Slavia – Třebíč 1:2 (kon.) | Poruba 2011 – Jihlava 4:0 (kon.) | Kolín – Zlín 1:3 (kon.)
Šumperk – Vsetín 2:5 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 3:2 (kon.) | Přerov – Litoměřice 1:2 (kon.)
Pardubice B – Sokolov 2:4 (kon.)
po prodl.
HC Škoda Plzeň
4:3 (1:2, 2:0, 0:1 - 1:0)
Mountfield HK
Sobota 21.01.2023, 16:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 14. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.
     
    Hezké sobotní odpoledne z Plzně!

    Vítám všechny hokejové fanynky a fanoušky, kteří se rozhodli si na sobotní den dopřát trochu mládežnického hokeje. Od půl páté se totiž v LOGSPEED CZ Aréně odehraje čtrnácté kolo nadstavbové části Extraligy dorostu, ve kterém domácí HC Škoda Plzeň přivítá na svém ledě tým Mountfield HK.

    Škoda Plzeň je po třináctém kole se dvaadvaceti body na čtvrtém místě. Na druhé Karlovy Vary mají svěřenci Jiřího Hanzlíka ztrátu dvou bodů, první Liberec už je odskočený o bodů devět. Minulý víkend poznali modrobílí po sérii šesti výher hořkost porážky. V obou zápasech proti Karlovým Varům se radoval soupeř z lázeňského města. Avšak ve čtvrtek se indiáni opět radovali z pocitu vítězství, na svém ledě přemohli Pardubice 4:3 po prodloužení.

    Mountfield HK je o jednu pozici nad Plzní. Momentálně patří hostům třetí příčka, avšak na svého dnešního soupeře mají náskok pouhého jednoho bodu, což dává utkání status "zápasu o šest bodů". Hosté mají aktuálně bilanci čtyř vyhraných utkání v řadě. Po zvládnutém derby víkendu vyhrál Hradec i ve čtvrtek v Karlových Varech, v prodloužení druhý bod vystřelil Jiří Klíma.

    Obě mužstva se již jednou v nadstavbové části utkali, hrálo se v Hradci Kárlové a Škodovka tam podlehla Výchočechům 4:3 po prodloužení. Indiáni předvedli třemi brankami ve třetí části skvělý obrat, jenomže Mountfield dokázal utkání nakonec dopravit až do prodloužení, kde urval i druhý bonusový bod.

    Dámy a pánové, pohodlně se usaďte a užijte si příjemné odpoledne s doprovodem našeho textového přenosu, tím vás provede Jakub Štěrba.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Škoda Plzeň: Pavlis (Mařík) – Kocek, Prošek, Holubec, Černý, Skala (A), Tolar – Pittr (C), Makovec (A), Matějka, Pavlák, Úbl, Klatovský, Fábera, Beran, Hofrajtr, Slačík.
    Trenér: Jiří Hanzlík.

    Mountfield HK: Petřík (Meišner) – Samek (A), Černý, Forejtek, Janeček, Burda, Pánek – Aschenbrenner, Novotný, Pavlík, Jón (C), Hendrych, Voderacký, Vítek, Frolík, Páleník.
    Trenér: Luboš Dvořák.

    Rozhodčí: Zedníková – Thuma, Hošťálek.
     
    Obě mužstva jsou již na ledové ploše, samotné utkání začne každým okamžikem.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:42
    Obě mužstva si již vyměnila pozdrav v útočné třetině, avšak ani jeden z brankářů zatím zasahovat nemusel.
     
    01:24
    Hostující útočník udělal kličku na střed hřiště, avšak následnou ránu zápěstím v pohodě vyrazil brankář Pavlis.
     
    01:46
    David Slačík už se chystal na samostatný únik, avšak proti bylo zpracování kotouče. Hosté opět vrací hru na opačnou stranu.
     
    01:57
    Jenomže domácí bleskově získali puk zase zpátky, po hezké souhře vyplaval volný na levém kruhu Antonín Klatovský, avšak jeho křižnou ránu dokázal Petřík se štěstím zlikvidovat.
     
    02:53
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Úbl – 2 min., hákování.
     
    03:16
    Dominik Pavlík vystřelil rovněž z levého kruhu, avšak skóre dnešního zápasu neotevřel.
     
    03:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Z další šance už nicméně hosté udeřili a jako první jdou v dnešním zápase do vedení. Dominik Pavlík našel těsně před brankářem ADAMA NOVOTNÉHO, který měl čas si zpracovat kotouč a následně ho přes beton Pavlise poslal do sítě. Asistence: Jakub Jón, Dominik Pavlík.
    03:42 Adam NOVOTNÝ - 0:1
     
    03:51
    Na druhé straně se pokoušel bleskově odpovědět Matyáš Beran, který si našel kotouč v útočném pásmu, jeho střela z otočky nicméně nebyla přesná.
     
    04:03
    Vzápětí pálil od modré čáry Vojtěch Tolar, Petřík si i s jeho pokusem dokázal poradit. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    04:42
    Za hosty odpověděl akcí znovu Dominik Pavlík, který je zatím hodně aktivní, jeho rána krátce za modrou čárou nicméně Pavlise nepřekvapila.
     
    05:12
    Hosté zaváhali v rozehrávce, kotouče se chopil ve středním pásmu Matyáš Úbl, ten následně udělal kličku mezi kruhy, jedovatou ranou ale orazítkoval jen beton Petříka.
     
    06:00
    Hradec se tlačil s kotoučem do střely, avšak plzeňští obránci si splnili na jedničku svoje povinnosti a opět získali kotouč pro své barvy.
     
    06:33
    Mountfieldu nyní vůbec nevyšla rozehrávka z vlastní třetiny, po zakázaném uvolnění se znovu bude vhazovat před brankou Petříka.
     
    07:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka zaslouženě srovnává s Hradcem krok. Hosté nedokázali znovu dostat puk ze své třetiny, v rohu si pro sebe ukradl puk Jiří Matějka, který záhy oslovil na levém kruhu PETRA KOCKA a ten se trefil přesně k pravé tyči. Asistence: Jiří Matějka.
    07:40 Petr KOCEK - 1:1
     
    08:30
    Novotný našel na druhé vlně najetého Ondreje Páleníka, ten ovšem těsně před brankářem bekhendem nezamířil do černého.
     
    09:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Z dalšího rychlého brejku se nicméně hosté již radují a berou si zpět ztracené vedení. Novotný tentokrát našel na pravém křídle JAKUBA JÓNA, který se dostal až za záda domácích obránců a rychlým švihem následně dostal kotouč do sítě. Asistence: Adam Novotný.
    09:25 Jakub JÓN - 1:2
     
    09:25
    Střídání v týmu HC Škoda Plzeň:
    ze hřiště odchází Lukáš Pavlis, přichází Matyáš Mařík.
     
    10:11
    Sebastián Pavlák si to namířil hned proti čtyřem bránicím hráčům, není tedy překvapením, že se domácí hráč nakonec ke střele nedostal.
     
    10:26
    Po zakázaném uvolnění se bude vhazovat před plzeňskou brankou.
     
    11:21
    Střela z oblíbeného levého kruhu skončila hodně vedle brány, Petřík tentokrát zasahovat vůbec nemusel.
     
    12:01
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Páleník – 2 min., podrážení.
     
    12:01
    Hynek Prošek se stal obětí tvrdého zákroku kolenem, plzeňský obránce se nyní dostal na domácí střídačku jen za pomoci svých spoluhráčů.
     
    12:20
    Na úvod početní výhody se Plzeň sama připravila o útočnou třetinu.
     
    12:41
    Matyáš Úbl si klepal hokejkou o přihrávku, na pravé straně byl zcela volný, avšak hostující obránci pas vystihli a záhy kotouč znovu vyhodili.
     
    13:15
    A do třetice se dostal puk z útočného pásma indiánů. První přesilová hra Škodovky zatím nejde příliš podle plánu.
     
    13:24
    Plzeň si ale nakonec přece jen vypracovala velkou příležitost, Petr Makovec z bezprostřední blízkosti ale Petříka nepřekonal.
     
    14:01
    Hosté v plném počtu.
     
    14:13
    Vojtěch Tolar se dostal ke střele z vrcholu kruhu, před plzeňským obráncem byla spousta místa, avšak hostující brankář tím pádem také neměl moc zakrytý výhled, takže jeho ránu dokázal zkrotit.
     
    14:58
    Hosté se dostali opět do rychlého brejku, nicméně situaci dvou na jednoho si Matyáš Mařík pohlídal a v zápase si připsal první těžší zákrok.
     
    15:13
    Hra se rychle přesunula na druhou stranu, po objetí branky se snažil kotouč zasunout do branky Tomáš Pittr, brankář Mountfieldu se nicméně stačil včas přesunout.
     
    16:36
    Škodovka se znovu dostala do útočného pásma, tentokrát se nicméně kotouč velmi rychle zašlápl v rohu a poté ze souboje odjeli jako vítězové hráči Hradce Králové.
     
    17:23
    Matyáš Úbl se ze středního pásma dostal s kotoučem až na osu hřiště, avšak v momentě, kdy to měl vzít na sebe, tak chtěl ještě celou situaci vyšperkovat přihrávkou na spoluhráče, což se ukázalo jako špatné řešení.
     
    17:52
    Na druhé straně si od zadního mantinelu vybruslil před branku s kotoučem Vojtěch Aschenbrenner, avšak jeho střela z otočky přistála jen na betonu Matyáše Maříka.
     
    18:26
    Tadeáš Burda vystřelil od modré čáry, Matyáš Mařík ale neměl zakrytý výhled a tak kotouč bez větších potíží schoval do své výstroje.
     
    19:01
    Začala poslední minuta první třetiny.
     
    19:39
    Puk za brankou domácího výběru, kde se o něj svádí tuhý boj. Hosté by rádi ještě jednou ohrozili plzeňskou branku, k tomu se jim nicméně indiáni snaží zabránit.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina která nabídla vyrovnaný hokej, avšak také hned tři branky. Hosté se dostali zásluhou Novotného do vedení, ale plzeňský obránce Petr Kocek přispěchal s rychlou odpovědí. Po rychlém brejku si nicméně hosté vzali ztracené vedení zpět, prosadil se kapitán Jakub Jón.

    Druhá třetina začne přibližně v 17:14.
     
    Obě mužstva jsou již zpět na ledové ploše, zápas může pokračovat.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:22
    Druhou periodu zahájili hosté velkou šancí, avšak skvělý zákrok předvedl taktéž Matyáš Mařík.
     
    20:41
    Nyní se po sobě všichni jen podívali, jelikož hostující Pavlík evidentně domácího hráče podrazil, avšak hlavní rozhodčí byl opačného názoru a hra pokračuje v pěti na obou stranách.
     
    21:03
    Tobiáš Vítek napřáhl krátce za modrou čárou až ke stropu haly, avšak i to mu bylo prd platné, Mařík opět skvěle zasáhl.
     
    21:23
    Hra se rychle přesunula na druhou stranu, i Plzeňané ujížděli do rychlého brejku, v situaci dva na jednoho se ale Jiří Matějka na levém křídle přesné přihrávky nedočkal.
     
    22:11
    Utkání se hraje nahoru dolů, za Hradec to zkoušel Hendrych, puk si domácí maskovaný muž našel ve své lapačce.
     
    22:46
    Obrovská příležitost Škodovky na vyrovnání. Petr Makovec obral obránce Hradce o kotouč, následně se forvard indiánů dostal tváří v tvář brankáři, toho ovšem rychlou střelou nepřekonal.
     
    23:40
    O minutu později měl další velkou šanci na srovnání obránce Martin Černý, jenž si s kotoučem sjel od modré čáry až před brankáře. Střelou doprostřed brány nicméně neuspěl, Petřík teď svůj tým hodně podržel.
     
    24:08
    Matyáš Mařík šel ven z brány proti kotouči, ten ovšem nicméně nepřesně rozehrál, jeho chybu ale hosté nedokázali potrestat.
     
    24:58
    Petr Makovec byl v další slibné příležitosti, tentokrát útočník Škody pálil z mezikruží, o malý kousek branku ale minul.
     
    25:19
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Matyáš Beran – 2 min., podrážení.
     
    25:29
    Indiáni začínají dobře své oslabení, po vyhraném buly poslali kotouč bleskově na druhou stranu ledové plochy.
     
    26:01
    Hradec se stále nemůže usadit v útočném pásmu, navíc po získání kotouče ho domácí opět poslali daleko od své branky.
     
    26:30
    Mařík za brankou zastavil nahozený kotouč a záhy Plzeň dostala puk znovu ze své obranné třetiny.
     
    26:48
    Navíc nechybělo moc a domácí Škoda mohla udeřit dokonce ve vlastním oslabení. Tomáš Pittr se z čista jasna ocitl sám před brankářem, puk mu ovšem do branky nezametl.
     
    27:19
    Domácí v plném počtu.
     
    28:00
    Naopak zdvojnásobit hostující vedení mohl Patrik Hendrych, který se dostal až před Maříka, ten zatím nicméně chytá velice spolehlivě.
     
    28:53
    U levého mantinelu se do kotouče opřel Tomáš Pittr, brankář Petřík si nicméně svou bližší tyčku pohlídal a puk vyrazil za svou branku.
     
    29:46
    Krátce před polovinou dnešního duelu mohl přidat třetí branku Hradce Vojtěch Aschenbrenner, který byl sám před Maříkem, před svou ranou si ideálně poklekl, avšak přesto puk v brance neskončil.
     
    30:24
    Makovec poté hledal na druhé vlně rozjetého Matyáše Berana, nicméně přihrávka neměl dostatečnou rychlost a nakonec ji stačil brankář Petřík svou hokejkou vypíchnout.
     
    31:28
    Plzeň se znovu dostala celkem jednoduše do pásma, ale tentokrát ohrozit branku nedokázali.
     
    31:52
    Po zakázaném uvolnění se bude znovu hra odehrávat před brankou Petříka.
     
    32:27
    Hendrych se dostal za záda plzeňských obránců, avšak přihrávka na něj byla až příliš prudká a puk nakonec skončil až pod lapačkou Maříka.
     
    33:17
    Mountfield přestože vede v Plzni, tak toho zatím příliš neukázal a tímto stylem si spíše koleduje o vyrovnání. Škoda je ve druhé třetině zatím lepším celkem.
     
    34:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A vyrovnání skutečně přichází. Na modré čáře napřáhl Vojtěch Tolar, jeho rána byla ovšem sražená. Hosté nicméně puk vyhodit nedokázali, TOMÁŠ PITTR proto vyslal další ránu a ta už zapadla přesně k tyči, Petřík tentokrát nemohl dělat vůbec nic. Asistence: Vojtěch Tolar, Matyáš Beran.
    34:53 Tomáš PITTR - 2:2
     
    35:15
    Ale pozor, hosté si mohli bleskově vzít znovu zpět ztracené vedení. Po hezké přihrávce se na Maříka řítil sám Aschenbrenner, ten zvolil bekhendovou kličku, která mu hezky vyšla, avšak plzeňský gólman se na poslední chvíli proti jeho ráně vytasil se svým betonem.
     
    36:00
    Na opačné straně zkusil své štěstí od modré čáry Hynek Prošek, Petřík jeho ránu nicméně kontroloval a bezpečně ji vyrazil.
     
    36:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To je obrat panečku! Matyáš Beran parádně zatáhl kotouč do útočného pásma, následně si všiml z pravé strany před brankou najetého PETRA MAKOVCE, který už měl před sebou poodkrytou část brány. Asistence: Matyáš Beran, Martin Černý.
    36:41 Petr MAKOVEC - 3:2
     
    37:30
    Plzeň se pochopitelně povzbuzena vstřelenými brankami, další mohl bleskově přidat Aleš Hofrajtr, z pravé strany nicméně neuspěl.
     
    38:33
    A další chyba v obraně Hradce. Petr Makovec získal kotouč, následně měl před sebou již jen gólmana, puk měl ale na dlouhou hokejku, a tak brankář Hradce se štěstím odolal.
     
    39:01
    Začala poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:22
    Plzeň se stále více tlačí do zakončení, hosté tak puk raději jen vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Čtyřicet minut hry je minulostí. Škodovce se ve druhé třetině povedl velký, avšak zasloužený obrat. Nejprve se prosadil ranou od modré čáry Tomáš Pittr a za další dvě minuty obrat dokonal Petr Makovec. Ale stále není nic rozhodnuto a Mountifeld určitě v zápase ještě neřekl poslední slovo.

    Poslední dějství začne přibližně v 18:01.
     
    Vše se pomalu připravuje na velké vyvrcholení třetí třetinou. Všichni aktéři jsou již zpět na ledové ploše.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:49
    Na startu třetí periody se Plzeň znovu vrhla do útočné třetiny, obrana Hradce byla ale příliš dotěrná a indiáni vystřelit nedokázali.
     
    41:39
    Za hosty zahrozil ranou od levého mantinelu Tadeáš Burda, střela ovšem neměla potřebné gólové parametry, aby Matyáše Maříka překonala.
     
    42:02
    Nedlouho poté se ve slibné šanci na ose hřiště ocitl Tobiáš Vítek, avšak ani jeden jeho pokus až k brankáři Plzně nedoletěl. Nutno se tu sluší pochválit obranu Západočechů.
     
    42:54
    Hradec začíná čím dál více kousat. Dominik Pavlík se s kotoučem proháčkoval až na levý kruh, kde byl zcela sám, jeho prudká rána zápěstím nicméně v brance neskončila, opět skvěle zasáhl Matyáš Mařík.
     
    43:26
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Samek – 2 min., hrubost.
     
    44:48
    Ve vlastním oslabení se do velké šance dostal Jakub Jón. Kapitán Hradce se dostal s pukem z vlastní třetiny až před Maříka, ten ale nadále předvádí parádní výkon.
     
    45:05
    Matyáš Úbl čekal před brankou na přihrávku, brankář Petřík avšak do té přihrávky vložil svou hůl a plzeňský forvard nakonec nezakončil.
     
    45:19
    Avšak stejný hráč se dostal do šance ještě jednou, tentokrát již byl sám před brankářem, svůj pokus nicméně poslal jen do betonu brankáře.
     
    45:26
    Hosté v plném počtu.
     
    46:59
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Makovec – 2 min., držení.
     
    47:53
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Beran – 2 min., podrážení.
     
    47:53
    Tak to je pro domácí nepříjemnost. Hradec bude hrát přesilovou hru pět na tři, která může trvat až 66 vteřin.
     
    48:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno, Hradec nabídnutou početní výhodu dokázal využít. Bekhendové nahození Pavlíka se několikrát odrazilo, puk nakonec vyplaval u volného JAKUBA JÓNA, který měl před sebou již poloprázdnou bránu. Asistence: Dominik Pavlík, Adam Novotný.
    48:38 Jakub JÓN - 3:3
     
    49:31
    Hosté stále dohrávají početní výhodu pět na čtyři. Puk je již v útočném pásmu Mountfieldu, kde ho mají jeho hráči pod kontrolou.
     
    49:53
    Domácí v plném počtu.
     
    50:13
    Matyáš Mařík raději ukryl kotouč pod lapačku před dotírajícím Aschenbrennerem.
     
    51:23
    Matyáš Úbl nabil na modrou čáru Tomáši Skalovi, ten pálil bez přípravy z voleje, branku soupeře ale o malý kousek minul.
     
    52:01
    Na druhé straně byl po velkou palbou Matyáš Mařík, někteří hráči Hradce již zvedali ruce, avšak gól to skutečně nebyl.
     
    53:03
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Skala – 2 min., podrážení.
     
    53:11
    Hosté sice dokázali vyhrát buly v útočné třetině, jenomže nedlouho na to se domácí dostali ke kotouči a ten bleskově vyhodili na druhou stranu ledové plochy.
     
    53:46
    Dominik Pavlík měl být adresátem přihrávky na levém kruhu, kde byl zcela sám, puk mu ovšem přeskočil hokejku, což bylo pro domácí hráče celkem štěstí.
     
    54:05
    Puk znovu až za brankou Hradce Králové, Plzeň se zatím brání celkem v klidu.
     
    54:35
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Pavlík – 2 min., hákování.
     
    55:03
    Domácí v plném počtu.
     
    55:30
    Škodovka drží kotouč v útočném pásmu, domácí hráči ale zatím nestřílí.
     
    55:50
    Hosté nakonec získali puk na svoje hokejky a ten rychle poslali pryč od své svatyně. Hynek Prošek založí další útočnou akci od své branky.
     
    56:15
    Ani indiánům se nyní početní výhoda příliš nedaří, puk znovu až za brankou Matyáše Maříka.
     
    56:35
    Hosté v plném počtu.
     
    56:57
    Utkání se nám pomalu blíží svému finiši. Matyáš Úbl se nyní pokoušel vstřelit rozhodující trefu, jeho ránu přes obránce Petřík moc dobře neviděl, a proto mu nakonec také nadělala celkem starosti.
     
    57:40
    Puk teď léta ze strany na stranu, na hráčích je vidět, že už se nechtějí dopustil nějaké osudové chyby.
     
    58:01
    Začaly poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:40
    Plzeň se dobře poskládala v obraně a Hradec se tentokrát vůbec nemohl dostat ani do útočné třetiny.
     
    58:56
    Hradec stále bude mít ještě šanci. Po zakázaném uvolnění se bude vhazovat po levici Matyáše Maříka.
     
    59:40
    Puk ve středním pásmu, pokud se nestane již nic dramatického, bude nás čekat ještě prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Šedesát minut hry nerozhodlo o dnešní vítězi. Hradci se povedlo ve třetí třetině srovnat na konečných 3:3, to když početní výhodu pět na tři zužitkoval Jakub Jón. Po dvouminutové přestávce nás tak čeká prodloužení, eventuálně samostatné nájezdy.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:33
    Domácímu obránci puk přeskočil hokejku, do zakončení se tak dostal Dominik Pavlík, avšak na plzeňského brankáře nevyzrál. Vhazovat se bude v útočné třetině Hradce.
     
    60:41
    Tak pozor, brankář Petřík odjíždí na střídačku a Mountfieldu to zkouší při hře bez brankáře. (00:26:33)
     
    61:13
    Štěpán Černý střelou od modré čáry trefuje pravou tyč. Velké štěstí nyní stálo při domácím brankáři.
     
    61:43
    Hosté nyní měli velký tlak, avšak Matyáš Mařík si pohlídal i střelu z pravého kruhu.
     
    62:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, bonusový druhý bod bere plzeňská Škodovka. Prošek za domácí brankou bekhendem prostrčil kotouč do jízdy JIŘÍMU MATĚJKOVI, jenž následně krátce za červenou čárou trefil opuštěnou hostující klec. Asistence: Hynek Prošek.
    62:14 Jiří MATĚJKA - 4:3
     
    Konec zápasu.
     
    Dokonáno jest. Plzeň přetlačila svého soupeře, čímž mu tak vrátila prohru z prvního letošního vzájemného měření sil, které dopadlo stejným výsledkem. Hradec v prodloužení zariskoval hrou bez brankáře, avšak ne každý tým to umí tak, jako plzeňský A tým, který stejným způsobem letos již čtyři zápasy vyhrál. Vítěznou branku zaznamenal Jiří Matějka.
     
    To je ode mě pro dnešek vše, s přáním hezkého zbytku sobotního večera se s vámi loučím a u dalších přenosů se opět budu těšit, na shledanou.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 8. Kocek (Matějka), 35. Pittr (Tolar, Beran), 37. Makovec (Beran, Černý), 63. Matějka (Prošek) – 4. Novotný (Jón, Pavlík), 10. Jón (Novotný), 49. Jón (Pavlík, Novotný)


    HC Škoda Plzeň: Pavlis (10. Mařík) – Kocek, Prošek, Holubec, Černý, Skala (A), Tolar – Pittr (C), Makovec (A), Matějka, Pavlák, Úbl, Klatovský, Fábera, Beran, Hofrajtr, Slačík.
    Trenér: Jiří Hanzlík.

    Mountfield HK: Petřík (Meišner) – Samek (A), Černý, Forejtek, Janeček, Burda, Pánek – Aschenbrenner, Novotný, Pavlík, Jón (C), Hendrych, Voderacký, Vítek, Frolík, Páleník.
    Trenér: Luboš Dvořák.

    Rozhodčí: Zedníková – Thuma, Hošťálek.
    thejrc.org