Florida – Minnesota 5:3 (kon.) | Detroit – Philadelphia 1:2 (kon.) | Columbus – San Jose 5:3 (kon.)
Montreal – Toronto 3:2 (po pr.) | Ottawa – Winnipeg 1:5 (kon.) | NY Islanders – Carolina 2:5 (kon.)
Dallas – Arizona 4:0 (kon.) | St. Louis – Chicago 3:5 (kon.) | Nashville – Los Angeles 5:3 (kon.)
Seattle – Colorado 1:2 (0:1 po s.n.) | Vancouver – Edmonton 2:4 (kon.) | Vegas – Washington 6:2 (kon.)
New Jersey – Pittsburgh 2:1 (po pr.)
konec
Vegas Golden Knights
6:2 (2:0, 3:1, 1:1)
Washington Capitals
Neděle 22.01.2023, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:42 Marcus JOHANSSON - 6:2
     
    50:42
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté se přece jen podruhé dočkali. Nahození obránce Trevora van Riemsdyka přesně tečoval mezi tři tyče MARCUS JOHANSSON. Logan Thompson na rychlou změnu směru nedokázal reagovat. 6:2. Asistence: Trevor van Riemsdyk a Jevgenij Kuzněcov.
    43:59 Paul COTTER - 6:1
     
    43:59
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Po několika odrazech za bránou Capitals se ke kotouči dostal PAUL COTTER, který znovu naprosto precizně poslal touš mezi betony. Golden Knights znovu vedou o pět gólů. 6:1. Asistence: Keegan Kolesar a Nicolas Roy.
    38:20 T. J. Oshie - 5:1
     
    38:20
    Washington právě vstřelil branku!
    Teď to Capitals sehráli skvěle. T. J. OSHIE přihrál do strany Gustafssonovi, který si chvíli počkal a následně vybídl právě Oshieho mezi kruhy. Útočník třetí lajny Washingtonu usměrnil puk naprosto přesně do branky. 5:1. Asistence: Erik Gustafsson a Dylan Strome.
    33:38 Paul COTTER - 5:0
     
    33:38
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Zbytečná ztráta hostů, po které padá další gól! Roy rychle dostal kotouč před bránu na hůl PAULA COTTERA, který si s Charliem Lindgrenem poradil skvěle. Poslal kotouč mezi jeho betony. 5:0. Asistence: Nicolas Roy.
    32:04 Byron FROESE - 4:0
     
    32:04
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Z pohledu domácího celku je to rázem ještě veselejší! BYRON FROESE se dostal ke střele na levé straně útočného pásma a měl i kus štěstí. Jeho rána se od tyče dostala na tělo Darcyho Kuempera, který si puk srazil do branky. 4:0. Asistence: Jonas Röndbjerg a Alex Pietrangelo.
    22:15 Michael AMADIO - 3:0
     
    22:15
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Také na začátku druhé periody se Vegas dočkalo! Stephenson u mantinelu získal puk a okamžitě jej přihrál před bránu, kde stál MICHAEL AMADIO, jenž se obtočil a poté do šibenice přesně vystřelil. 3:0. Asistence: Chandler Stephenson.
    07:36 Nicolas ROY - 2:0
     
    07:36
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Zcela po zásluze hokejisté Golden Knights vedou už o dva góly! V přečíslení Jonathan Marchessault posunul na NICOLASE ROYE, který umístil kotouč z prvního doteku k tyči. 2:0. Asistence: Jonathan Marchessault a Alec Martinez.
    02:17 Alec MARTINEZ - 1:0
     
    02:17
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Domácí se celkem brzy dostávají do vedení! Pietrangelo rychle předal kotouč do strany Stephensonovi, jehož rána se odrazila na levý kruh pro ALECE MARTINEZE, který dostal kotouč do branky velmi rychle. Darcy Kuemper nestačil zareagovat. 1:0. Asistence: Chandler Stephenson a Alex Pietrangelo.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 3. Martinez (Stephenson, Pietrangelo), 8. N. Roy (Marchessault, Martinez), 23. Amadio (Stephenson), 33. Froese (Röndbjerg, Pietrangelo), 34. Cotter (N. Roy), 44. Cotter (Kolesar, N. Roy) – 39. Oshie (E. Gustafsson, D. Strome), 51. M. Johansson (T. van Riemsdyk, Kuzněcov)


    Vegas Golden Knights: L. Thompson (Hill) – Pietrangelo (A), Hague, Korczak, McNabb, Hutton, Martinez (A) – Kessel, Eichel, Stephenson – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith (A) – Kolesar, N. Roy, Cotter – Röndbjerg, Froese, Amadio.
    Trenér: Bruce Cassidy

    Washington Capitals: Kuemper (33. C. Lindgren) – T. van Riemsdyk, E. Gustafsson, Jensen, Orlov, Fehérváry, Alexejev – Aube-Kubel, D. Strome, Mantha – Wilson (A), Bäckström (A), Milano – Oshie (A), Eller, Sheary – Hathaway, Kuzněcov, M. Johansson.
    Trenér: Peter Laviolette

    Rozhodčí: St. Pierre, Rooney – McNamara, Knorr

    Diváci: 18 251
    thejrc.org