Chomutov – Mostečtí Lvi 3:0 (kon.) | Val. Meziříčí – Havířov 1:4 (kon.) | Kopřivnice – Nový Jičín 3:2 (kon.)
Znojmo – Žďár n/S 11:2 (kon.) | Vyškov – SHKM Hodonín 3:2 (po pr.) | Vel. Meziříčí – Havlíčkův Brod 7:3 (kon.)
Vrchlabí – Ústí n/L 2:4 (kon.) | Letňany – Tábor 2:3 (kon.) | Děčín – Hronov 9:4 (kon.)
Benátky n/J – Jablonec n/N 7:4 (kon.) | Písek – Klatovy 4:2 (kon.) | Cheb – Řisuty 7:3 (kon.)
Příbram – Kobra 2:3 (kon.)
konec
HC Bobři Valašské Meziříčí
1:4 (0:0, 0:2, 1:2)
AZ Havířov
Středa 18.01.2023, 18:00 • Zimní stadion Valašské Meziříčí • 2. liga skupina Východ • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Vítám všechny fanoušky druholigového hokeje. Před námi je utkání . ligy – Východní konference, ve kterém se proti sobě postaví tradiční účastníci třetí nejvyšší soutěže Bobři z Valašského Meziříčí a AZ Havířov, který si v minulé sezóny vytáhl sestupového černého Petra z Chance ligy.
     
    Oba týmy se proti sobě letos už dvakrát postavily. V prvním vzájemném měření sil vyhrálo Valašské Meziříčí 4:3 v prodloužení, v druhém klání se už ale moc neradovalo, když si z ledu Azetu odvezlo prohru 5:0.
     
    AZ Havířov

    Havířov nemá s aklimatizací v 2. lize větší problém. Z prvních osmi zápasů sice slavil vítězství pouze ve třech případech, postupem času se ale výkony Azetu více ustálily. Za sebou mají Slezané nyní řadu šesti výher v řadě, kterou utnula až poslední prohra s Havlíčkovým Brodem. Rebelové se do sítě soupeře prosadili celkem devětkrát, havířovské dva góly v posledních minutách už debakl nijak nezachránily a Azet podlehl svému soupeři z Vysočiny 9:3.

    I když je Velké Meziříčí posledním týmem v lize s nejhorší ofenzivou a ne moc dobrou defenzivou, své soupeře dokáže také potrápit, speciálně na domácím kluzišti. Své o tom může říci třeba Znojmo, které si odsud sice odvezlo dvě výhry, v prvním zápase ale bralo body za vítězství 3:2, v tom druhém vyhrálo 4:0, což by při konfrontaci lídra tabulky a posledního týmu předpokládal asi málokdo.

    Mezi tři tyče se od 23. minuty postavil bývalý brankář Komety Brno B Daniel Šembera, který zde dříve působil u mládeže a nyní si i připsal první minuty v brance A-týmu. Jedničkou v brankovišti Havířova je Marek Štipčák, ten je však nyní s českým výběrem na univerziádě v Lake Placid a jeho místo prvního gólmana nyní převzal Martin Šindelka, ten se zde před sezónou přemístil z Kopřivnice a nyní si ve svých statistikách výrazně polepšil. Průměr inkasované branky na zápas má nyní 2,9, v dresu Tatrovky jich měl lehce pod 4.

    Slezané inkasovali za 26 utkání 75 branek, což je druhé nejlepší číslo za jistým lídrem soutěže. Svou zásluhu na tom jistě mají předsezonní posily do obrany se zkušenostmi z vyšších českých soutěží jako jsou Martin Dudáš nebo Petr Kuboš, bývalá opora Komety nebo Vítkovic. Družina trenéra Raszky se může spolehnout hned na několik střelců. Produktivitu týmu vede s 25 body (13+12) Petr Antoníček, jen o bod méně má Jiří Zdeněk (7+17) a neztratí se zde třeba i Jakub Apolenář (10+11) nebo Matouš Ćmiel (4+16), kteří minulý ročník nastupovali za Bobry.

    SESTAVA HAVÍŘOVA V POSLEDNÍM ZÁPASE:
    Šindelka (23. Šembera) – Hudec, Dudáš (A), Kuboš, Kunc, Havlík, Kolarz (C), Mrowiec – Pawliczek, Spratek, Kratochvil – Tvrdý, Haas, Apolenář – Antoníček, Ćmiel, Mrva (A) – Pastor, Pavlík.
     
    HC Bobři Valašské Meziříčí

    Valaši se od nového roku trápili, z prvních tří zápasů nezískali jediný bod, sérii proher nakonec zlomili na ledě Velkého Meziříčí. Do poslední části vstupovali Bobři za stavu 4:2 pro domácí Horáky, Lukáš Finsterle ale svým druhým gólem ve vlastním oslabení odstartoval obrat a Valašské Meziříčí si tak nakonec odvezlo z Vysočiny cenou výhru 6:4.

    SESTAVA VALMEZU V POSLEDNÍM ZÁPASE:
    Sachr (Slovák) – Sviták, Ďurkáč (A), Holiš, Báchor (C), Kamas, Gabrhelík, Liss – Andris, Pokorný, Finsterle – Martinec, Pětník, Kozubík – Stodůlka, Vavřík, Kuchařík.


    V posledním klání se bohužel muselo obejít bez hrajícího asistenta trenéra Tomáše Vávry a kapitána Jana Křivohlávka, kteří se doposud střídali na prvním místě v tabulce bodování týmu. Ta má však od utkání s Velmezem nového lídra, kterým je odchovanec Tomáš Andris (5+14).

    Dalšími produktivními muži Bobrů jsou kapitán Jan Křivohlávek (8+9) nebo hrající asistent trenéra Tomáš Vávra (7+12). Oba ovšem do posledního klání na ledě Velmezu nezasáhli.

    Bobři se v obranných řadách od nového roku spoléhají hlavně na vlastní hráče. Koncem prosince skončily střídavé starty vsetínskému Michalu Hryciowovi, nově také zlínským mladíkům Tadeáši Talafovi a Vojtěchu Riedlovi. Pevné místo v sestavě Přerova se vydobyl Matyáš Gréč, který za Zubry nyní nastupuje ve 2. a 3. formaci, Tomáš Hanák zase odletěl s českou univerzitní reprezentací na univerziádu do Lake Placid v USA. V dresu Bobrů se už neobjeví ani útočník David Vítek, přerovský Patrik Tarnoczy je stejně jako Hanák za oceánem.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (Ševců) – Sviták, Báchor (A), Mošnička, Holiš, Kamas, Gabrhelík, Liss – Kozubík, Vávra, Křivohlávek – Andris, Pokorný, Finsterle – Pětník, Vavřík, Martinec – Stodůlka, Martiník, Kuchařík.

    Trenér: Lukáš Plšek

    AZ Havířov: Šindelka (Šembera) – Mrowiec, Dudáš (A), Kuboš, Kunc, Kolarz (C), Hudec, Ščurek – Pawliczek, Spratek, Kratochvil – Antoníček, Ćmiel, Mrva (A) – Haas, Pavlík, Tvrdý – Pastor, Havlík.

    Trenér: Jiří Raszka

    Rozhodčí: Čech – Bubela, Bezděk.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:04
    Úvodní buly bylo vhozeno, puk ale rychle končí na zakázaném uvolnění. Vhazuje se před Slovákem.
     
    00:19
    Křívohlávek získal puk u vlastní branky a poslal dopředu Vávru. Ten se dostal až před Šindelku, trefil se ale do betonů. Ještě chvíli se Vlaši snažili dotlaičit puk za brankáře Azetu ale neúspěšně.
     
    01:01
    Antoníček se s kotoučem dostal až před Slováka, halou se ozval zvuk odrazu od betonu. Bobři atak odvrátili a jsou zase znovu vepředu.
     
    02:02
    Havířov se rychle dostal do útoku, Valaši jejich nápor rychle odvrátili a poslali puk za modrou.
     
    02:23
    Icing je pískán i pro Havířov, vhazuje se před Šindelkou.
     
    02:46
    Kuchařík zastavil rulou puk u modré a poslal ho do útočné třetiny, prakticky ho ale odevzdal soupeři, jeho spoluhráči hrát nemohli.
     
    03:52
    Křivohlávek poslal puk před branku, kde již čekal Vávra, ten okamžitě vystřelil, brankář zasahuje.
     
    04:26
    Šindelka znovu zasahuje, tentokrát po střele Finsterleho, vhazuje se po jeho levici.
     
    04:44
    Haas vybojoval puk u útočné modré a zkusil nahrát na nějakého ze svých soupeřů. Valaši mají ale nyní na vrch, jsou u puku a posouvají se dopředu.
     
    05:25
    Útok Pokorného zastavil ve středu jeden z obránců Azetu.
     
    06:14
    Kratochvil dostal kotouč ve středním pásmu a zavezl ho až před Slováka, ten si povyjel a pokus zneškodnil. Ještě chvílí se hrálo za jeho brankou, hra je pozastavena pro faul.
     
    06:17
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Kratochvil – 2 min., nedovolené bránění.
     
    06:56
    Bobři se hned vydali do útočné třetiny, Havířov ale prvotní nátlak zvládl. Před Slováka se sám s pukem dostal Haas, nic ale nezmohl.
     
    07:45
    Bobři se rozestavěli u svatyně Azetu. Střelu Pokorného zblokoval Pastor, stejný hráč poté nahrál Ondřeji Martiníkovi. Zkušený útoční pálil na Šindelku, ten zasahuje.
     
    08:17
    Havířov v plném počtu, Kratochvil je na ledě.
     
    08:56
    Vavřík se ze středního pásma vydal mezi dvěma obránci Havířova až k brankáři. Na poslední chvíli mu byl vyražen puk, dojíždějící Pětník už puk nezastihl, Šindelka má další zákrok.
     
    09:41
    Bobři tlačí soupeře u jeho svatyně, nedaří se jim ale dostat blíže.
     
    10:14
    Čmiel dostal puk za branou a poslal své spoluhráče do útoku. Havířov se snaží okupovat území Valachů, ti ale vzdorují a poslali kotouč za modrou.
     
    11:15
    Azet chvíli napadal Bobry u jejich branky, na moc se ale nezmohli. Zanedlouho dostal Pokorný sám puk a vydal se na druhou stranu. Stejnou situaci musel o chvíli později řešit brankář Jiří Slovák znovu na druhé straně hřiště.
     
    11:54
    Havířov vyhrál buly před Slovákem, Kunc po nahrávce vypálil, gólman ale má puk pevně ve své lapačce.
     
    12:02
    Další čárka do statistik pro Slováka, tentokrát zasahoval okamžitě po buly.
     
    12:09
    Pavlík vyhrál vhazování, zanedlouho už ale měl puk na své hokejce Sviták a mohl tak poslat Bobry do útoku.
     
    12:45
    Ondřej Martiník si najel z pravé strany k brankáři a vystřelil po zemi. Jeho pokud Šindelka odrazil, na dorážku stačil také.
     
    13:03
    Vávra získal ztracený puk ve středním pásmu, místo nahrávky na Kozubíka zvolil střelu, tu gólman Azetu pohotově vyrazil.
     
    13:29
    Kratochvil poslal po buly pas na Dudáše, který čekal u modré. Zdatný bek hned pálil na Slováka, ten má další zákrok.
     
    13:52
    Pokorný získal kotouč po Dudášově špatné nahrávce, Azet jde znovu do útoku.
     
    14:27
    Andris mezi kruhy dostal puk na svou hokejku, druhá formace Bobrů jde znovu dopředu.
     
    15:08
    Čmiel pálil z levé strany na Slováka, jeho pokus se ale v gól neproměnil, Slovák betony vyráží.
     
    15:53
    Havíři pomalu rozehrávají, Mošnička vybojoval puk ve svém pásmu, následně ho ale ztratil. Toho hned využil útok Azetu, z levé strany na Slováka tentokrát mohl pálit Spratek, puk ale do odkryté branky včas nedostal.
     
    16:45
    Pokorný nahrál po mantinelu na Svitáka, ten od modré prověřil pozornost golmana Šindelky.
     
    17:05
    Vavřík vyhrál buly, poté si sám dojel k puku a vystřelil z úhlu. Zanedlouho se mu naskytla možnost samostatného úniku, opět si ale najel moc na stranu a zvolil střelu bekhendem. Jeho pokus si brankář pokryl.
     
    17:49
    Vávra tečoval puk před Šindelkou, ten možná ani neví jak, ale dostal puk pod své tělo. Hra je pozastavena.
     
    18:07
    Mošnička tratil puk na vlastní modré, toho hned využil Spratek, který se dostal sám před brankáře.
     
    18:45
    Na druhé straně zase sám Finsterle poslal puk po ledu k Šindelkovi, ten je stále stoprocentní.
     
    19:00
    Havířov vyhrál buly a k puku se dostal Dudáš. Ten hned pálil od modré na Slováka.
     
    19:25
    Kuboš nahodil puk až na Slováka, ten sklapl betony a na ledě se ještě otočil. V tu chvíli kasu nikdo nehlídal, ale Havířov toho nevyužil.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou konec první periody. Obě mužstva si vytvořila hned několik dobrých šancí, žádná z nich ale nebyla proměněna. Havířov si v závěru vytvořil větší tlak, ani ten ale branku nepřinesl. Do druhé třetiny budou týmy vstupovat za stavu 0:0.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:04
    Na buly lepší Bobři a posunuli se dopředu. Střela Vávra minula branku.
     
    20:36
    Křivohlávek vystřelil ze strany na branku, trefil ale boční síť. Šindelka se chvíli povaloval v brankovišti, další šance ale Valaši nevyužili.
     
    22:07
    Spratek pálil ze strany na Slováka, jeho pokus si zkušený gólman pohlídal.
     
    22:43
    Tvrdý dostal měkký puk na svou hokejku a dojel do rohu, odkud zkusil bekhendem poslat kotouč před brankoviště. Slovák pokus odrazil.
     
    23:55
    Stodůlka ztratil puk v pravém kruhu, za chvíli se kus pryže dostal na modrou, odtud prověřil pozornost brankáře Sviták.
     
    25:23
    Havířov právě vstřelil branku! Azet se dostal do rychlého protiútoku, střelou pod víko se prosazuje JIŘÍ TVRDÝ. Asistence: Marek Haas, Michael Korarz.
    25:23 TVRDÝ - 0:1
     
    26:30
    Valachy branka nepoložila, rychle se tlačí dopředu a vyvíjí tlak u sítě Azetu.
     
    27:13
    Čmiel si najel přes modrou na levou stranu, jeho pokud zblokoval Sviták. Havíři tlačí Bobry u jejich kasy, domácím se nedaří ani vyhodit.
     
    28:10
    Vávra dostal od Holiše puk a vydal se dopředu. Pas na Křivohlávka se ale Vávrovi nevyvedl a u puku jsou znovu hosté.
     
    28:51
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Finsterle – 2 min., podrážení.
     
    28:56
    Hned po buly míří jedna střela na Slováka, ten puk v poklidu lapil.
     
    29:14
    Bobři vyhazují, Azet staví útok od znova.
     
    29:34
    Další atak Valaši odvrací.
     
    29:55
    Havířov právě právě využívá přesilovku. MARCEL KUNC dostal rychlou nahrávku na místo mezi kruh a modrou a střelou z první se prosazuje za Slováka. Asistence: Šimon Kratochvil, Petr Antoníček.
    29:55 KUNC - 0:2
     
    30:29
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Holiš – 2 min., hákování.
     
    32:01
    Slovák teď na poslední chvíli zachránil svůj tým. Střela se mu sice odrazila do lapačky, puk ale poté pokryl.
     
    32:41
    Havířov tráví většinu své přesilovky v útočném pásmu a okupuje svatyni domácích.
     
    32:53
    Bobři v plném počtu a ihned atakují branku hostí.
     
    33:44
    Vávra se pokoušel dostat do samostatného úniku, je však bráněn Kratochvilem.
     
    34:03
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Kratochvil – 2 min., hrubost.
     
    34:15
    Havíři po buly hned vyhazují. Finsterle rozehrává odzadu.
     
    34:44
    Gabrhelík ztratil puk u mantinelu, rychle ho ale získal.
     
    35:12
    Pokorný dostal pas kousek k brankovišti, Šindelka byl ale na střelu připravený.
     
    35:44
    Valašskem je slyšet tyč. Báchor nahodil puk na branku, puk se ale mezi tři tyče nevešel.
     
    36:13
    Azet už hraje v plném počtu a posouvá se do útoku. Čmiel vybojoval puk v rohu, Pětník mu ale střelu zblokoval.
     
    37:06
    Kuchařík pálil z levé strany, gólman hostí ale střelu pokryl. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    37:25
    Kratochvil nahrával z mezikruží na Tvrdého, jeho střelu Slovák vykopl betonem.
     
    38:00
    Křivohlávek se chtěl dostat dopředu, obrana Havířova mu to ale překazila. Je to znovu Azet, co je více na puku.
     
    38:47
    I Vavřík ztratil puk ve středu kluziště, Havířov je stále při síle.
     
    39:14
    Hudec ještě rozehrává puk a posílá své spoluhráče dopředu. Azet se ale před Slováka blíž nedostal.
     
    39:47
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Dudáš – 2 min., napadení.
     
    39:53
    Křivohlávek od modré, jeho střela je zblokována.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Máme za sebou druhou část hry, ve které už byli přítomní diváci svědky také dvou branek. Nejprve se za Azet prosadil v 26. minutě Jiří Tvrdý, o 4 minuty později ho v přesilovce napodobil Marcel Kunc. Do třetí periody budou tak týmy vstupovat za stavu 0:2.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:30.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Valaši mají k dispozici přesilovku z druhé třetiny. Po buly hned ztrácí puk.
     
    40:35
    Vávra objel s pukem branku, Valaši se rozestavěli v útočné třetině. Nejprve pálil Báchor, následoval ho Kozubík, všechny střely byly zblokovány.
     
    41:43
    Finsterle pálil od pravého kruhu, Šindelka ale stále drží nulu.
     
    42:21
    Azet už hraje v plném počtu hráčů, další z jejich akcí je nakonec překažena a píská se icing. Vhazuje se před maskovaným mužem Azetu.
     
    42:34
    Sviták od modré, branku minul, Šindelka si i tak nastavil beton a střelu zneškodnil.
     
    42:52
    Další pokus Martiníka končí odražen v síti nad gólmanem.
     
    43:14
    Křivohlávek s Vávrou se mohli sami dostat proti osamocenému Kolarzovi, ten ale pas odrazil do středního pásma.
     
    43:41
    Pavlík zavezl puk do útočné třetiny, černý kus gumy původem z Kateřinic ale znovu končí na hokejkách Valachů. Andris se dostal kousek před Šinledku, ten má ale další čárku do statistik úspěšnosti.
     
    44:38
    Na buly před Šindelkou lepší Bobři, po souboji o puk je ale pískán faul na havířovského.
     
    44:50
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Mrowiec – 2 min., vražení na hrazení.
     
    45:02
    Valašské Meziříčí právě využilo přesilovku. Mrowiec si na trestné moc dlouho nepobyl, po vhazování dostal TOMÁŠ VÁVRA rychlou nahrávku od kapitána Valmezu a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jan Křivohlávek.
    45:02 VÁVRA - 1:2
     
    45:43
    Puk dostal oba týmy do varu, Havířov se ale urputně tlačí na branku soupeře, Slovák měl chvíli co dělat, aby se v situaci zorientoval.
     
    46:28
    Vhazuje se před Slovákem, Sviták chtěl rozehrát, puk ale ztratil.
     
    47:02
    Martiník vybojoval puk u mantinelu a zavezl ho až před Šindelku. Po dalším souboji ale pískán faul.
     
    47:18
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Martiník – 2 min., hákování.
     
    47:38
    Kunc pálil od modré, jeho pokus obrana Valmezu zblokovala.
     
    48:07
    Puk se na chvíli dostal z pásma, Havířov ale sevřel domácí v jejich třetině.
     
    48:25
    Andris má puk a vyhazuje ho ven.
     
    48:48
    Azet kombinuje před Slovákem, Bobři ale znovu vyhazují. Z přesilovky Havířova už moc nezbývá.
     
    49:18
    Valašské Meziříčí hraje v plném počtu, Martiník je už na ledě.
     
    49:43
    Báchor ztratil puk ve své třetině, to ale vzápětí napravil a dostal dopředu své spoluhráče.
     
    49:53
    Hra se znovu pozastavuje. Je pískán icing a vhazuje se před Slovákem.
     
    50:06
    Spratek objel svou branku a poslal do útoku Kratochvila s Pawliczkem. Oba hráči se dostali až před maskovaného muže s Bobrem na prsou. Ten si trochu povyjel a jejich pokus zneškodnil.
     
    50:38
    Na buly u Slováka lepší hosté. Čmiel dostal pas za branku a hned zkusil poslat puk dál, byl ale zblokován.
     
    51:12
    Bobři se pokoušeli dostat do útoku, jejich akci ale Azet rychle překazil a zahájil protiútok. Gólman s bobří maskou znovu zasahuje.
     
    51:21
    Do Slováka narazil jeden z hráčů Havířova. Po menší výměně názorů se znovu vhazuje.
     
    51:31
    Tlak ze strany hostů sílí, Pavlík si najížděl před brankou, nahrávky se ale nedočkal.
     
    52:04
    Puk letěl po buly na stranu domácích, u hry je znovu Azet.
     
    52:40
    Křivohlávek se s kotoučem sám dostal před brankáře a hned vypálil. Halou zazněl zvuk tyče, ale té boční. Kotouč vyletěl zpět do hry.
     
    53:57
    Holiš drží puk za svou brankou, rozehrál na své spoluhráče. Vepředu je Kuchařík vedle něj Vavřík. Nedaří se jim však dostat blíž před gólmana.
     
    55:08
    Vávra se chystal na střelu, jeho pokus překazil Tvrdý, který mu vjel svou holí pod hokejku.
     
    55:25
    Martiník objel s pukem branku, následně byl shozen k zemi. Zákrok zůstal ale bez povšimnutí sudích a hraje se dál.
     
    55:44
    Havířov právě vstřelil branku! DOMINIK PAWLICZEK se sice nacházel v hraniční situaci ofsajdu, hra ale pokračovala. Útočník první formace se dostal až před brankoviště a na druhý pokus překonal brankáře Slováka. Asistence: Michael Kolarz.
    55:44 PAWLICZEK - 1:3
     
    55:58
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Andris – 2 min., faul kolenem.
     
    56:13
    Azet tlačí soupeře u jeho branky. Mrva pálil z pravého kruhu, gólman znovu kryje.
     
    56:34
    Havíři kombinují před bránou domácích. Pas Pawliczka byl překažen Svitákem.
     
    57:51
    Bobři se i v oslabení dostali do útoku, Andris už naskakoval na led, v tom už ale byli u hry znovu hráči Havířova.
     
    58:37
    Antoníček dostal pas mezi kruhy, střelou trefil lapačku Slováka.
     
    58:58
    Kozubík se rychle posunul dopředu nahrál svým spoluhráčům. Křivohlávek s Vávrou kombinovali, první jmenovaný nakonec pálí – neúspěšně.
     
    59:20
    Oddechový čas pro tým HC Bobři Valašské Meziříčí.
     
    59:24
    Domácí bez brankáře.
     
    59:53
    Havířov právě vstřelil branku! Branku do prázdné střílí DOMINIK PAWLICZEK, asistence Jakub Mrva, Marcel Kunc.
    59:53 PAWLICZEK - 1:4
     
    Konec zápasu.
     
    Máme za sebou již třetí vzájemné měření sil Valašského Meziříčí s Havířovem, které i tentokrát vyznělo lépe pro Azet. Bobrm se sice v průběhu třetí části po zásluze Křivohlávka podařilo snížit, zbytek zápasu už byl ale znovu v režii Havířova, který si nakonec veze domů výhru 4:1. (23:02:43)

    Jan Kozák

    Branky a nahrávky: 46. Vávra (Křivohlávek) – 26. Tvrdý (Haas, Kolarz), 30. Kunc (Kratochvil, Antoníček), 56. Pawliczek (Kolarz), 60. Pawliczek (Mrva, Kunc)


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (Ševců) – Sviták, Báchor (A), Mošnička, Holiš, Kamas, Gabrhelík, Liss – Kozubík, Vávra, Křivohlávek – Andris, Pokorný, Finsterle – Pětník, Vavřík, Martinec – Stodůlka, Martiník, Kuchařík.

    Trenér: Lukáš Plšek

    AZ Havířov: Šindelka (Šembera) – Mrowiec, Dudáš (A), Kuboš, Kunc, Kolarz (C), Hudec, Ščurek – Pawliczek, Spratek, Kratochvil – Antoníček, Ćmiel, Mrva (A) – Haas, Pavlík, Tvrdý – Pastor, Havlík.

    Trenér: Jiří Raszka

    Rozhodčí: Čech – Bubela, Bezděk
    bahis siteleri