Přerov – HK MD Šumperk 8:4 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
8:4 (2:1, 3:2, 3:1)
HK Mladí Draci Šumperk
Středa 25.01.2023, 16:00 • MEO Aréna, Přerov • Liga juniorů • 23. kolo
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne. (18:10:01)
     
    Dohrávka 23. kola Ligy juniorů mezi Přerovem a Šumperkem je minulostí. Mladí Draci v úvodu třetí třetiny snížili na rozdíl jediného gólu díky Dominiku Jeřábkovi, další šance ale už celek z podhůří Jeseníků proměnit nedokázal. Ve zbytku zápasu se prosazovali jen domácí Zubři. Nejprve zaznamenal druhý gól v duelu (stejně jako předtím Jeřábek) Radim Hradil, v závěru ještě náskok Hanáků navýšili Tobiáš Kuchta a Michal Šilhavý. Přerov tak poměrem 8:4 připravil Šumperku druhou porážku v letošním roce.
     
    Konec zápasu.
     
    59:11
    Přerov právě vstřelil branku!
    Osmá trefa Zubrů v tomto zápase. Halík přesně našel zpoza branky MICHALA ŠILHAVÉHO, jenž v klíčové chvíli našel recept na Ježka a prostřelil jej. Asistence: Matěj Halík a Radim Hradil.
     
    59:03
    Nahození Hradila od modré čáry tečoval u branky stojící Halík. Kotouč po jeho zásahu hokejkou narýsoval oblouček a dopadl na zadní tvrzené sklo.
     
    57:40
    Přerov právě vstřelil branku!
    TOBIÁŠI KUCHTOVI se teď vyplatil důraz do brány. Útočník Přerova se probil z pravé strany až před Ježka a puk jeho přičiněním doskákal až za brankovou čáru. Domácí tým tak v závěru vede o tři branky. Asistence: Ondřej Kolařík.
     
    56:32
    Bekhendový pokus Šotkovského šel někam k zadní tyči, přerovskou branku ale nakonec minul.
     
    55:43
    Skvělý Ježek nyní zastavil přerovský kontr dvou proti jednomu a stále drží hosty ve hře o body!
     
    54:33
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácím vyšlo přečíslení. RADIM HRADIL vzal odpovědnost na sebe, nabruslil si z levé strany do prostoru mezi kruhy a poté našel přesnou střelou švihem volné místo mezi levou rukou a tělem Ježka. Hradil se nicméně poté nepříjemně srazil s Haasem, oba hráči zůstali ležet na ledě. Oba ale dokázali vstát, Haas po delší době. Snad budou oba v pořádku. Hradil každopádně zaznamenal druhý gól v zápase. Asistence: Adam Holík a Matěj Halík.
     
    53:56
    Hradil ještě hledal Šilhavého, ale ten se k zakončení díky blízko stojícímu soupeři nejprve nedostal. Zanedlouho ohrozil Ježka z levé strany bekhendem, hostující brankář kotouč hrudí vyrazil před sebe.
     
    53:06
    Slibná šance v podání hostů. Vojtek už ležel na ledě, jeden z Mladých Draků ale kotouč poslal místo do volné části branky pouze do rohu útočného pásma.
     
    52:48
    Vojtek teď lapil střelu z levé strany útočného pásma. Před dojíždějícím Šotkovským skryl kotouč pod lapačku.
     
    52:21
    Vojtkovi se nyní málem nevyplatilo vyjetí z brány, jeden z hostů ho nicméně nepotrestal. Ke kotouči mu nakonec nějaký ten kousek chyběl, takže ho nemohl poslat do prázdné branky.
     
    51:37
    Zubři chvíli kombinovali v útočném pásmu, jeden z obětavých Mladých Draků ale následně zvládl puk odehrát až za modrou čáru.
     
    50:48
    Domácí prohráli souboj o puk před brankou Ježka a Šotkovský poté vyvezl kotouč z obranného pásma.
     
    50:33
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
    Szabó – 2 min., podrážení.
     
    50:23
    Hradil oslovil Halíka, nicméně jeho rána příklepem z levého kruhu byla hodně nepřesná.
     
    50:04
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    49:12
    Cenné sekundy pro domácí nyní ušetřil Kuchta, který předvedl průnik do útočné třetiny po pravém křídle.
     
    48:38
    Šotkovský střílel z pravého kruhu, trefil ale pouze bránícího Štíbra.
     
    48:04
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Pekr – 2 min., podrážení.
     
    47:40
    Šilhavý od levého mantinelu přihrál Pekrovi, tomu ale hosté zakončit z prostoru u levé tyče nedovolili.
     
    46:43
    Po čistém hostujícím hitu se na ledě ocitl Hyža, u šumperské střídačky to vyvolalo chvilkové ovace.
     
    46:09
    Tempo hry nyní zrychlilo, vážnější možnosti nicméně zápas ani na jedné straně nenabízí.
     
    44:51
    Zakončení Halíka bylo možná ještě tečované, nic to ale nezměnilo na tom, že šumperský brankář kotouč vytěsnil do rohu kluziště.
     
    44:12
    Švejda chtěl poslat kotouč Kolaříkovi, šumperská defenzíva ale tento záměr vystihla. K ohrožení branky Ježka tak nedošlo.
     
    43:19
    Tečovaná střela z levé strany nadělala Ježkovi potíže, nakonec ji ale přece jen zvládl zneškodnit.
     
    42:30
    Jeřábek byl blízko hattricku a Šumperk vyrovnání. Útočník Mladých Draků už domácího brankáře překonal, obránci Hanáků ale pak dokázali kotouč jedoucí pomalu do odkryté brány odklidit.
     
    42:16
    Zubrům nyní nevyšla kombinace a kotouč poslali jen na zakázané uvolnění.
     
    41:33
    Hradil chtěl ze středního pásma přihrát Šilhavému, toho ale na obranné modré čáře uhlídali hostující beci.
     
    40:13
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hosté hned zkraje třetí třetiny snižují na rozdíl jediného gólu. Střelu Slováčka Vojtek vyrazil do boku a dojíždějící DOMINIK JEŘÁBEK usměrnil puk za záda padajícího brankáře Zubrů. Pro Jeřábka jde o druhou branku v utkání. Asistence: Miroslav Slováček a Ondřej Šotkovský.
     
    40:03
    Úvodní buly třetí části vyhráli hosté.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhé dějství bylo na góly skutečně výživné. Přerov nejprve odskočil do dvoubrankového vedení zásluhou Petra Švejdy, hosté se ale vzápětí znovu dostali na dostřel po pohledné akci zakončené Dominikem Jeřábkem. Vyrovnání Mladých Draků následně ve vlastním oslabení zařídil Miroslav Slováček, Zubři však odpověděli také v početní nevýhodě, Petr Švejda při Šilhavého vyloučení dovršil hattrick. Zatím poslední branka padla 47 sekund před druhou sirénou, po přihrávce Pekra ji zaznamenal domácí Radim Hradil. Třetí třetina začne zhruba v 17:33.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    Šumperk opět mohl skórovat těsně před přestávkou. Vojtek rozehrál jen na Jeřábka, který ale velkou šanci využít nedokázal, do odkryté brány totiž nezakončil. To byla skutečně vyložená příležitost hostujícího útočníka.
     
    39:13
    Přerov právě vstřelil branku!
    RADIM HRADIL potáhl kotouč na hokejce okolo šumperské brány. Pekr mu poté připravil palebnou pozici mezi kruhy a Hradil se střelou do horní části Ježkovy branky nemýlil. Puk ještě zazvonil o horní tyč a skončil v síti. Asistence: Jaroslav Pekr a David Buršík.
     
    37:56
    Hyža skočil ze střídačky na led a hned se rozhodl střílet. Pokus malého útočníka Zubrů byl ještě tečovaný a po tomto zásahu jednoho z domácích hráčů skončil vedle šumperské branky.
     
    36:45
    Slováček se uvolnil na levé straně útočného pásma a poté mířil mezi Vojtkovy betony. Ty ale přerovský brankář sklapl včas a puk za svá záda nepropustil.
     
    36:29
    Přerov vyhrál buly v útočném pásmu. Střela z levé strany byla ještě tečovaná a Ježek ji zneškodnil koncem pravého betonu. Puk si přikopl a poté ho s pomocí obránců dokázal zpacifikovat.
     
    36:15
    Kuchta se z levé strany protáhl před bránu, kde způsobil pěkný rozruch. Ježek se nakonec natáhl a kotouč poslal před sebe. K dorážkám se domácí hráči nedostali.
     
    35:47
    Billa si ještě povyjel na levý kruh a vyslal střelu tahem. Ježek proti tomuto zakončení přerovského obránce svědomitě zaklekl a přerušil hru.
     
    34:40
    Hradil se rozjel do samostatné akce. Z pravé strany se protáhl až před branku, Ježek mu ale při bekhendovém blafáku kotouč zvládl vypíchnout.
     
    34:01
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
    Haas – 2 min., sekání.
     
    33:25
    Po pravé straně hřiště projel Kuchta. Domácí útočník se rozhodl střílet zdálky, horní roh šumperské branky ale netrefil.
     
    32:25
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    31:25
    Mohl tu být druhý hattrick v zápase. Šotkovského rána se od zadního mantinelu odrazila k Slováčkovi, na něhož zívala prázdná brána. Slováček ale ke své i k šumperské smůle trefil pouze boční konstrukci brány.
     
    30:40
    Přerov právě vstřelil branku!
    Další, již čtvrtý gól v oslabení v tomto utkání. Veselý vyslal na zteč po pravém křídle PETRA ŠVEJDU, který se protáhl před bránu a pokusem nad rameno Ježka rozvlnil síť. Domácí útočník tak zkompletoval hattrick! Asistence: Marek Veselý.
     
    30:25
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Šilhavý – 2 min., krosček.
     
    29:28
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Je tu třetí trefa v oslabení v tomto zápase a Šumperk srovnává skóre. Domácí Buršík nahrál pouze hostujícímu útočníkovi MIROSLAVU SLOVÁČKOVI, jenž z levé strany útočného pásma zamířil do bližšího horního rohu přerovské branky. Slováček přidává svůj druhý gól v duelu. Asistence: Ondřej Šotkovský a Dominik Jeřábek.
     
    28:32
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    28:22
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
    Netolický – 2 min., krosček.
     
    27:27
    Hosté si vytvořili přesilovkový tlak a svírali Zubry u jejich branky. Přerované se ale poté i s trochou štěstí dokázali osvobodit.
     
    26:44
    Od modré čáry vyslal ránu z první Šotkovský. Vojtek měl co dělat, aby kotouč betonem vyrazil mimo svou branku.
     
    26:32
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Billa – 2 min., podrážení.
     
    26:15
    Hradil se probil přes několik soupeřů. Kotouč mu sice uskočil, ale dostal se k modré čáře na Pekra. Jeho táhlý pokus vkleče zlikvidoval Ježek.
     
    25:24
    Přerovští šli střídat a Hyža tak na levém křídle neměl podporu. Proto se rozhodl vystřelit zdálky, k zadní tyči Ježkovy brány ale puk neposlal.
     
    24:53
    Hyža bojoval o puk v útočném pásmu, na přesilu vyšších spoluhráčů u zadního mantinelu nicméně nestačil.
     
    24:16
    Domácí nyní pronikli do útočného pásma, kde hru přerušil zákrokem Ježek.
     
    22:18
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Neuplynulo mnoho času a už je to znovu jen o gól. Hosté teď předvedli krásnou akci. Puk se přes Šotkovského a šumperského kapitána Minaříka dostal k DOMINIKU JEŘÁBKOVI, který kličkou oklamal Vojtka a skóroval. Asistence: Tomáš Minařík a Ondřej Šotkovský.
     
    21:37
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři zkraje druhé třetiny přidávají svou třetí trefu v utkání. Kuchta se Švejdou se dostali do situace dvou na jednoho a PETR ŠVEJDA ji rychlou střelou po ledě za přesouvajícího se Ježka dokázal proměnit. Asistence: Tobiáš Kuchta a David Buršík.
     
    21:02
    Ševčíkovu střelu Vojtek betonem vytěsnil před sebe. Kotouč šel do nohou Koblížka, nicméně dráhu směr brána poté nenabral. Skóre se tak nemění.
     
    20:20
    Nad levým kruhem vystřelil volný Slováček, přerovskou branku ale minul.
     
    20:02
    Úvodní buly druhé třetiny vyhráli domácí hráči.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První část zápasu je minulostí. Přerov v ní dvakrát skóroval během jednoho oslabení. V početní nevýhodě se nejprve prosadil Petr Švejda a nedlouho po něm také Ludvík Lysoněk. Mladí Draci to nicméně nezabalili a povedlo se jim vsítit gól do šatny. Osm sekund před přestávkou snížil na rozdíl jediné branky zblízka Miroslav Slováček. Druhá třetina začne zhruba v 16:45.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:52
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hosté si ke konci první třetiny vytvořili tlak v útočném pásmu a vysloužili si za něj kontaktní gól. K brance se z pravé strany natlačil Jeřábek. Jeho pokus Vojtek vytěsnil vedle brány a Přerovští poté neuhlídali MIROSLAVA SLOVÁČKA, který zamířil do odkryté části branky. Vojtek se k levé tyči přesunoval marně. Asistence: Dominik Jeřábek a Ondřej Šotkovský.
     
    18:50
    Až před branku Přerova se několika obratnými manévry protáhl Bařica, s roztáhnutým Vojtkem, přesněji jeho betonem, si ale neporadil.
     
    17:36
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    17:22
    Z pravé strany vystřelil po ledě Šotkovský. Vojtek chvíli nevěděl, kde je kotouč, nakonec ho ale našel pod svým betonem. Ten rychle přitiskl k ledové ploše a připsal si duchapřítomný zákrok.
     
    16:59
    Hosté drží útočné pásmo, Přerov ale zatím oslabení brání vcelku dobře a nepouští soupeře do větších šancí.
     
    15:36
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Lysoněk – 2 min., sekání.
     
    15:30
    Kombinaci v útočném pásmu nadvakrát zakončoval Billa, trefil ale pouze prostor, kde se nacházel připravený Ježek.
     
    15:09
    Chyba Holíka na útočné modré čáře teď mohla Přerov přijít hodně draho! Do úniku se ve dvojnásobném oslabení dostal Jeřábek, mezeru mezi betony Vojtka nicméně nenašel. Domácí brankář se nenechal rozhýbat natolik, aby inkasoval, a Zubry teď hodně podržel.
     
    14:23
    Hradil chtěl rychle dorazit puk do odkryté brány, nicméně zakončení uspěchal a zamířil jen do zadního mantinelu.
     
    13:48
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
    Netolický – 2 min., vysoká hůl.
     
    13:41
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
    Slabý – 2 min., držení.
     
    13:27
    Hyža našel přes šířku útočného pásma Švejdu, jeho táhlá střela šumperskou branku minula.
     
    12:17
    Hradil se z pravé strany proháčkoval před branku, bekhendem ale pak zvedl kotouč nad úroveň horní tyče.
     
    11:25
    Teď měli domácí štěstí. Střela jednoho z dvojice Slováček – Tomeš z pravé strany prošla Vojtkovi výstrojí. Naštěstí pro Přerov se kotouč po ledě odklouzal mimo branku. Zanedlouho zakončil z kruhu Cekr, Vojtek tentokrát v pokleku přerušil hru.
     
    10:02
    Ježek měl zakrytý výhled, čehož chtěl od modré čáry využít Koblížek. Svým pokusem ale zřejmě trefil jednoho ze spoluhráčů, který stál před brankou hostů.
     
    09:35
    Holík se rozhodl pro útočný výlet. Jeho pokus bekhendem nebyl příliš prudký, Ježek ho nicméně schoval do lapačky.
     
    08:33
    Vojtek si připsal první vážnější zákrok v utkání. Proti střele z levé strany útočného pásma musel do pokleku, kotouč hrudí vytěsnil před sebe.
     
    08:06
    Hru nyní poznamenaly nepřesnosti v podání obou týmů. Poté musel do akce Vojtek, který u levé tyče schoval puk do své moci.
     
    06:40
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    06:24
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hanáci znovu udeřili navzdory tomu, že hrají v početní nevýhodě. Billa lehkým obloučkem přes bránícího soupeře oslovil LUDVÍKA LYSOŇKA, který si z pravé strany najel k bráně a prudkým zakončením překonal klečícího Ježka. Asistence: Jan Billa a David Buršík.
     
    05:20
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují ve vlastním oslabení. Ježek špatně rozehrál, čehož využil PETR ŠVEJDA a pohotově poslal kotouč za záda šumperského brankáře. Bez asistence.
     
    05:08
    Zubři zatím pokaždé zvládli odpravit puk ze své obranné třetiny.
     
    04:40
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Pekr – 2 min., podrážení.
     
    04:36
    Šumperk šel do brejku tří na jednoho, který obranným zákrokem zastavil Pekr. Poté ale fauloval a přesilovku si zahrají také Mladí Draci.
     
    03:49
    Lysoněk prohodil puk na Billu, ten si poté najel k modré čáře. Z tohoto prostoru se rozhodl nahodit kotouč na Ježka, ten ale zasahovat nemusel. Puk šel do rohu útočného pásma Zubrů.
     
    02:58
    Sám na branku ujel domácí Švejda, Ježka nicméně pokusem mezi betony nepřekonal. To byl další skvělý zákrok šumperského brankáře.
     
    02:34
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    02:18
    Hradil si najel z levé strany mezi kruhy, Ježek ale jeho střelu výborným zákrokem vyrážečkou dokázal zneškodnit.
     
    01:39
    U modré čáry nahrál Halík Holíkovi, jehož prudká rána jen rozduněla mantinel za hostující brankou.
     
    01:08
    Buršík na levém kruhu připravil střeleckou pozici Lysoňkovi, ten ale vzdálenější tyčku šumperské branky minul.
     
    00:48
    Šumperk se dokázal rychle osvobodit a Zubři musejí začínat od své branky.
     
    00:34
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
    Tomeš – 2 min., vysoká hůl.
     
    00:20
    Hosté podnikli první akci do útočného pásma, Přerov poslal puk pouze na zakázané uvolnění.
     
    00:01
    Úvodní buly zápasu vyhráli hosté ze Šumperka.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Přerov pro tento zápas oblékl žlutomodré dresy, Šumperk modrožluté dresy.
     
    Úvodní sestavy:

    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Žurek) – Billa (A), Koblížek, Pekr, Veselý, Holík (C), Nesvadba, Harásek – Lysoněk, Hyža, Švejda, Svoboda, Štíbr (A), Halík, Hradil, Buršík, Šilhavý, Kolařík, Kuchta
    Trenér: Pavel Neuman

    HK Mladí Draci Šumperk: Ježek (Ryšavý) – Netolický (A), Šlahora, Cekr, Slabý, Minařík (C) – Ševčík, Bařica, Haas, Miškovský, Tomeš, Najman, Jeřábek, Szabó, Slováček (A), Šotkovský
    Trenér: Petr Rutar

    Rozhodčí: Vaněk – Šobáň, F. Hendrych.
     
    Vzájemné zápasy
    Přerov a Šumperk se v dosavadním průběhu sezony utkaly dvakrát a v obou případech zvítězili Zubři. V zářijovém prvním kole se na Hané čekalo na gól až do 46. minuty, kdy se z trestného střílení trefil Halík. Vedení MEO pak při šumperské hře bez brankáře pojistil Jan Hanák. Jeho branka se ukázala jako vítězná, Mladí Draci totiž ještě dokázali snížit zásluhou Petra Ševčíka. V listopadovém měření sil poslal Šumperk do vedení Ondřej Křemen, Zubři ale čtyřmi góly skóre otočili. Mladí Draci ještě ve střelecky vyrovnaném zápase (33:33) snížili po trefě Dominika Jeřábka, poslední slovo ale měli hosté. Na konečných 5:2 z pohledu Přerova upravil v 60. minutě Michal Šilhavý.
     
    Sestavy z posledních zápasů

    Přerov: Žurek (21. Vojtek) – Billa, Harásek, Koblížek, Pekr, Veselý, Holík, Brázda – Kolařík, Svoboda, Buršík, Halík, Lysoněk, Šilhavý, Hyža, Štíbr, Švejda, Mašek, Hanák

    Šumperk: Ryšavý – Cekr, Netolický, Křivohlávek, Slabý, Minařík – Ševčík, Bařica, Slabý, Haas, Miškovský, Tomeš, Najman, Jeřábek, Szabó, Minařík, Slováček, Šotkovský
     
    HC ZUBR Přerov
    Přerov sice s 47 body figuruje na první příčce tabulky skupiny Východ Ligy juniorů, od druhého Vsetína i třetí Techniky Brno ho ale dělí jen dva body. Po Novém roce navíc vyhrál jen dva z dosavadních šesti zápasů. Na Tři krále nestačil právě na Techniku (3:6), s níž prohrál podruhé v této sezoně. Pak sice doma sedmi góly smetl Kladno (7:1), následovala však ztráta vedení i bodů proti Vsetínu (3:5). Na tento nezdar Zubři odpověděli triumfem v Havířově (4:2), v posledním kompletně odehraném duelu nicméně vysoko podlehli Havlíčkovu Brodu (1:6). Mezitím ještě na vlastní půdě rozehráli souboj s Chrudimí, ten ovšem po první třetině za stavu 0:2 z pohledu MEO ukončily problémy s rolbou a následně s ledovou plochou. Utkání by se od druhé části mělo dohrát někdy v první polovině února. Kanadské bodování Přerova, jenž odehrál více střetnutí než téměř všichni jeho soupeři v soutěži, vede útočník Matěj Halík (11+29).
     
    HK Mladí Draci Šumperk
    Šumperk se s 30 body nachází na pátém místě tabulky skupiny Východ Ligy juniorů. Oproti soupeřům (nejen) z této poloviny soutěže navíc může počítat se zápasy k dobru, například ve srovnání s Přerovem absolvoval o pět duelů méně. V letošním roce sehrál zatím čtyři utkání a ve třech z nich zvítězil v normální hrací době. Nejprve jediným gólem zdolal Techniku Brno, posléze vyzrál na Havířov (3:1) a uspěl také na ledě kladenských Rytířů (3:2). Ve středních Čechách rozhodl ve třetí třetině dvěma trefami v rozmezí pouhých devíti sekund. Během nich nejprve srovnal a vzápětí dokonal obrat. Jediným týmem, který Mladé Draky po prvním lednu dokázal porazit, zatím zůstává Vsetín. Šumperští Valachům na Lapači podlehli rozdílem čtyř branek (1:5). Nejproduktivnějším hráčem šumperského celku, který odehrál nejméně zápasů z celé Ligy juniorů (24), je útočník Tomáš Minařík (7+13).
     
    Hezké středeční odpoledne z přerovské MEO Arény. V rámci dohrávky 23. kola Ligy juniorů se zde utkají dva týmy z Olomouckého kraje, HC ZUBR Přerov a HK Mladí Draci Šumperk.
     
    Utkání bylo kvůli marodce v týmu Šumperka odloženo. Náhradní termín byl stanoven na středu 25. ledna (16:00).
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 6. Švejda, 7. Lysoněk (Billa, Buršík), 22. Švejda (Kuchta, Buršík), 31. Švejda (Veselý), 40. Hradil (Pekr, Buršík), 55. Hradil (Holík, Halík), 58. Kuchta (Kolařík), 60. Šilhavý (Halík, Hradil) – 20. Slováček (Jeřábek, Šotkovský), 23. Jeřábek (Minařík, Šotkovský), 30. Slováček (Šotkovský, Jeřábek), 41. Jeřábek (Slováček, Šotkovský)


    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Žurek) – Billa (A), Koblížek, Pekr, Veselý, Holík (C), Nesvadba, Harásek – Lysoněk, Hyža, Švejda, Svoboda, Štíbr (A), Halík, Hradil, Buršík, Šilhavý, Kolařík, Kuchta
    Trenér: Pavel Neuman

    HK Mladí Draci Šumperk: Ježek (Ryšavý) – Netolický (A), Šlahora, Cekr, Slabý, Minařík (C) – Ševčík, Bařica, Haas, Miškovský, Tomeš, Najman, Jeřábek, Szabó, Slováček (A), Šotkovský
    Trenér: Petr Rutar

    Rozhodčí: Vaněk – Šobáň, F. Hendrych

    Diváci: 156
    bahis siteleri