Slavia – Přerov 1:3 (kon.) | Prostějov – Poruba 2011 4:1 (kon.) | Šumperk – Sokolov 4:0 (kon.)
Kolín – Litoměřice 5:2 (kon.) | Frýdek-M. – Třebíč 2:4 (kon.) | Zlín – Jihlava 4:1 (kon.)
Pardubice B – Vsetín 1:3 (kon.)
konec
SC Marimex Kolín
5:2 (1:1, 2:1, 2:0)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 28.01.2023, 17:00 • Zimní stadion města Kolín. • Chance liga • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:50 Kryštof OUŘADA - 5:2
     
    49:50
    Kozlové právě vstřelili branku!
    HATTRICK, dámy a pánové. KRYŠTOF OUŘADA si klepl o přihrávku od Matěje Moronga a okamžitě ji dostal. Následně vlasatý útočník nad pravým kruhem a pak už se mohl jít radovat pod domácí kotel. Asistence: Matěj Morong, René Piegl.
    45:55 Kryštof OUŘADA - 4:2
     
    45:55
    Kozlové právě vstřelili branku!
    A přesně takhle se zapisují mínusové body do tabulku plus/mínus, krátce po přesilovce se totiž KRYŠTOF OUŘADA odhodlal ke střele, najel si do dobré pozice a vystřelil. Král jeho pokus vyrazil, ale domácí střelec si kotouč našel znovu a neomylně zamířil. Asistence: Tomáš Jelínek, René Piegl.
    39:15 Kryštof OUŘADA - 3:2
     
    39:15
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Po sériích šancí Litoměřic si Kolín bere své vedení zpět, Vojtěch Síla znovu krásně předložil puk na KRYŠTOFA OUŘADU, který z voleje vymetl šibenici. Tomáš Král bez šance, Kolín vede 3:2. Asistence: Vojtěch Síla.
    33:14 P. SVOBODA - 2:2
     
    33:14
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté srovnávají, PŘEMYSL SVOBODA se dostal za obranu a hnal se sám na Soukupa. Byl sice stíhán Čápem, ale i tak se Soukup rozhodl skočit haškovsky pod nohy soupeři. Ten i tak dokázal postrčit puk a skórovat. Poměrně kuriózní branka. Asistence: Filip Kuťák.
    23:31 Martin KADLEC - 2:1
     
    23:31
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Rychle využitá přesilovka domácích, MARTIN KADLEC hned ve své přemiéře za Kolín skóruje, a to velmi šťastnou brankou, kdy nachytal gólmana u pravé tyče. Domácí otáčí skóre. Asistence: Zdeněk Král.
    14:59 Štěpán MATĚJČEK - 1:1
     
    14:59
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Výbornou práci odvedl Vojtěch Síla, který získal puk, následně si jej výborně pokryl a poté našel u pravé tyče branky Krále ŠTĚPÁNA MATĚJČKA, který srovnává skóre. Asistence: Vojtěch Síla a Jakub Naar.
    05:26 Jan VÝTISK - 0:1
     
    05:26
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté jdou do vedení, na modré čáře dostal puk JAN VÝTISK, který napřáhl a vypálil. Soukup zřejmě moc dobře neviděl, a tak i kvůli cloně prošel kotouč za jeho záda. Ale rozhodně branka z kategorie lacinějších. Asistence: Přemysl Svoboda.
    Marken.cz

    Daniel Krátký

    Branky a nahrávky: 15. Matějček (Síla, Naar), 24. Kadlec (Z. Král), 40. Ouřada (Síla), 46. Ouřada (T. Jelínek, Piegl), 50. Ouřada (Morong, Piegl) – 6. Výtisk (P. Svoboda), 34. P. Svoboda (Kuťák)


    SC Marimex Kolín: Soukup (Sajdl) – Piegl, Čáp, Aubrecht, Naar, Cibák, Zajíc – J. Sklenář, Morong, Z. Král – D. Šedivý, Korkiakoski, Kadlec – Síla, Matějček, Ouřada – Hora, T. Jelínek.
    Trenér: Jan Šťastný.

    HC Stadion Litoměřice: T. Král (Sklíba) – Jebavý, Hampl, J. Šedivý, Výtisk, Holý, Kroupa, Černohorský – Procházka, Jícha, P. Svoboda – Válek, Kuťák, J. Koláček – Ton, M. Vitouch, Slavíček – Jiruš, Pártl, Cikhart.
    Trenér: Miroslav Přerost.

    Rozhodčí: Micka, Květoň – Jindra, Hnát.
    thejrc.org