:43
    Havířov právě vstřelil branku! Hosté přidávají v závěru utkání třetí trefu! Jakub Mrva nevyzrál na Wolfa, který vyrazil jeho střelu. Volný puk dorazil do branky PETR ANTONÍČEK! Asistence: Jakub Mrva a Marcel Kunc.
    58:06 Matouš ČMIEL - 9:2
     
    58:06
    Havířov právě vstřelil branku! AZet kosmeticky upravuje skóre! Havířovští jeli do přečíslení tři na jednoho, z osy kluziště se trefil přesně k pravé tyči MATOUŠ ČMIEL! Asistence: Petr Antoníček.
    57:22 DUŠEK - 9:1
     
    57:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Domácí tým je k nezastavení a přidává devátou branku! Na modré čáře dostal nabito DOMINIK DUŠEK, který trefuje přesně mezi betony. Asistence: Milan Valášek a Marek Kopic.
    56:56 VACÍK - 8:1
     
    56:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři cupují svého soka osmým gólem! Marek Kopic nahrál na levou stranu PATRIKU VACÍKOVI, který z první prostřelil přesouvajícího se Šemberu! Asistence: Marek Kopic a David Košťál.
    48:04 Roman ČERMÁK - 7:1
     
    48:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři pokračují v demolici soupeře dál! Přesilovku využívá nekompromisní ranou od modré čáry ROMAN ČERMÁK. Daniel Šembera byl proti prudké ráně bezmocný, neboť měl před sebou clonu. Asistence: Tomáš Křehlík a Vojtěch Holenda.
    42:22 Matěj KREJČÍ - 6:1
     
    42:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři přidávají druhý gól v rychlém sledu. David Košťál nahrál na modrou čáru MATĚJI KREJČÍMU, který prostřelil Šindelku na vzdálenější tyč. Pro hostujícího gólmana dnešní klání končí. Asistence: David Košťál a Patrik Vacík.
    41:46 Tomáš KŘEHLÍK - 5:1
     
    41:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři přidávají pátou trefu! Přečíslení dva na nikoho skvěle zahrála dvojice Filip Pártl a TOMÁŠ KŘEHLÍK. Druhý jmenovaný uklidil puk k levé tyči bez větších problémů! Asistence: Filip Pártl a Jakub Petržilka.
    33:30 Marek KOPIC - 4:1
     
    33:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Celek z Kotliny jde poprvé v zápase do tříbrankové vedení! MAREK KOPIC dostal puk na pravý kruh, odkud vpádu trefil přesně levý horní roh Šindelkovy klece! Asistence: Petr Kuchta a Vojtěch Holenda.
    29:26 Filip PÁRTL - 3:1
     
    29:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři si berou zpět dvoubrankové vedení! Jakub Petržilka se štěstím udržel útočné pásmo. Nahrál puk na levou stranu Tomáši Křehlíkovi, který okamžitě nahrál na pravou stranu FILIPU PÁRTLOVI. Ten napoprvé neuspěl, ale z následné dorážky procpal puk do sítě! Asistence: Tomáš Křehlík a Jakub Petržilka.
    23:08 PASTOR - 2:1
     
    23:08
    Havířov právě vstřelil branku! AZet využívá úvodní tlak ke kontaktní brance! DAVID PASTOR s pukem na holi si sjel z pravé strany až mezi čárky, odkud přesně zamířil a překonal Wolfa k pravé tyči! Asistence: Sebastian Hudec a Michael Kolarz.
    09:06 DUŠEK - 2:0
     
    09:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Domácí celek jde do dvoubrankového vedení! Jiří Vašíček nahrál kotouč do středního pásma na najetého DOMINIKA DUŠKA. Ten si najel za obranu a střelou mezi betony překonává Martina Šindelku! Asistence: Jiří Vašíček a Milan Valášek.
    05:26 KOPIC - 1:0
     
    05:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři se ujímají vedení v zápase! Petr Kuchta nahrál na MAREKA KOPICE, který si zpracoval puk, najel si z pravé strany do pásma a pokusem na vzdálenější tyč prostřelil Šindelku! Asistence: Petr Kuchta a Matěj Krejčí.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 6. Kopic (Kuchta, Krejčí), 10. Dušek (Vašíček, Valášek), 30. Pártl (Křehlík, Petržilka), 34. Kopic (Kuchta, Holenda), 42. Křehlík (Pártl, Petržilka), 43. Krejčí (D. Košťál, Vacík), 49. Čermák (Křehlík, Holenda), 57. Vacík (Kopic, D. Košťál), 58. Dušek (Valášek, Kopic) – 24. Pastor (Hudec, Kolarz), 59. Čmiel (Antoníček), 60. Antoníček (Mrva, Kunc)


    BK Havlíčkův Brod: Wolf (Č. Novák) – Krejčí, Čermák, Benák, Vašíček (A), Grauer, Kliment (A) – Holenda, Kuchta (C), Kopic – Dušek, Valášek, Oščádal – Petržilka, Křehlík, Pártl – Vacík, D. Košťál.
    Trenér: Aleš Kraučuk

    AZ Havířov: Šindelka (43. Šembera) – Hudec, Kolarz (C), Havlík, Kuboš, Mrowiec, Kunc, Dudáš (A) – Pastor, Spratek, Apolenář, Pawliczek, Tvrdý, Haas, Kratochvíl, Antoníček, Čmiel, Pavlík, Mrva (A).
    Trenér: Jiří Raszka

    Rozhodčí: Petr Blaha – Jakub Kučera, Jaroslav Štěrba.

    Diváci: 328
    thejrc.org