Pardubice – Sparta 0:3 (kon.) | Plzeň – Vítkovice 2:3 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 5:4 (po pr.)
konec
HC Škoda Plzeň
2:3 (0:0, 0:1, 2:2)
HC Vítkovice Ridera
Úterý 10.01.2023, 17:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:48 Jan SCHLEISS - 2:3
     
    58:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Že by ještě drama? JAN SCHLEISS, kterému byl odepřen gól v úvodu této části, se nyní naprosto stejným způsobem prosazuje ranou z první z vrcholu levého kruhu. Asistence: Adam Jiříček a Jakub Pour.
    54:41 Jakub KOTALA - 1:3
     
    54:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A to přichází možná již nyní! JAKUB KOTALA si bez zájmu plzeňských beků našel nahození Mikuše, před Pavlátem udělal kličku a hosté jsou blízko druhé tříbodové výhře z posledních třiceti duelů na ledě Škody! Asistence: Juraj Mikuš.
    53:01 Peter MUELLER - 1:2
     
    53:01
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    PETER MUELLER se dostal k puku u levé tyče a střelou přes obránce znovu posílá svůj tým do vedení. Celý stadión ovšem nyní spílá sudím. Asistence: Peter Krieger.
    47:10 Adrián HOLEŠINSKÝ - 1:1
     
    47:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to bylo rychlé jako první milování! Rekonen ihned po buly vypálil a dorážkou nesmyslný atak na svou hlavu nakonec potrestal právě ADRIÁN HOLEŠINSKÝ. Asistence: Aleksi Rekonen a Petr Zámorský.
    28:23 Dominik LAKATOŠ - 0:1
     
    28:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Raskob si sjel od modré na vrchol pravého kruhu a vypálil. Pavlát nic neviděl přes DOMINIKA LAKATOŠE, který následně navíc puk doklepl do sítě. Asistence: Willie Raskob a Lukáš Krenželok.
    Marken.cz

    Vojtěch Honzík

    Branky a nahrávky: 48. Holešinský (Rekonen, Zámorský), 59. Schleiss (Jiříček) – 29. Lakatoš (Raskob, L. Krenželok), 54. Mueller (Krieger), 55. Kotala (Mikuš)


    HC Škoda Plzeň: Pavlát (Mi. Svoboda) – Baránek, Zámorský, Piskáček (A), Jiříček, Houdek, Kvasnička – Schleiss (C), Kodýtek, Hrabík – Blomstrand, Mertl (A), Holešinský – Pour, Suchý, Rekonen – Bitten, Soukup, Malát.
    Trenér: Petr Kořínek

    HC Vítkovice Ridera: Klimeš (Stezka) – Mikuš, Raskob, Gewiese, J. Stehlík, L. Kovář – Dej, Bukarts, Krieger – Mueller (A), Kotala, L. Krenželok (C) – Lakatoš (A), Fridrich, Chlán – Kalus, Lednický, Bernovský – R. Půček, Krejsa.
    Trenér: Miloš Holaň

    Rozhodčí: Sýkora, Šindel – Brejcha, Gerát

    Diváci: 3210
    thejrc.org