Havířov – Opava 3:4 (po pr.) | Jablonec n/N – Děčín 2:9 (kon.) | Benátky n/J – Hronov 5:1 (kon.)
Cheb – Písek 3:5 (kon.) | Nový Jičín – Val. Meziříčí 8:1 (kon.) | SHKM Hodonín – Znojmo 2:1 (2:1 po s.n.)
Havlíčkův Brod – Vyškov 6:5 (2:1 po s.n.) | Žďár n/S – Vel. Meziříčí 4:3 (kon.) | Mostečtí Lvi – Ústí n/L 2:5 (kon.)
Kobra – Tábor 3:2 (3:1 po s.n.) | Příbram – Letňany 3:4 (kon.) | Řisuty – Klatovy 6:5 (kon.)
po s.n. (2:1)
BK Havlíčkův Brod
6:5 (2:4, 1:0, 2:1 - 0:0)
Hokej Vyškov
Středa 25.01.2023, 18:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • 2. liga skupina Východ • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dobrý středeční podvečer z havlíčkobrodské Kotliny. Vítám vás u textového přenosu, ze kterého vám přineseme 32. kolo 2. ligy skupiny Východ. O body si to rozdají týmy BK Havlíčkův Brod a Hokej Vyškov. Utkání začíná v 18:00, přeji krásnou sportovní podívanou.
     
    BK Havlíčkův Brod
    Celek z Vysočiny neprožívá ideální sezonu, vždyť tým, který hrál dvakrát kvalifikaci O Chance ligu se krčí na sedmém místě. Příčka je předposlední místenkou do vyřazovacích bojů, kde si jeden tým vylosuje Černého Petra. Bruslaři nemají ani aktuální formu, z posledních pěti utkání dokázali vyhrát dvakrát, v obou případech na ledě Kotliny. Havlíčkův Brod bude chtít odčinit ostudnou porážku s Velkým Meziříčím, kde padl 3:7.

    Co se týká produktivity, tak té vévodí velezkušený Luboš Voříšek s 29 body (7+22), sekundují mu Milan Valášek a Dominik Dušek. Předsezonní posily, které se v Brodě ujaly na výbornou. První jmenovaný má 25 bodů (13+12) a druhý (10+15). Bruslaři protočili v brance už šest gólmanů.
     
    Hokej Vyškov
    Nováček soutěže prožívá snovou sezonu ve třetí nejvyšší soutěži. Ještě aby ne, když tým vedený zkušeným trenérem Michalem Konečným okupuje fantastickou třetí pozici. Vyškov navíc má dobře sladěný kádr, což dává týmu renomé na druholigové mapě. Jihomoravský celek aktuálně drží tři vítězství z pěti posledních zápasů, avšak v posledním kole padl s Kopřivnicí.

    Vyškov se v probíhajícím ročníku může spolehnout na výkony Tomáše Komínka, ten má více jak bod na utkání. Forvard má na svém kontě 34 bodů (21+13). Druhý v pořadí je Dominick Vašíček, který se pyšní těmito čísly (16+11). Dvojici doplňuje Vojtěch Dobiáš (9+17). Vyškov v sezoně spoléhá na brankáře Michala Kořenka, ale v poslední době dostává přednost Dominik Šarman.
     
    Vzájemné zápasy
    Oba výběry se potkaly v probíhajícím ročníku dvakrát a pokaždé z toho bylo vítězství Vyškova. Konečného svěřenci si připsali první body na ledě Kotliny, kde doslova Bruslaře vymazali z ledu v poměru 9:3.

    Druhé střetnutí bylo o poznání vyrovnanější, ale i tady se radoval Vyškov, který uhájil domácí tvrz. Jihomoravský celek vyhrál těsným výsledkem 4:3. Uvidíme, kdo ovládne třetí vzájemnou bitvu.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Wolf (Č. Novák) – Benák, Čermák, Vala, J. Vašíček (A), Dvořák, Kliment – Tecl, Kuchta (C), Holenda – Dušek, Valášek, Kopic – Petržilka, Křehlík, Voříšek (A) – Oščádal, Košťál.
    Trenér: Aleš Kraučuk

    Hokej Vyškov: Šarman (Lambert) – Vosátko, Hohl, Studený, Hefka, Mikulík, Riedl, Žižka (C) – Kořenek, Tomajko, Weintritt, Sebera, D. Vašíček, Janeček, Chludil, Snášel, Popelka, Dobiáš, Komínek (A), Luža.
    Trenér: Michal Konečný

    Rozhodčí: Martin Maťašovský – Bohuslav Maloušek, Martin Hübl.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:07
    Jiří Benák hledal přes osu Kuchtu, ten ale nezpracoval prudkou nahrávku. Vyškov se za vlastní klecí ujímá puku.
     
    00:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři jdou do vedení. Neutekla ani minuta hry a Havlíčkův Brod jde do vedení. Petr Kuchta přenechal puk mezi kruhy MARKU TECLOVI, který střelou nad levý beton slaví úspěch! Asistence: Petr Kuchta a Vojtěch Holenda.
    00:55 TECL - 1:0
     
    01:11
    Vyškov právě vstřelil branku! Hosté rychle vyrovnávají stav zápasu. Vojtěch Dobiáš našel najetého DOMINICKA VAŠÍČKA, který jel sám na Wolfa. mladý forvard nic nevymýšlel a střelou pod víko trefil přesně! Asistence: Vojtěch Dobiáš a Vlastimil Hefka.
    01:11 D. VAŠÍČEK - 1:1
     
    01:57
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Voříšek – 2 min., podrážení.
     
    02:19
    Hosté byli v pásmu, kde kombinovali s kotoučem, jenže hlavní arbitr vykázal hru do středního pásma kvůli postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    03:20
    Marek Kopic vybojoval puk v útočné třetině hostů, když nahrál na Milana Valáška. Druhý jmenovaný z otočky neuspěl se zakončením.
     
    04:49
    Hraje se zatím útočný hokej na obou stranách, ale střely nemají potřebnou přesnost.
     
    06:01
    Vyškovští se dostali do zajímavé šance, ale nahrávka do předbrankového prostoru byla zablokovaná. Hned následoval kontr na druhé straně, leč nahrávka byla nepřesná.
     
    06:40
    Dominick Vašíček se projel pásmem, objel branku, ale puk k pravé tyči nezasunul, krásná akce v podání hostujícího hráče!
     
    07:34
    Bruslařům dělají velké problémy přístup a napadání Vyškovských. Hosté hrají celoplošný hokej a jsou všude dřív.
     
    07:55
    Milan Valášek nahrál na levou tyč Marku Teclovi, který z těsné blízkosti trefil Šarmana!
     
    08:10
    Vyškov právě vstřelil branku! Hosté obrací stav zápasu na svoji stranu. Přečíslení dva na jednoho vzal na sebe DOMINIK HOHL, který chtěl nahrát na lépe postaveného spoluhráče, ale puk si smolně srazil do vlastní sítě jeden z obránců. Asistence: Michal Janeček a Filip Weintritt.
    08:10 HOHL - 1:2
     
    09:07
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Kliment – 2 min., hákování.
     
    09:31
    Hosté byli v pásmu, jenže pokus od modré byl zablokovaný a kotouč vyplaval do středního pásma. Vyškov musí začít od začátku.
     
    10:17
    Vyškov právě vstřelil branku! Hosté využívají přesilovou hru a jdou do trháku! Dominick Vašíček nahrál na osu kluziště VOJTĚCHU DOBIÁŠOVI, který si zpracoval puk a vymetl všechny pavučiny v pravém horním rohu! Asistence: Dominick Vašíček a Matěj Sebera.
    10:17 DOBIÁŠ - 1:3
     
    10:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Domácí výběr odpovídá na trefu Vyškova záhy! Michal Kliment narýsoval krosovku na pravou stranu, kde stál DOMINIK DUŠEK. Ten napoprvé neuspěl, ale z dorážky se stihl prosadit! Asistence: Michal Kliment a Marek Kopic.
    10:34 DUŠEK - 2:3
     
    12:07
    David Vala předvedl drzý průnik u vlastní braky, když vyvážel puk z obranné třetiny. Obránce Havlíčkova Brodu celou akci ustál a dovezl puk do středního pásma.
     
    13:43
    Tomáš Křehlík dojel puk na levém kruhu, nic nevymýšlel a vystřelil. Přízemní střelu ztlumil na betonu Šarman.
     
    14:25
    Vojtěch Dobiáš vymíchal puk skvěle brankáře, nahrál puk na Adama Popelku, který neumístil puk k pravé tyči!
     
    15:36
    Milan Valášek dostal menší prostor u pravé tyče, ale Dominik Šarman byl pozorný a bližší tyč pokryl.
     
    16:26
    Vyškov právě vstřelil branku! Hosté se prosazují z nenápadné akce! Vojtěch Dobiáš měl puk na pravém kruhu, počkal si, až si mezi čárky sjede MATĚJ SEBERA, který z první trefil přesně levý vikýř Wolfovy klece! Asistence: Vojtěch Dobiáš a Vlastimil Hefka.
    16:26 SEBERA - 2:4
     
    17:40
    Hosté mohli navýšit náskok, když přečetli nahrávku v obranném pásmu Bruslařů. Nakonec celou akci zastavil druhý z obránců, který si lehl do přihrávky!
     
    18:38
    Marek Tecl rýsoval nahrávku na Davida Valu, který z těžké pozice nemohl přesně zakončit!
     
    19:03
    Na druhé straně se činili hosté, ovšem ani oni se neprosazují, neboť je vychytal Wolf!
     
    19:59
    Dominik Dušek zavezl puk do pásma, kde hledal svého spoluhráče, ten vystřelil na Šarmana. Gólman hostů vytěsnil puk jen tak tak a k dorážce se měl Vladimír Oščádal. Ten nakonec nedokázal protlačit puk za čáru!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou velice výživnou třetinu, ve které padlo šest branek. Vyškov je daleko lepší a dokázal otočit stav zápasu na svoji stranu. Nejvíce se zatím daří Vojtěchu Dobiášovi (1+2). Druhá třetina začne přibližně v 18:48.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Střídání v týmu BK Havlíčkův Brod:
    ze hřiště odchází Wolf, přichází Č. Novák.
     
    20:24
    Marek Tecl mohl uspět v rychlostním souboji, jenže ho neposlechl kotouč, který mu utekl z čepele. Obránce ho dojel a důrazně dohrál.
     
    21:05
    Luboš Voříšek naservíroval puk na pravou tyč Jakubu Petržilkovi, který netrefil z ideální pozice!
     
    22:06
    Bruslaři srovnali se soupeřem krok v bruslení, jenže Vyškov se zatím k ničemu nedostal. Stále spíš čeká na chybu Havlíčkova Brodu.
     
    22:33
    Vyloučení v týmu Hokej Vyškov:
    Hefka – 2 min., vysoká hůl.
     
    23:14
    Bruslaři se komplikovaně dostali do útočného pásma, ale hned z něj musí pryč, nahrávka na modrou byla nepřesná.
     
    23:49
    Další nepřesný pas na domácích hokejkách usnadňuje soupeři hru v oslabení. Vyškov zatím nemusel extra hrát na riziko.
     
    24:41
    Jakub Petržilka mohl nahrát na levou stranu volnému spoluhráči, jenže místo toho zakončil. Pokus skončil na Šarmanovi, který chytá s klidem.
     
    25:15
    Do permanence jde i Čeněk Novák, který si pohlídal pokus z levé strany. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    25:21
    Bruslaři zkusili přechod přes střední pásmo, ale obrana soupeře ztečovala puk na domácí střídačku.
     
    26:14
    Sledovali jsem část hry, kdy oba výběry nebyly schopny se na delší část udržet v útočné třetině.
     
    26:58
    Vyloučení v týmu Hokej Vyškov:
    Hefka – 2 min., podrážení.
     
    27:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Devět sekund uteklo z testu a Bruslaři jdou do kontaktu! Jiří Vašíček napálil prudký projektil, který vyrazil Dominik Šarman příhodně na JAKUBA PETRŽILKU. Ten ranou jako z kanónu rozvlnil síť! Asistence: Dominik Dušek a Jiří Vašíček.
    27:07 PETRŽILKA - 3:4
     
    29:02
    Dominik Dušek je v dnešním utkání velice produktivní, když dokázal vyhrát souboj s obráncem a napálil kotouč mezi tyče. Kus gumy vyrazil před sebe Šarman a zbytek za něj udělala obrana.
     
    30:09
    Matěj Mikulík vypálil prudký projektil na branku Čeňka Nováka, který nemusel zasahovat.
     
    30:33
    Hosté mohli jít do kontru, jenže přechod přes modrou čáru nebyl zcela v pořádku, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    30:46
    Opět Dominik Dušek, tentokrát to zkusil bezprostředně po vhazování, Šarman byl pozorný.
     
    31:27
    Marek Kopic se snažil uplatnit hru před brankou, jenže nepochodil, neboť obrana soupeře si pohlídala jeho dorážku a střežila gólmana.
     
    31:55
    Matěj Sebera se nacházel v takřka neřešitelné situaci, nakonec z toho vykouzlil pokus na pravou tyč. Novák vykopl puk betonem.
     
    32:30
    Marek Tecl mohl vyrovnat, když tečoval pokus Valy, ale ani tento projektil nekončí za brankovou čárou. Vyškov ve druhé třetině hraje moc profesorsky, což by se mu mohlo vymstít.
     
    33:37
    Vyškov si hlídá zadní vrátka, jenže musí něco předvést. Nyní ho v útočném snažení zastavilo postavení mimo hru.
     
    34:09
    Čeněk Novák působí klidným dojmem, když zpacifikoval projektil od modré čáry. Puk na něj vyslal Adam Studený.
     
    34:26
    Výborný Dominik Šarman, který okradl o gól Marka Kopice! Domácí útočník ani nadvakrát nedokázal dostat kus gumy za brankáře.
     
    35:10
    Vyloučení v týmu Hokej Vyškov:
    Mikulík – 2 min., sekání.
     
    35:26
    Roman Čermák vystřihl dobrou střelu od modré čáry, ale Šarman jeho projektil ve slajdu vyrazil.
     
    36:17
    Bruslaři operují v pásmu, leč jsou bez pohybu a obranná čtyřka taktéž. Rovnocenná situace nakonec končí vyhozeným pukem do středního pásma.
     
    37:11
    Marek Kopic vložil hokejku do střílené nahrávky, rázem z toho bylo břevno vyškovské klece!
     
    37:26
    Dominik Luža dostal nahrávku na vrcholek levého kruhu. Útočník soupeře vystřelil bez přípravy, jeho pokus tlumí ve výstroji Novák.
     
    38:09
    David Košťál mohl zavést puk do pásma, ale místo toho nahrál, což byla špatná volba, Bruslaři musí začít od začátku.
     
    38:25
    Chybu defenzivy hostů netrestá Marek Tecl, jenž byl z ojedinělé příležitosti dost překvapen. Vše vyřešil pozorný Dominik Šarman, který přikryl puk lapačkou.
     
    39:49
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Čermák – 2 min., sekání.
     
    39:56
    Petr Kuchta mohl udeřit ve vlastním oslabení, když se řídil sám na Šarmana. Kapitán Havlíčkova Brodu zkusil zakončit mezi betony, brankář včas přečetl jeho úmysl!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Čtyřicet minut je minulostí a ve skóre jsme se pohnuli o jedinou branku, na svědomí ji měli domácí Bruslaři. Ve 28. minutě udeřil v přesilové hře Jakub Petržilka, hosté z Vyškova herně odešli a spíše se ukolíbali vedením. Uvidíme, co nám nabídne třetí část, která bude startovat v Kotlině přibližně v 19:37.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:23
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Dvořák – 2 min., podrážení.
     
    40:29
    Vyškov vyhrál klíčové vhazování a operuje v blízkosti Nováka.
     
    40:55
    Tomáš Komínek nabíjel na levou tyč Matěji Seberovi, který promáchl. Novák by zřejmě nestihl ani reagovat.
     
    41:32
    Nahrávka mezi čárky, kde byl opět Matěj Sebera, ten ale z ideální pozice netrefil prostor u levé tyče!
     
    42:22
    Adam Popelka vystřihl nenápadnou střelu na levou tyč, ale Novák byl pozorný a puk vytěsnil mimo tři tyče.
     
    43:14
    Další práce pro Čeňka Nováka, který nastoupil na začátku druhé třetiny podává výborný výkon.
     
    43:25
    Vyloučení v týmu Hokej Vyškov:
    Žižka – 2 min., nedovolené bránění.
     
    43:45
    Adam Popelka s Michalem Janečkem dokázali zaměstnat obranu Havlíčkova Brodu v oslabení. Novák musel všechno vyřešit a zachovat tak šance na bodový zisk. .
     
    44:20
    Vyškov právě vstřelil branku! Jihomoravský celek zvyšuje náskok ve vlastním oslabení! VLASTIMIL HEFKA si udělal kolečko kolem kruhů a střelou na kříž brány pověsil puk do levé šibenice! Asistence: Matěj Tomajko a Filip Weintritt.
    44:20 HEFKA - 3:5
     
    44:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři korigují stav zápasu proměněnou přesilovkou! Jakub Petržilka nabil na pravý kruh DOMINIKU DUŠKOVI, který propálil přesouvajícího se Dominika Šarmana! Asistence: Jakub Petržilka a Milan Valášek.
    44:57 DUŠEK - 4:5
     
    46:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! V Kotlině máme vyrovnáno! MILAN VALÁŠEK nakopl motory ve středním pásmu, dostal se po pravé straně do pásma a střelou na vzdálenější tyč prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Jiří Benák a Dominik Dušek.
    46:48 VALÁŠEK - 5:5
     
    48:22
    Vyškov nic nevymýšlel a zahrál na zakázané uvolnění, hra bude mít spád, jelikož z vedení hostů nic nezbylo.
     
    49:07
    Dominik Šarman zavařil svým spoluhráčům, když chtěl rychle rozehrát, domácí hráči nabídnutou šanci odmítli.
     
    49:51
    Vojtěch Dobiáš nepříjemně tečoval pokus od modré, puk na poslední chvíli sbírá v lapačce spolehlivý Čeněk Novák!
     
    49:51
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Kliment – 2 min., vysoká hůl.
     
    50:07
    Ve vlastním oslabení zahrozil Dominik Dušek, jenže pokus z úhlu našel připravenou výstroj gólmana hostů.
     
    51:59
    Novák si připsal další zákrok, když vykopl levým betonem pokus Adama Studeného.
     
    52:55
    Hosté zamklnuli Bruslaře v obranném pásmu, leč pro Vyškov vše řeší Čeněk Novák, který doslova deptá střelce Konečného družiny.
     
    53:55
    Marek Tecl se blýskl krásnou akcí, která si zasloužila skončit brankou. Vše si pro sebe sebral Dominik Šarman, který lapačkou uzmul kotouč.
     
    55:37
    Hosté teď připravili pár horkých chvilek domácí obraně, ale gólový stav utkání se nemění.
     
    56:31
    David Vala byl pod tlakem, takže zahrál na jistotu, a to tím způsobem, že se píská zakázané uvolnění.
     
    57:23
    Hosté jsou v pásmu, ale puk pod kontrolou nemají. Až teď přišla nahrávka před branku a následná střela, vše kryje spolehlivý Novák.
     
    58:12
    Jakub Petržilka byl v dobré pozici, ale z osy kluziště netrefil přesně k levé tyči havlíčkobrodské branky.
     
    58:50
    Petr Kuchta se natlačil před branku a zkusil zaskočit Šarmana u levé tyče, puk prolétl těsně volného místa.
     
    59:34
    David Vosátko umravňuje Jiřího Benáka, který dal najevo, aby nedotíral na Dominika Šarmana. Rozhodčí vše nechá bez trestu.
     
    59:56
    Milan Valášek se natlačil před branku, zkusil zasunout touš k pravé tyči. Tam byl připravený Šarman, který ukončuje třetí část.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Viděli jsme zajímavou třetí třetinu, ve které hosté vedli o dvě trefy, jenže... Havlíčkův Brod dokázal vyrovnat a poslat tak zápas do prodloužení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:19
    Vlastimil Hefka zkusil štěstí na levou tyč, ale vše si pokryl Čeněk Novák. Vhazovat se bude po levé ruce gólmana.
     
    60:37
    Hosté zkouší hru bez brankáře!
     
    61:01
    Vojtěch Dobiáš střílel od modré, ale jeho pokus byl přizvednutý. Vhazovat se bude v obranném pásmu Havlíčkova Brodu.
     
    61:20
    Michal Janeček to zkusil od modré, ale i tento kus gumy sbírá Novák.
     
    62:04
    Tomáš Křehlík to vzal na sebe, ale v blízkosti Šarmana neslavil úspěch, brankář Vyškova měl v minisouboji navrch.
     
    62:44
    Marek Kopic mohl rozhodnout, ale Šarman dokázal natáhnout levý beton a zamezil jasnému gólu. Navíc se bude vylučovat po faulu na Kopice!
     
    62:44
    Vyloučení v týmu Hokej Vyškov:
    Hefka – 2 min., hrubost.
     
    62:44
    Oddechový čas pro tým BK Havlíčkův Brod.
     
    63:08
    Roman čermák nabil Dominiku Duškovi, který přestřelil.
     
    64:02
    Domácí hokejisté jsou v pásmu, ale trápí se se souhrou, Vyškov s ebrání bez větších problémů.
     
    64:50
    Tomáš Křehlík zvolil střelu zápěstím, jenže ani tento pokus nenašel místo mezi třemi tyčemi.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Ani pět minut navíc nám neurčilo vítěze dnešního střetnutí. Po úpravě ledové plochy přijdou na řadu samostatné nájezdy.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Dominick Vašíček se rozjela zkusil mezi betony, Novák kryje.
     
    1. série
    1:0
    Marek Kopic se rozjel a zkusil podobné zakončení jako Vašíček, uspěl o tyč!
     
    2. série
    1:1
    Vojtěch Dobiáš jel pomalu, rozhýbal si Nováka a nedal mu šanci.
     
    2. série
    2:1
    Dominik Dušek si rozhýbal gólmana a kličkou do bekhendu proměnil.
     
    3. série
    2:1
    Adam Popelka jel pomalu, ale mezi betony neuspěl.
     
    3. série
    2:1
    Milan Valášek se pokusil obstřelit lapačku Šarmana, neuspěl.
     
    4. série
    2:1
    Tomáš Komínek nabral rychlost, pokusil se zakončit mezi betony, Novák vytěsnil.
     
    4. série
    2:1
    Dvořák jel z levé strany jenže přestřelil.
     
    5. série
    2:1
    Matěj Mikulík zkusil bekhendové zakončení, jenže tady byla vyrážečka Nováka.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým BK Havlíčkův Brod.
    Rozhodující nájezd patří DOMINIKU DUŠKOVI, který trefil bekhendovou kličkou přesně do sítě.
    DUŠEK - 6:5
     
    Konec zápasu.
     
    Bruslaři vstali z mrtvých a obrátili vývoj utkání na svoji stranu. Hlavním hrdinou byl Milan Valášek, který si připsal čtyři body plus rozhodující nájezd. (20:34:35)

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 1. Tecl (Kuchta, Holenda), 11. Dušek (Kliment, Kopic), 28. Petržilka (Dušek, J. Vašíček), 45. Dušek (Petržilka, Valášek), 47. Valášek (Benák, Dušek), rozh. náj. Dušek – 2. D. Vašíček (Dobiáš, Hefka), 9. Hohl (Janeček, Weintritt), 11. Dobiáš (D. Vašíček, Sebera), 17. Sebera (Dobiáš, Hefka), 45. Hefka (Tomajko, Weintritt)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   D. Vašíček (HVY)
    1:0   Kopic (HBR)
    2. série:
    1:1   Dobiáš (HVY)
    2:1   Dušek (HBR)
    3. série:
    2:1   Popelka (HVY)
    2:1   Valášek (HBR)
    4. série:
    2:1   Komínek (HVY)
    2:1   Dvořák (HBR)
    5. série:
    2:1   Mikulík (HVY)


    BK Havlíčkův Brod: Wolf (21. Č. Novák) – Benák, Čermák, Vala, J. Vašíček (A), Dvořák, Kliment – Tecl, Kuchta (C), Holenda – Dušek, Valášek, Kopic – Petržilka, Křehlík, Voříšek (A) – Oščádal, Košťál.
    Trenér: Aleš Kraučuk

    Hokej Vyškov: Šarman (Lambert) – Vosátko, Hohl, Studený, Hefka, Mikulík, Riedl, Žižka (C) – Kořenek, Tomajko, Weintritt, Sebera, D. Vašíček, Janeček, Chludil, Snášel, Popelka, Dobiáš, Komínek (A), Luža.
    Trenér: Michal Konečný

    Rozhodčí: Martin Maťašovský – Bohuslav Maloušek, Martin Hübl

    Diváci: 245
    thejrc.org