Třinec – Olomouc 1:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 3:2 (2:1 po s.n.) | Sparta – Motor ČB 5:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
1:3 (0:2, 0:0, 1:1)
HC Olomouc
Úterý 17.01.2023, 17:00 • Werk arena, Třinec • Tipsport extraliga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:54 Daniel KUROVSKÝ - 1:3
     
    59:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Labutí píseň Ocelářů, tahle branka přichází pozdě. Domácí se dostali do útočného pásma Vladimír Roth zpoza branky poslal kotouč před Lukášovo brankoviště, odkud jej přes rameno olomouckého brankáře dostal do sítě DANIEL KUROVSKÝ. Třinecký forvard tak rozesmutněl hostujícího brankáře přesně 5,4 sekundy před závěrečnou sirénou. Asistence: Vladimír Roth. Stav utkání 1:3.
    59:29 Lukáš NAHODIL - 0:3
     
    59:29
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté následně vypálili puk za třineckou branku, kde byl jako první LUKÁŠ NAHODIL, který zrušil hybridní icing, když přebruslil Růžičku. Následně přes dva hráče domácích, kteří se k brance dostali jako první, dokázal zpoza branky zakončil do třinecké svatyně potřetí. Stav utkání 0:3.
    17:05 Jakub NAVRÁTIL - 0:2
     
    17:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je z toho pro ně druhá gólová pohroma! Třinečtí ztratili ve vlastním pásmu puk a JAKUB NAVRÁTIL z levého puntíku pro vhazování nemohl trefit horní růžek Kacetlovy branky přesněji. Stav utkání 0:2.
    09:06 Alex RAŠNER - 0:1
     
    09:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    No ale ALEX RAŠNER, kterého jsme zmiňovali u předchozí akce, si to vynahradil o malý moment později. Oceláři propadli ve středním pásmu a hosté jeli do situace tři na jednoho, později, když dobruslil Chmielewski, tak tři na dva. Střelec měl složitou pozici na přihrávku, a tak zkusil vystřelit mezi betony a našel tam místo! Stav utkání 0:1.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 60. Kurovský (Roth) – 10. Rašner, 18. Navrátil, 60. Nahodil


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Daneček) – Marinčin, Havránek, Čukste, J. Jeřábek, Roth, M. Doudera, Zahradníček – M. Růžička (C), Voženílek, Hrňa – Daňo, Hudáček, Nestrašil – Hrehorčák, M. Roman, Chmielewski – Kurovský, Dravecký (A), Buček.
    Trenér: Zdeněk Moták

    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – Ondrušek (C), Rašner, Mareš, T. Černý, Řezníček, Švrček, Škůrek – Kunc, Knotek (A), Bambula – Plášek ml., P. Musil, Orsava (A) – Kusko, Nahodil, Navrátil – Olesz, Anděl, Rutar.
    Trenér: Jan Tomajko

    Rozhodčí: A. Jeřábek, Šír – Rampír, Synek

    Diváci: 3 794
    thejrc.org