Třinec – Pardubice 0:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 4:0 (kon.) | Kladno – Liberec 3:2 (kon.)
Kometa Brno – Motor ČB 5:2 (kon.) | Mountfield HK – K. Vary 3:0 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
Banes Motor České Budějovice
Úterý 24.01.2023, 18:00 • Winning Group Arena • Tipsport extraliga • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:08 Jakub FLEK - 5:2
     
    59:08
    Kometa právě vstřelila branku!
    Čepice na led! Máme tady střelce hattricku. JAKUB FLEK si protáhl střídání, ve středním pásmu získal puk a od modré čáry zamířil do odkryté brány. Asistence: Kristián Pospíšil.
    50:17 Kristián POSPÍŠIL - 4:2
     
    50:17
    Kometa právě vstřelila branku! Blesková odpověď z brněnské strany! Flek skvělou zadovkou vytvořil přečíslení, které vyřešil Kollár nahrávkou na KRISTIÁNA POSPÍŠILA. Ten puk z poměrně velkého uhlu procedil přes Hrachovinovu výstroj. Asistence: Andrej Kollár, Jakub Flek.
    50:03 Zdeněk DOLEŽAL - 3:2
     
    50:03
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor snižuje na rozdíl jediné branky! Po střele Hanzla z mezikruží se kotouč odrazil na ZDEŇKA DOLEŽALA, který puk poslal za záda bezmocného Furcha. Asistence: Martin Hanzl, Stuart Percy.
    38:16 Jakub FLEK - 3:1
     
    38:16
    Kometa právě vstřelila branku! Obrovská hrubice na straně Českých Budějovic! JAKUB FLEK obral hostujícího obránce v předbrankovmé prostoru a střelou po ledě puk propasíroval mezi gólmanovy betony do budějovické brány! Bez asistence.
    21:15 Jakub FLEK - 2:1
     
    21:15
    Kometa právě vstřelila branku! Budějovice
    už hrály v plném počtu, když si vzal puk JAKUB FLEK, který se z levé strany protáhl až před Hrachovinu, kterého překonal střelou do protipohybu. Asistence: Andrej Kollár, Dominik Furch.
    13:20 Michal VONDRKA - 1:1
     
    13:20
    České Budějovice právě vstřelily branku! Máme srovnáno! Pech vybojoval puk zpět na hole Budějovických a nabil přesně na osu kluziště ideálně na čepel MICHALU VONDRKOVI, který vymetl šibenici Furchovy brány. Asistence: Lukáš Pech, Milan Gulaš.
    02:08 Marek HRBAS - 1:0
     
    02:08
    Kometa právě vstřelila branku! Obrovskou šanci měl před malou chvíli Pospíšil, který nezvládl gólmana překonat. Nicméně nemusel být zklamaný, protože jeho spoluhráč MAREK HRBAS se postaral o vskutku kuriózní gól, když ze středního pásma nahodil puk na Hrachovinu, který si nezvládl s jednoduchým nahozením poradit. Asistence: Jan Ščotka, Andrej Kollár.
    Marken.cz

    Martin Rambousek

    Branky a nahrávky: 3. Hrbas (Ščotka, Kollár), 22. Flek (Kollár, Furch), 39. Flek, 51. Pospíšil (Kollár, Flek), 60. Flek (Pospíšil) – 14. Vondrka (Pech, Gulaš), 51. Doležal (Hanzl, Percy)


    HC Kometa Brno: Furch (Čiliak) – Ďaloga, Kundrátek (A), Ščotka, Hrbas, Kučeřík, Holland, Fajmon – Okál, Holík, Horký – Flek, Kollár, Pospíšil – Zaťovič (C), Zbořil, Koblížek – I. Sedláček, Strömberg, Šalé.
    Trenér: Patrik Martinec

    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Štencel (A), Vráblík, Šenkeřík, Percy, Bindulis, Hovorka, Kachyňa – Vondrka, Pech (A), Gulaš (C) – Dzierkals, Hanzl, Valský – Strnad, M. Toman, Doležal – Karabáček, Koláček, V. Tomeček.
    Trenér: David Čermák

    Rozhodčí: Hradil, Mrkva – Lederer, Axman

    Diváci: 5 258
    thejrc.org