Česko – Německo 9:1 (kon.)
konec
Česko
9:1 (2:0, 3:1, 4:0)
Německo
Úterý 24.01.2023, 12:00 • Eissportarena, Spittal • Evropský olympijský festival mládeže (ženy U16)
Partner:
    58:58 Julie JEBOUSKOVÁ - 9:1
     
    58:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ještě jeden český gól! Lvice se dostali do přečíslení 3 na 1. Zakončení vyšlo na JULII JEBOUSKOVOU, která se švihem trefila naprosto přesně. Kotouč zapadl k pravé tyčce a ještě zazvonil o brankovou konstrukci. Asistence: Linda Vocetková.
    53:48 Magdaléna FELCMANOVÁ - 8:1
     
    53:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    České hráčky oslavují osmý gól v německé síti! MAGDALÉNA FELCMANOVÁ překonala Loistovou střelou z pravého kruhu – 8:1. Asistence: Linda Vocetková a Natálie Musilová.
     
    45:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je tu druhý český hattrick! Po Viktorii Jílkové ho zkompletovala také LINDA VOCETKOVÁ, která zvyšuje už na 7:1. Asistence: Julie Jebousková
     
    44:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nyní už přichází další český gól! Viktorie Jílková předala v útočném pásmu puk LINDĚ VOCETKOVÉ. Ta se uvolnila směrem doprava a ranou švihem překonala Loistovou. Asistence: Viktorie Jílková.
     
    31:16
    Německo právě vstřelilo branku!
    Z gólu se radují také Němky! Jeho autorkou je kapitánka týmu HANNA WEICHENHAINOVÁ. Asistence: Anabel Seyrerová.
    30:23 Viktorie JÍLKOVÁ - 5:0
     
    30:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tlak české první formace ukončuje gólem VIKTORIE JÍLKOVÁ! Ta obdržela dobrou přihrávku před branku od Anety Paroubkové a zblízka se nemýlila! Hattrick pro kapitánku týmu. Asistence: Aneta Paroubková a Linda Vocetková.
    27:14 Julie JEBOUSKOVÁ - 4:0
     
    27:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to už 4:0! Do samostatného úniku se dostala JULIE JEBOUSKOVÁ, která nevymýšlela nic velkého a zvýšila skóre střelou nad lapačku.
     
    20:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    České hráčky skvěle nastoupily do druhé třetiny, když se prosadily už po 13 sekundách hry! Na 3:0 zvýšila LINDA VOCETKOVÁ. Bez asistence.
    19:24 Viktorie JÍLKOVÁ - 2:0
     
    19:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češkám se podařilo dát gól do šatny! Hned po buly se před brankou dostala k puku VIKTORIE JÍLKOVÁ, která ho poslala nad natažený levý beton Gianiové. Kapitánka Lvic má tedy na svědomí oba české zásahy. Bez asistence.
     
    04:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky se ujímají vedení! V početní výhodě otevřela skóre kapitánka VIKTORIE JÍLKOVÁ, která se trefila po nahrávce Adély Fromové. Asistence: Adéla Fromová.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 5. Jílková (Fromová), 20. Jílková, 21. Vocetková, 28. Jebousková, 31. Jílková (Paroubková, Vocetková), 45. Vocetková (Jílková), 46. Vocetková, 54. Felcmanová (Vocetková, Musilová), 59. Jebousková (Vocetková) – 32. Weichenhainová (Seyrerová)


    Česko: Nováková (45. Fialová) – Paroubková, Hujová, Stýblová, Fromová, Tischler, Chladová, Panešová – Jebousková (A), Jílková (C), Vocetková (A) – Prošková, Pietraszová, Pánková – Felcmanová, Musilová, Šťástková – Gildainová.
    Trenér: Jan Lucák

    Německo: Ganiaová (31. Loistová) – Zimmermannová, Thumeová, Grebová, Georgiová, Müllerová-Maldonadová, Buschová, Boucekaová – Zielinskiová, Bettenová, Seyrerová – Mayrová, Weichenhainová (C), Wintgenová – Ortnerová, Pfalzová, Seidelová – Bergmannová.
    Trenér: Francizka Buschová

    Rozhodčí: Winklmayrová – Fobianová, Pirschová
    thejrc.org