Karlovy Vary – Č.Budějovice 5:0 (kon.) | Zlín sledge – Flamingos Ostrava 5:1 (kon.) | SOHO Olomouc – Havířov 5:3 (kon.)
HC Sparta Praha Sledge – SHK Mustangové 2:5 (kon.)
konec
SHK LAPP Zlín
5:1 (2:0, 2:0, 1:1)
Flamingos Ostrava
Sobota 14.01.2023, 10:30 • Zlín, PSG aréna • Česká para hokejová liga • 13. kolo
Partner:
    44:45 Martin JOPPA - 5:1
     
    44:45
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ještě přijde jeden gól! Martin Joppa projel pásmem jakoby nic, vytočil se až do střely a prověřil Kudelu, který ještě zasáhl, nicméně k dorážce se dostal Róbert Turic, jenž následně přiťukl opět MARTINU JOPPOVI, který se z jasné pozice nemýlil – 5:1. Asistence: Róbert Turic.
     
    43:51
    Co teď spálil Václav Hečko... Hostující kapitán a nejlepší hráč v jedné osobě opět unikal pravém křídlem, troufl si na kličku, vyřadil ze hry brankáře Molka a užuž mohl zakončovat do naprosto odkryté brány, jenomže trefil tyčku!
     
    42:00
    Martin Joppa vletěl do pásma a šikovně předal lépe postavenému Háblovi, který pokračoval hlouběji do pásma a chtěl zakončit na pravou tyč, nicméně jeden ze soupeřových obránců mu situaci dost ztížil a Hábl nevystřelil ideálně.

    I tak šlo o velikou šanci!
     
    40:27
    Skrumáž v brankovišti, dorážel Róbert Turic i Tomáš Mach, nicméně kotouč letí těsně nad horní tyčku.
    36:41 Václav HEČKO - 4:1
     
    36:41
    Flamingos Ostrava právě vstřelili branku!
    VÁCLAV HEČKO se dočkal a vykřesává pro svůj tým jiskřičku naděje! Hostující kapitán si vzal kotouč po odrazu na obranné modré, přebruslil Zdražila i Ligdu, profrčel na pravé křídlo, z jízdy vypálil a po zemi dostává kus černé gumy do sítě – 4:1. Opravdu zasloužený gól pro Václava Hečka. Bez asistence.
     
    35:38
    Dobrá šance! Zdražil si zabrzdil na levém kruhu a naznačil
    přihrávku, načež se vytočil směrem k bráně a sám vypálil! Martin Kudela škrtl kotouč špičkou lapačky a vyráží.
     
    28:03
    Nepříjemný pokus po ledě Václava Hečka, kotouč Molkovi propadl, cinkl o tyčku a letí mimo. Tady měl zlínský brankář veliký kus štěstí!
     
    27:58
    Vyloučení v týmu SHK LAPP Zlín:
    Róbert Turic – 2 min, nedovolené bránění.
     
    23:25
    Vyloučení v týmu SHK LAPP Zlín:
    Marian Ligda – 2 min, nedovolené bránění.
     
    22:54
    Další tutovka! Zdeněk Hábl byl tentokrát v roli nahrávače, když v situaci 2 na 1 vysunul Josefa Panáka, který ale v bezprostřední blízkosti brankáře nedokázal zamířit přesně...
    21:32 Zdeněk HÁBL - 4:0
     
    21:32
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hattrick! Josef Panák se nejprve snažil na pravé straně dorážet, poté se puk odrazil na druhou stranu, ZDENĚK HÁBL nic neuspěchal, srovnal si kotouč a o gólmana Kudelu trefil naprosto přesně do horního růžku! Asistence: Josef Panák a Marian Ligda.
    20:35 David PALÁT - 3:0
     
    20:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    Další krásná kombinace! Martin Joopa udělal v pásmu obrátku a přistrčil volnému Háblovi, jenž pokračoval pásmem, zamíchal s pukem a milimetrovým pasem našel před bránou DAVIDA PALÁTA, který už jenom doklepl kus černé gumy do sítě. Asistence: Martin Joppa a Zdeněk Hábl.
     
    18:59
    David Palát se dostal do šance na levém křídle a z ostrého úhlu pálí! Kotouč zvoní o tyč!
     
    14:42
    Vyloučení v týmu SHK LAPP Zlín:
    Tomáš Mach – 2 min, nedovolené bránění.
    11:34 Zdeněk HÁBL - 2:0
     
    11:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    ZDENĚK HÁBL má (zase) střeleckou! A byla to vskutku parádní akce, Hábl se vytočil u modré čáry, zbavil se soupeře, dojel až na kruh, odstavil i Davida Vrubela, vypálil a propasíroval puk do sítě! Krásný gól – 2:0. Asistence: Martin Joppa.
     
    07:23
    2 na 1 v domácím podání, přišla série vzájemných přihrávek a nechybělo mnoho aby David Palát zametal do úplně prázdné brány, nicméně útočník s číslem "77" už situaci přejel, gólman hostí po puku skočil a přerušil hru.
     
    06:18
    Šikovný, ale riskantní manévr Hábla na modré, když si stahovačkou objel soupeře a rozvinul kombinaci do prostoru u levé tyče, kde se zlínští snažili dorážet! Neúspěšně.
    02:43 Zdeněk HÁBL - 1:0
     
    02:43
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Elitní obránce ZDENĚK HÁBL vjel do pásma, projel se až k levému kruhu, zamířil a ostře vypálil mezi ruku a tělo brankáře Kudely, jenž si sice sáhl, nicméně kotouč mu nakonec přeci jen propadl za záda – 1:0 pro domácí SHK. Asistence: Josef Panák.

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 3. Hábl (Panák), 12. Hábl (Joppa), 21. Palát (Joppa, Hábl), 22. Hábl (Panák, Ligda), 45. Joppa (Turic) – 37. Hečko


    SHK LAPP Zlín: Molek (Pastucha) – Mach, Palát, Hábl (A) – Stodůlka, Zdražil, Zicha, Joppa (A), Turic, Ligda (C), Panák, Zubek, Šafařík
    Trenér: Tomáš Sedláček

    Flamingos Ostrava: Kudela M. (Staněk) – Szturc, Kudela V., Handl, Vrubel (A) – Gotthardt, Dzimko, Varga, Židlická, Bařák, Němec, Hečko (C)
    Trenér: Jan Szturc

    Rozhodčí: Henčl, Šiška

    Diváci: 45
    thejrc.org