Akademici Plzeň – Riders Univerzita Pardubice 8:1 (kon.) | HC MUNI – Engineers Prague 1:6 (kon.) | BO Ostrava – North wings Ústí 3:9 (kon.)
konec
HC MUNI
1:6 (0:2, 0:3, 1:1)
ČVUT Engineers Prague
Středa 25.01.2023, 19:30 • Hokejové haly dětí a mládeže, Brno • Univerzitní liga ledního hokeje • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:30 KLEVETA - 1:6
     
    44:30
    Engineers právě vstřelili branku!
    Krásná souhra inženýru na jejímž konci byl TOMÁŠ KLEVETA, kterému naservíroval puk před prázdnou branku Slavata. Asistence: Adam Slavata a Tomáš Šíma.
    43:07 TOMANÍK - 1:5
     
    43:07
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!
    PAVEL TOMANÍK to vzal jako správný kapitán na sebe, vjel do útočného pásma, udělal kličku směrem k Maličkayovi a krásnou střelou do protipohybu snižuje. Asistence: Šimon Malenovský a Mirek Bazala.
    30:18 BLAŽEK - 0:5
     
    30:18
    Engineers právě vstřelili branku!
    Hosté opět využívají přesilovku, tentokrát po dalším kiksu domácího gólmana! DAVID BLAŽEK vyslal přízemní střelu z levého kruhu, která Holubovi prošla mezi betony. Asistence: Jan Kubata a David Vobořil.
    28:41 SLAVATA - 0:4
     
    28:41
    Engineers právě vstřelili branku!
    Domácí brankář zblokoval pobídku zpoza branky od Tomáše Březiny, odražený kotouč se však dostal na úplně volného ADAMA SLAVATU, který také zakončoval do odkryté branky. Asistence: Tomáš Březina.
    22:02 MATĚJKA - 0:3
     
    22:02
    Engineers právě vstřelili branku!
    Situaci dva na jednoho vyřešil VOJTĚCH MATĚJKA nekompromisní střelou do levého horního roku Holubovi branky a dovršil tím svůj hattrick. Asistence: Jan Raiterman.
    17:35 MATĚJKA - 0:2
     
    17:35
    Engineers právě vstřelili branku!
    VOJTĚCH MATĚJKA vystřelil z podobného místa jako před chvílí. Jeho první pokus dokázal Holub vytěsnit, kotouč se však odrazil na Matějkovu hůl znovu a tentokrát bez problémů zasunul touš do odkryté klece. Asistence: David Vobořil a Václav Burda.
    13:07 MATĚJKA - 0:1
     
    13:07
    Engineers právě vstřelili branku!
    Hosté využívají početní výhody a ujímají se vedení. Raiterman si najel mezi kruhy a tvrdou střelou propálil vše co mu stálo v cestě, jeho pokus však ještě tečoval VOJTĚCH MATĚJKA a tato branka bude připsána jemu. Asistence: Jan Raiterman a Václav Burda.
    Marken.cz

    Jan Zatočil

    Branky a nahrávky: 44. Tomaník (Malenovský, Bazala) – 14. Matějka (Raiterman, Burda), 18. Matějka (Vobořil, Burda), 23. Matějka (Raiterman), 29. Slavata (Březina), 31. Blažek (Kubata, Vobořil), 45. Kleveta (Slavata, Šíma)


    HC MUNI: Holub (Král) – Gonos, Uhříček, Surán, Bazala, Vašíček (A), Věžník – Škvrně, Bartkovský, Gergel, Machala, Mokrohajský, Staněk, Tomaník (C), Malenovský, Stodůlka.
    Trenér: Jiří Čtvrtníček

    ČVUT Engineers Prague: Maličkay (Mann) – Strnádek, Raiterman (A), Kučera J., Skorčík, Vobořil (A), Najman, Kubata – Burda, Kadlec, Matějka, Blažek (C), Šíma, Kleveta, Kučera M., Březina, Slavata, Dohnal.
    Trenér: Daniel Fuks

    Rozhodčí: Čech – Hrabal, Smetková
    ocianews.com