Havlíčkův Brod – Přerov 6:1 (kon.) | Písek – Vsetín 1:5 (kon.) | Slavia – Havířov 6:1 (kon.)
Kladno – HK MD Šumperk 2:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:1 (3:0, 1:0, 2:1)
HC ZUBR Přerov
Neděle 22.01.2023, 11:00 • Havlíčkův Brod, Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů • 30. kolo
Partner:
     
    56:15
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Kuchta – 2 min., podrážení.
     
    55:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí odskočili zpět na rozdíl pěti branek! Ilarion Kurpijanov nahrál na pravou tyč volnému PETRU HRDLIČKOVI, jenž zakončil do protipohybu brankáře. Petr Hrdlička je tak druhý hráč Havlíčkova Brodu, který tento zápas zaznamenal hattrick. Asistence: Ilarion Kuprijanov.
     
    53:58
    Bruslaři si mohli vzít pětibrankový náskok zpět, před bránou se ocitl volný Ilarion Kuprijanov! Zlý sen přerovských hráčů však tentokrát v koncovce selhal a trefil jen Martina Vojteka, který se ale výborně proti útočníkovi přesunul.
     
    52:41
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři z Kotliny neodjedou z prázdnou. Matěj Halík nahrál před bránu MICHALU ŠILHAVÉMU, který střelou k tyči dnes poprvé překonal Filipa Sigmunda. Asistence: Matěj Halík, Adam Holík.
     
    48:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se trefují popáté v utkání a i u této branky figuroval ILARION KUPRIJANOV! Filip Dymák vybojoval v rohu kluziště kotouč, který poslal před bránu na Kuprijanova. Ten sice na první pokus trefil brankáře, poté ale tenisově trefil vzduchem letící odražený kotouč do odkryté klece. Kuprijanov tak dokonal hattrick. Asistence: Filip Dymák.
     
    47:56
    K trestnému střílení se postavil Matěj Halík, jenž jel k bráně velice rozvážně. Těsně před Sigmundem začal s pukem míchat, jenže po chvilce mu touš sám z hole utekl. Havlíčkobrodský brankář tak nemusel zasahovat.
     
    47:56
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Besmák – TS, hákování.
     
    44:12
    Domácí se dostali do přečíslení 2 na 1! Kuprijanov nahrával na pravou stranu volnému Kevinu Coufalovi, ten však netrefil kotouč!
     
    35:06
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Svoboda – 2 min., krosček.
     
    34:02
    Domácí si vytvořili velkou spoustu šancí! Blízko gólu byli Coufal a Přidal, kteří však narazili na výborně chytajícího Martina Vojtka!
     
    28:28
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Šilhavý – 2 min., podrážení.
     
    24:22
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Švejda – 2 min., faul kolenem.
     
    22:07
    Hosté byli nyní blízko snížení! Sigmundovi přejel kotouč přes brankoviště a levé tyči byl volné Martin Mašek! Ten však nedokázal zakončit do poloodkryté klece!
     
    20:44
    Střídání v týmu HC ZUBR Přerov:
    ze hřiště odchází Žurek, přichází Vojtek.
     
    20:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí zkraje druhé třetiny zvyšují již na 4:0! Ilarion Kuprijanov zavezl kotouč do útočného pásma, kde na sebe navázal protihráče, a vytvořil tak ideální pozici pro PETRA HRDLIČKU, jenž na pravé straně zasunul puk pod přesouvajícího se brankáře. Asistence: Ilarion Kuprijanov.
     
    16:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou do tříbrankového vedení! Lukáš Přidal z pravé strany nahrál kotouč na osu hřiště ILARIONU KUPRIJANOVOVI, jenž předvedl neskutečnou show! Nejdříve si prohodil kotouč mezi nohami, čímž se zbavil obránce, pak ještě udělal brankářovi krásnou bekhendovou kličku a nekompromisně skóroval. Asistence: Lukáš Přidal, Kevin Coufal.
     
    14:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Petr Hrdlička vybojoval v rohu kluziště kotouč, který poté předal Ilarionu Kuprijanovovi. Ten si udělal oblouček, dostal se do prostoru mezikruží, odkud nahrál na levé tyči zpět volnému PETRU HRDLIČKOVI, jenž z blízkosti zametl puk pod přesouvajícího se brankáře. Asistence: Ilarion Kuprijanov.
     
    12:57
    Hosté si vytvořili další šanci! Martin Mašek byl volný na levé tyči, kotouč mu však v kritické chvíli přeskočil hokejku!
     
    12:31
    Přerov zase vytvořil před bránou soupeře nepřehlednou situaci, kde se k několika dorážkám dostali Ludvík Lysoněk a Jaroslav Pekr! Bruslaři se se štěstím ubránili.
     
    11:01
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Niederhafner – 2 min., podrážení.
     
    09:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a jdou do vedení! Bruslaři se dostali do útočného pásma, kde Ondřej Besmák našel mezi kruhy volného ILARIONA KUPRIJANOVA, jenž střelou o tyč překonal Petra Žurka. Asistence: Ondřej Besmák, Jan Kuchta.
     
    08:19
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Holík – 2 min., sekání.
     
    03:43
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Hrdlička – 2 min., nedovolené bránění.

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 10. Kuprijanov (Besmák, Kuchta), 15. Hrdlička (Kuprijanov), 17. Kuprijanov (Přidal, Coufal), 21. Hrdlička (Kuprijanov), 49. Kuprijanov (Dymák), 56. Hrdlička (Kuprijanov) – 53. Šilhavý (Halík, Holík)


    BK Havlíčkův Brod: Sigmund (Havlík) – Kutlvašr, Vaněček, Besmák (A), Kuchta (C), Topol, Jeletz – Dymák, Kuprijanov, Hrdlička – Přidal, Bulík, Coufal – Pilař, Koubek, Janko – Holenda, Niederhafner
    Trenér: Václav Adam

    HC ZUBR Přerov: Žurek (Vojtek) – Billa (A), Harášek, Koblížek, Pekr, Veselý, Holík (C), Brázda – Kolařík, Svoboda, Buršík, Halík, Lysoněk, Šilhavý, Hyža, Štíbr (A), Švejda, Mašek, Hanák
    Trenér: Pavel Neuman

    Rozhodčí: Michael Kohoutek – Ladislav Hrabal, Kamila Smetková
    thejrc.org