Litvínov – Pardubice 1:2 (kon.) | Liberec – K. Vary 3:1 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 3:4 (po pr.)
Plzeň – Mladá Boleslav 3:2 (po pr.) | Motor ČB – Kladno 6:2 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 2:5 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 15.01.2023, 16:00Tipsport extraliga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:21 Richard NEDOMLEL - 3:1
     
    58:21
    Liberec právě vstřelil branku! Tak to bylo rychlé! Jelínek vyhrál buly na RICHARDA NEDOMLELA, který přes celé hřiště poslal kotouč přímo do prázdné branky. Asistence: Petr Jelínek.
    45:05 Tomáš FILIPPI - 2:1
     
    45:05
    Liberec právě vstřelil branku! Tygři jdou do vedení! T.J. Melancon si od modré čáry vybruslil až na pravý kruh, odkud přes osu hřiště přesně našel TOMÁŠE FILIPPIHO. Ten zachoval klidnou hlavu a poslal kotouč do poloodkryté branky. Asistence: T.J. Melancon.
    32:17 Oscar FLYNN - 1:1
     
    32:17
    Liberec právě vstřelil branku! Tygři využívají přesilovku a vyrovnávají! Liberečtí si vypracovali velký tlak, Balinskis tvrdě vypálil od modré čáry, jeho střelu sice zblokoval Jiří Černoch, puk se ale dostal k OSCARU FLYNNOVI, který ho nekompromisně poslal přímo pod břevno. Asistence: Uvis Janis Balinskis a Adam Najman.
    28:55 Ondřej BERÁNEK - 0:1
     
    28:55
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Hosté jdou do vedení! Karlovarští vyrazili do protiútoku, ONDŘEJ BERÁNEK zavezl kotouč do pásma, z levého kruhu vypálil a střelou na bližší tyč Petra Kváču překonal! Asistence: Petr Koblasa.
    Marken.cz

    Vladimír Vykoukal

    Branky a nahrávky: 33. Flynn (Balinskis, A. Najman), 46. Filippi (Melancon), 59. Nedomlel (Jelínek) – 29. O. Beránek (Koblasa)


    Bílí Tygři Liberec: Kváča (Král) – Balinskis, Nedomlel, Ivan, Melancon, Derner, Štibingr, Kolmann – Ordoš, Filippi, Faško-Rudáš – Frolík, A. Najman, Flynn – Vlach, Jelínek, Rychlovský – Hrníčko, Šír, Dlouhý.
    HC Energie Karlovy Vary: Habal (Lukeš) – Huttula, Pulpán (A), Stříteský, Bartejs, Dlapa, Havlín, Mikyska – Koblasa, Černoch (C), O. Beránek – Kružík, Gríger, Koffer – Juusola, Hladonik, Kofroň – Redlich, Jiskra, Kohout.

    Rozhodčí: Hradil, Mrkva – Frodl, Šimánek
    thejrc.org