Přerov – HK MD Šumperk 8:4 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
8:4 (2:1, 3:2, 3:1)
HK Mladí Draci Šumperk
Středa 25.01.2023, 16:00 • MEO Aréna, Přerov • Liga juniorů • 23. kolo
Partner:
     
    59:11
    Přerov právě vstřelil branku!
    Osmá trefa Zubrů v tomto zápase. Halík přesně našel zpoza branky MICHALA ŠILHAVÉHO, jenž v klíčové chvíli našel recept na Ježka a prostřelil jej. Asistence: Matěj Halík a Radim Hradil.
     
    57:40
    Přerov právě vstřelil branku!
    TOBIÁŠI KUCHTOVI se teď vyplatil důraz do brány. Útočník Přerova se probil z pravé strany až před Ježka a puk jeho přičiněním doskákal až za brankovou čáru. Domácí tým tak v závěru vede o tři branky. Asistence: Ondřej Kolařík.
     
    54:33
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácím vyšlo přečíslení. RADIM HRADIL vzal odpovědnost na sebe, nabruslil si z levé strany do prostoru mezi kruhy a poté našel přesnou střelou švihem volné místo mezi levou rukou a tělem Ježka. Hradil se nicméně poté nepříjemně srazil s Haasem, oba hráči zůstali ležet na ledě. Oba ale dokázali vstát, Haas po delší době. Snad budou oba v pořádku. Hradil každopádně zaznamenal druhý gól v zápase. Asistence: Adam Holík a Matěj Halík.
     
    40:13
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hosté hned zkraje třetí třetiny snižují na rozdíl jediného gólu. Střelu Slováčka Vojtek vyrazil do boku a dojíždějící DOMINIK JEŘÁBEK usměrnil puk za záda padajícího brankáře Zubrů. Pro Jeřábka jde o druhou branku v utkání. Asistence: Miroslav Slováček a Ondřej Šotkovský.
     
    39:13
    Přerov právě vstřelil branku!
    RADIM HRADIL potáhl kotouč na hokejce okolo šumperské brány. Pekr mu poté připravil palebnou pozici mezi kruhy a Hradil se střelou do horní části Ježkovy branky nemýlil. Puk ještě zazvonil o horní tyč a skončil v síti. Asistence: Jaroslav Pekr a David Buršík.
     
    30:40
    Přerov právě vstřelil branku!
    Další, již čtvrtý gól v oslabení v tomto utkání. Veselý vyslal na zteč po pravém křídle PETRA ŠVEJDU, který se protáhl před bránu a pokusem nad rameno Ježka rozvlnil síť. Domácí útočník tak zkompletoval hattrick! Asistence: Marek Veselý.
     
    29:28
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Je tu třetí trefa v oslabení v tomto zápase a Šumperk srovnává skóre. Domácí Buršík nahrál pouze hostujícímu útočníkovi MIROSLAVU SLOVÁČKOVI, jenž z levé strany útočného pásma zamířil do bližšího horního rohu přerovské branky. Slováček přidává svůj druhý gól v duelu. Asistence: Ondřej Šotkovský a Dominik Jeřábek.
     
    22:18
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Neuplynulo mnoho času a už je to znovu jen o gól. Hosté teď předvedli krásnou akci. Puk se přes Šotkovského a šumperského kapitána Minaříka dostal k DOMINIKU JEŘÁBKOVI, který kličkou oklamal Vojtka a skóroval. Asistence: Tomáš Minařík a Ondřej Šotkovský.
     
    21:37
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři zkraje druhé třetiny přidávají svou třetí trefu v utkání. Kuchta se Švejdou se dostali do situace dvou na jednoho a PETR ŠVEJDA ji rychlou střelou po ledě za přesouvajícího se Ježka dokázal proměnit. Asistence: Tobiáš Kuchta a David Buršík.
     
    19:52
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hosté si ke konci první třetiny vytvořili tlak v útočném pásmu a vysloužili si za něj kontaktní gól. K brance se z pravé strany natlačil Jeřábek. Jeho pokus Vojtek vytěsnil vedle brány a Přerovští poté neuhlídali MIROSLAVA SLOVÁČKA, který zamířil do odkryté části branky. Vojtek se k levé tyči přesunoval marně. Asistence: Dominik Jeřábek a Ondřej Šotkovský.
     
    06:24
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hanáci znovu udeřili navzdory tomu, že hrají v početní nevýhodě. Billa lehkým obloučkem přes bránícího soupeře oslovil LUDVÍKA LYSOŇKA, který si z pravé strany najel k bráně a prudkým zakončením překonal klečícího Ježka. Asistence: Jan Billa a David Buršík.
     
    05:20
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují ve vlastním oslabení. Ježek špatně rozehrál, čehož využil PETR ŠVEJDA a pohotově poslal kotouč za záda šumperského brankáře. Bez asistence.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 6. Švejda, 7. Lysoněk (Billa, Buršík), 22. Švejda (Kuchta, Buršík), 31. Švejda (Veselý), 40. Hradil (Pekr, Buršík), 55. Hradil (Holík, Halík), 58. Kuchta (Kolařík), 60. Šilhavý (Halík, Hradil) – 20. Slováček (Jeřábek, Šotkovský), 23. Jeřábek (Minařík, Šotkovský), 30. Slováček (Šotkovský, Jeřábek), 41. Jeřábek (Slováček, Šotkovský)


    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Žurek) – Billa (A), Koblížek, Pekr, Veselý, Holík (C), Nesvadba, Harásek – Lysoněk, Hyža, Švejda, Svoboda, Štíbr (A), Halík, Hradil, Buršík, Šilhavý, Kolařík, Kuchta
    Trenér: Pavel Neuman

    HK Mladí Draci Šumperk: Ježek (Ryšavý) – Netolický (A), Šlahora, Cekr, Slabý, Minařík (C) – Ševčík, Bařica, Haas, Miškovský, Tomeš, Najman, Jeřábek, Szabó, Slováček (A), Šotkovský
    Trenér: Petr Rutar

    Rozhodčí: Vaněk – Šobáň, F. Hendrych

    Diváci: 156
    thejrc.org