Třinec – Mladá Boleslav 3:2 (po pr.) | Zlín – Jihlava 2:3 (po pr.) | Mountfield HK – Pardubice 2:1 (2:1 po s.n.)
Sparta – K. Vary 4:3 (po pr.) | Plzeň – HC Litvínov 4:5 (1:2 po s.n.) | Vítkovice – Liberec 3:2 (kon.)
Olomouc – Kometa Brno 3:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:2 (0:0, 3:2, 0:0)
HC Kometa Brno
Sobota 21.01.2023, 15:15 • Zimní stadion Olomouc • DHL Extraliga juniorů • 42. kolo
Partner:
     
    39:23
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté ale rychle otočili hru do útočného pásma a nakonec podruhé skórovali. Odražený puk dorazil do sítě za ležícího Frgála ADAM BOLTVAN. 3:2. Asistence: Jakub Zembol.
     
    32:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Přesilovka se kohoutům podařila opravdu výtečně! Na levém kruhu se uvolnil MICHAL TOMEČEK, jehož naprosto přesně umístěná střela byla pro Kavana nechytatelná. 3:1. Asistence: Šimon Groch a Jan Kučera.
     
    29:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Krátce před polovinou řádné hrací doby ale Brno snižuje! ADAM BOLTVAN se dokázal dobře zorientovat na brankovišti, stáhl si touš do bekhendu a brankáři Frgálovi tedy nedal šanci. 2:1. Asistence: Kevin Horváth a Jakub Zembol.
     
    28:50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nyní to kohouti sehráli opravdu precizně! Pigl vybídl na pravé straně zcela volného JAKUBA BELANA, jenž zvedl touš dostatečně vysoko nad přesunujícího se Kavana. 2:0. Asistence: Martin Pigl a Václav Kočí.
     
    27:29
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ve 28. minutě se Olomouc dostává do vedení! Tvrdá střela JANA KUČERY propadla výstrojí brankáře Kavana až do sítě. Hanáci tedy perfektně zareagovali na předchozí šanci Komety. 1:0. Asistence: Šimon Groch.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 28. Kučera (Groch), 29. Belan (Pigl, Kočí), 33. Tomeček (Groch, Kučera) – 30. Boltvan (Horváth, Zembol), 40. Boltvan (Zembol)


    HC Olomouc: Frgál (Nowak) – Panáček, Compel, Groch, Šlahora, Kočí, Sedláček – Belan, Matašovský, Fasner (A), Pigl, Havel, Kučera (C), Tomeček (A), Janech, Kusak, Jeřábek, Ruda
    Trenér: Karel Beran

    HC Kometa Brno: Kavan (Tesař) – Bůžek, Svoboda, Kuswito, Eich, Ulbricht, Řehák (C) – Linka, Cakl, Bárta, Šantora, Bělohlav, Masař, Rakus, Panasenko, Zembol (A), Boltvan (A), Otava, Horváth
    Trenér: Marek Moskal

    Rozhodčí: Pilný, Šudoma – Jiruška, Hájková
    bahis siteleri