Ottawa – Pittsburgh 5:4 (po pr.) | NY Islanders – Boston 1:4 (kon.) | Calgary – Colorado 1:4 (kon.)
Vancouver – Tampa 2:5 (kon.) | San Jose – Dallas 5:3 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
2:4 (1:3, 1:0, 0:1)
HC Dukla Jihlava
Čtvrtek 19.01.2023, 18:00 • Přerov, MEO Arena • Extraliga dorostu - o účast v play-off • 13. kolo
Partner:
     
    49:01
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava sice nevyužila početní výhody, ale chvíli po ní se nakonec prosazuje. Střelu Katolického tyčoval u brankáře MATĚJ FIALA, puk tak namířil nad rameno Ryšavého. Asistence: Šimon Katolický.
     
    26:13
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí opět trestají vyloučení jihlavské Dukly a opět to byla branka z bekhendu. ADAM DOBŘECKÝ si našel odražený kotouč v mezikruží, odkud ho zkusil nasměrovat k horní tyčce. Asistence: Tomáš Šťastný a Ondřej Polame.
     
    19:52
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak tohle bylo opravdu jen tak tak. KRYŠTOF JANEK nejprve vystřelil, ale jeho pokus vyrazil Štěbeták, který následně spadl a to byla šance pro domácího kapitána. Ten vyzvedl puk do odkryté klece. Asistence: Ondřej Polame a Tomáš Šťastný.
     
    14:30
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak tohle bylo rychlé. Po buly dostal Váňa přihrávku a zkusil vystřelit od modré, ale jeho pokus skončil odrazem od plexiskla. Za bránou se puku ujal DANIEL KYTKA a podobně jako jeho spoluhráči zakončoval bekhendem. Asistence: Robert Váňa a Rostislav Nosek.
     
    10:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla se nejprve dokázala dostat do přečíslení tři na dva. Z toho sice žádná střela nevzešla, ale z následné akce ano. Tomica přehrál před bránu, kde se ocitl osamocený ROSTISLAV NOSEK. Ten svým bekhendovým pokusem dostal puk do levého růžku brány. Asistence: Viktor Tomica a Daniel Kytka.
     
    01:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    Po nepovedení rozehrávce Zubrů se dostali jihlavští hráči k puku a zavezli si ho do útoku. ŠIMON KATOLICKÝ se dostal k zakončení na kruhu a bekhendem vystřelil k bližší tyčce, jeho pokus dopadl až za brankovou čáru. Asistence: Vít Macek a Robert Váňa.

    Natálie Poláčková

    Branky a nahrávky: 20. Janek (Polame, Šťastný), 27. Dobřecký (Šťastný, Polame) – 2. Katolický (Macek, Váňa), 11. Nosek (Tomica, Kytka), 15. Kytka (Váňa, Nosek), 50. Katolický (Fiala)


    HC ZUBR Přerov: Šejba (15. Ryšavý) – Polame (A), Wasserbauer, Janek (C), Pohanka, Udovenko, Škňouřil, Mráček – Šindler, Kurial, Červenka, Lazhnevskyi, Netopil, Martiňák, Šťastný, Dobřecký, Macek, Dobša (A)
    Trenér: David Kudělka

    HC Dukla Jihlava: Štěbeták (Novák) – Tomica, Löffler (A), Podroužek, Vildomec, Zmrhal, Ošmera (C) – Nosek, Fink, Fiala, Kytka, Macek, Koníř, Duka, Katolický, Váňa, Chvátal
    Trenér: Jakub Venc

    Rozhodčí: Hranoš – Bartek, Vožnička
    thejrc.org