Slavia – Třebíč 1:2 (kon.) | Poruba 2011 – Jihlava 4:0 (kon.) | Kolín – Zlín 1:3 (kon.)
Šumperk – Vsetín 2:5 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 3:2 (kon.) | Přerov – Litoměřice 1:2 (kon.)
Pardubice B – Sokolov 2:4 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
LHK Jestřábi Prostějov
Sobota 21.01.2023, 17:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance liga • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:15 Filip JANSA - 3:2
     
    52:15
    Jestřábi právě vstřelili branku! Prostějov snižuje. Dosavadní třetí třetinu je na ledě jeden tým – Prostějov. Střelcem by měl být FILIP JANSA, který se prosadil z otočky. Mám dojem, že puk se ještě otřel o Venkrbce, ale prozatím je označen za střelce Jansa. Mokry nemohl na tento puk dosáhnout. kdoAsistence: Jan Slanina.
    38:16 Jakub DOKTOR - 3:1
     
    38:16
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku! Frýdek zase odskakuje na rozdíl dvou branek. Skvělou práci na modré předvedl Vrdlovec, který vyslal do samostatného úniku JAKUBA DOKTORA, který si se svou šancí poradil excelentně. Položil si Pavelku a poslal puk nad jeho beton. Asistence: Daniel Vrdlovec.
    34:42 Roman VLACH - 2:1
     
    34:42
    Jestřábi právě vstřelili branku! Kontaktní branka Prostějova v přesilovce je na světě. Veselý přihrál před brankou stojícímu Jansovi, který ještě posunul na ROMANA VLACHA, na kterého zívala prázdná klec, kterou dokázal trefit. Asistence: Jan Veselý, Filip Jansa.
    30:00 Michal HOTĚK - 2:0
     
    30:00
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku! Frýdek využívá i další přesilovou hru. Branková situace byla velice podobná jako u prvního vstřeleného gólu. Nahození od obránce Sovy, před bránou skvěle stojící MICHAL HOTĚK, který dokázal tečovat a usměrnit puk za záda Pavelky. Asistence: Aleš Sova.
    16:27 Daniel KOWALCZYK - 1:0
     
    16:27
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku! Nakonec bude druhá přesilovka rysů proměněna. Bednář zavezl puk do pásma, posunul puk na modrou pro DANIELA KOWALCZYKA, který jednoduše nahodil a puk rozvlnil síť za Pavelkou. Hostující brankář měl nejspíš zakrytý výhled. Asistence: Lukáš Bednář, David Klimša.
    Marken.cz

    Jakub Vaněček

    Branky a nahrávky: 17. Kowalczyk (Bednář, Klimša), 30. Hotěk (Sova), 39. Doktor (Vrdlovec) – 35. Vlach (Veselý, Jansa), 53. Jansa (Slanina)


    HC Frýdek-Místek: Mokry (Švančara) – Kareš, Zeleňák, Homola, Žůrek, Kowalczyk, Sova, J. Adámek – Dostálek (A), Vrdlovec (C), Doktor – Lyszczarczyk, Hotěk, Cedzo – Bednář, Matěj, Klimša (A) – Geidl, Macháček, Ramik.
    Trenér: Martin Janeček

    LHK Jestřábi Prostějov: Pavelka (J. Němeček) – Hamšík, Valenta, Staněk, Bartko, Poledna, Pěnčík, Malák – Jiránek (A), Vlach, Veselý – V. Burian, Ostřížek, Illéš – Slanina, Venkrbec (C), Jansa – Jandus, Hašek, Maruna.
    Trenér: Aleš Totter

    Rozhodčí: Cabák, Rapák – Vašíček, Bohuněk

    Diváci: 822
    bahis siteleri