Slavia – Přerov 1:3 (kon.) | Prostějov – Poruba 2011 4:1 (kon.) | Šumperk – Sokolov 4:0 (kon.)
Kolín – Litoměřice 5:2 (kon.) | Frýdek-M. – Třebíč 2:4 (kon.) | Zlín – Jihlava 4:1 (kon.)
Pardubice B – Vsetín 1:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
HC Dukla Jihlava
Sobota 28.01.2023, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky - Zlín • Chance liga • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Zdravím všechny fanoušky a příznivce hokejové Chance ligy!

    Druhá nejvyšší soutěž se nám už přehoupla do své poslední čtvrtiny a nutno říci, že ani jeden z dnešních soupeřů nemůže být úplně spokojen. Oba tradiční extraligové kluby se tísní v našlapaném středu tabulky a to shodou okolností hned za sebou. Berani ze Zlína jsou devátí, Dukla Jihlava je o příčku za nimi na 10. místě.

    Boj o předkolo play off tedy pořádně vrcholí, je se na co těšit. Úvodní buly je plánováno na 17:30, jste srdečně zváni. Přeji příjemnou zábavu.
     


    Ač se Zlín nachází stále ve spodních patrech tabulky, tak konečně můžeme říci, že mu to šlape. Rozjela se především lajna Sedlák – Kindl – Kratochvíl, tahle formace kosí jednoho soupeře za druhým. No a je z toho šňůra čtyř výher v řadě, Berani by ji teď rádi udrželi a poprvé v sezoně dobré výsledky potvrdili dlouhodobou formou.

    Velikou posilou se pro ševce stal už zmíněný Petr Kratochvíl (4z. 1+4), který sbírá body a především probudil svého parťáka z loňské sezony v Šumperku Denise Kindla, jenž se střelecky trápil, jenomže v posledních dvou zápasech nasypal 5 gólů a hattrickem skolil právě rodný Šumperk. Výtečně k této dvojici sedí i Zdeněk Sedlák, jenž spoluhráče doplňuje bojovností a důrazem do brány. Zlín navíc nedávno oznámil, že zůstává elitní obránce Daniel Gazda, ten sice má střídavé starty do Pardubic, ale na východ Čech se přesune až žlutomodrým skončí sezona (pakliže Dynamo ještě bude hrát). Blýská se ve Zlíně na lepší časy?

    Z hráčského pole bych ještě zmínil juniory Lukáše Heše a Adama Buriana, oba předvádějí velice kvalitní výkony. Především pak útočník Heš, který se rovnou usadil ve druhé útočné formaci. Adam Burian jakožto obránce dostává mezi beky trošku míň prostoru, nicméně neztratí se.

    Tři nejproduktivnější hráči:

    Antonín Honejsek 10+17
    Daniel Gazda 9+13
    Petr Mrázek 13+8



    Dukla naopak zažívá krušný leden, když má v zádech sérii šesti porážek v řadě. V posledním duelu sice přišla vzpruha v podobě deklasování Frýdku Místku 7:1, předtím ale přišly výbuchy s Pardubicemi "B", Porubou, s Kolínem dokonce 0:5 a samozřejmě nesmíme zapomenout na prohru v prestižním derby s rozjetou Třebíčí.

    I přes špatné výsledky ukázalo jihlavské vedení charakter, když pustilo lídra a místní legendu Tomáše Čachotského zpět do extraligy, kde už za Motor letos pár zápasů odehrál. Na oplátku přišel (letos zatím nulový) Václav Karabáček.

    Duklu v posledních dnech (i vinou rozsáhlé marodky) posílil ještě Erik Meluzín z Brna respektive konkurenční Třebíče a Matěj Toman, jenž nebyl příliš vytížen v Českých Budějovicích. Jedná se o mladou krev do jihlavské kabiny, uvidíme jak se tyto posily postupně uvedou. Už dříve si místo v týmu vybojoval havlíčkobrodský obránce David Vala (2+1).

    Tři nejproduktivnější hráči:

    Patrik Miškář 10+14
    Tomáš Harkabus 16+7
    Otakar Šik 12+8
     
    Vzájemné zápasy z letošní sezony:


    x

    Jihlava vs Zlín 1:2pp
    Zlín vs Jihlava 1:3
    Jihlava vs Zlín 4:3pp

    Zajímavostí před dnešním zápasem jistě je, že v duelech Zlína s Jihlavou dlouhodobě nepadá moc gólů. Výsledky v letošní sezoně jsou ještě celkem "divoké", to třeba při poslední účasti Dukly v extralize hned tři ze čtyř zápasů skončily 2:1, respektive 1:2. Tak koneckonců začalo i měření sil o patro níž letos v říjnu, pak už byla situace trošku normálnější, i když je pravda, že nějaké gólové hody bych nečekal ani dnes...
     
    Úvodní sestavy:

    PSG Berani Zlín: Huf (Honzík) – Gazda, Husa, Suhrada, Zbořil, M. Novotný, Talafa, Riedl – Kratochvíl, Kindl, Z. Sedlák – Kubiš (C), Honejsek, Mrázek – Köhler (A), Gago, P. Sedláček – Heš, Hejcman, Pospíšil.
    Trenér: Miloš Říha ml.

    HC Dukla Jihlava: Beran (Chaloupek) – Bilčík, Chvátal, D. Kolář, Kachyňa, Dundáček, F. Kočí, Haman – Čachotský, Skořepa, T. Havránek – Harkabus, Menšík, Karabáček – Meluzin, Pořízek, Chlubna – Cachnín, Juda, V. Brož.
    Trenér: Viktor Ujčík

    Rozhodčí: Cabák, Šudoma – Maštalíř, Roischel.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:08
    První aktivitu vyvíjejí Berani, kteří se ihned stěhují do pásma a vybojovali pásmo. Nyní nás čeká vhazování, na které se chystá Denis Kindl.
     
    00:38
    Petr Kratochvíl si poodstoupil mezi kruhy a Kindl svého parťáka okamžitě hledal, střela však byla ztečována a letí nad bránu.
     
    00:59
    Zakázané uvolnění jihlavské Dukly.
     
    01:10
    Ještě jeden icing, za pukem dojíždí Suhrada, jenž pohlídá situaci a počká na hvizd sudích.
     
    01:20
    Petr Mrázek se uvolnil před bránou a zkoušel to backhandem, míří však těsně mimo levé tyče.
     
    02:24
    Erik Meluzin se postaral o nahození směr Daniel Huf a už i zlínský gólman má první zákrok. Je přerušeno.
     
    02:41
    Lukáš Heš si propíchl kotouč do pásma a spěchá dopředu, nicméně brankář Adam Beran vyjel z brány a pomohl svým obráncům s rozehrávkou a Heš už si zaútočit nestihne.
     
    03:27
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani zavřeli soupeře v pásmu a rychle jdou do vedení! V mezikruží si počkal PETR KRATOCHVÍL, jenž dostal kotouč od Kindla, zamířil a prudkou ranou zápěstím se trefil někam mezi ruku a tělo Adama Berana – 1:0. Asistence: Denis Kindl a Zdeněk Sedlák.
    03:27 Petr KRATOCHVÍL - 1:0
     
    04:24
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Marek Chvátal – 2 min., hákování.
     
    04:32
    Jihlava jde ihned po buly dopředu a to až k Hufovi, kde pošetří cenné vteřinky.
     
    04:58
    Zlín je zpět v pásmu a postupně staví přesilovkový vzorec. Vše si od modré řídí Jiří Suhrada.
     
    05:21
    Jiří Suhrada teď nejprve tak tak udržel pásmo, aby následně vypálil od modré. Před brankou byl celkem provoz, Adam Beran si ale i tak dokázal poradit a zasáhnout. Hra přerušena.
     
    05:41
    Tentokrát to z dálky zkusil Gazda a ačkoli před Beranem vartoval obrovitý Bedřich Köhler, ani tentokrát k žádné dorážce nedošlo.
     
    05:56
    Honejskova bomba se teď odrazila na levý kruh odkud jeden z domácích z vyložené pozice pálil, po puku se na bráně natahoval ještě Köhler. Bez úspěchu, hosté vyhazují.
     
    Hosté v plném počtu.
     
    07:00
    Tomáš Harkabus využil prostoru na pravé straně, napřáhl se až ke stropu haly a pálí, Daniel Huf si povyjel a zasahuje. Hra je přerušena.
     
    07:08
    Ondřej Kachyňa nahazoval od modré, dorážet ještě chtěla nová jihlavská posila Václav Karabáček, což ale domácí beci nedovolili.
     
    07:16
    Matouš Menšík teď byl u střídaček trošku v úzkých a tak se řídil heslem "když nevíš co s pukem tak vystřel". Nahození doletělo až k Hufovi, který si nebude komplikovat situaci a raději přeruší, ačkoli to nyní nebylo úplně nutné...
     
    07:59
    Meluzín nyní vysunul Miroslava Judu, který pálil z levého křídla, zlínský gólman je připraven a zasahuje.
     
    08:40
    Antonín Honejsek se vytočil na pravém kruhu do střely a vypálil, Beran připraven. Ševci hrají ve výhodě, pakliže ji nevyužijí čeká je druhá přesilová hra.
     
    08:52
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Vlastimil Bilčík – 2 min..
     
    08:56
    Petr Mrázek a jeho pověstná jedovka zápěstím , hostující gólman připraven.
     
    09:32
    Daniel Gazda v tísni nahodil na bránu, nicméně nikdo kotouč nedokázal zachytit a trn se tak velice nebezpečně toulal brankovištěm. Žádný ze zlínských forvardů na něj nakonec nedosáhl a nedoklepl jej tak o sítě.
     
    10:28
    Není to vůbec špatné, ševci mačkají soupeře v pásmu. O zakončení se jednou postaral Jiří Suhrada, na další střelu zatím čekáme. Nyní je každopádně pískáno postavení útočícího hráče v brankoviště a Zlín musí zn pásma.
     
    11:28
    Miroslav Juda dostal trošku prostoru na pravém kruhu a ostře pálí, Huf nastavil svou lapačku a přerušuje hru.
     
    11:47
    Obrovská šance! Chvátalovo nahození propadlo Danielu Hufovi mezi betony a kotouč si to užuž mířil do brány, vše ale vyloženě na čáře řeší Jakub Husa!
     
    12:55
    Puk se zaseknul u trestných lavic, odkud jej vydolovali zlínští, kteří se ale i tak raději stáhnou na svoji polovinu.
     
    13:37
    Pavel Kubiš nahodil do pásma, tam ale operují jenom soupeři a útočit tak bude Jihlava.
     
    14:08
    Zbořil vysunul jednoho z útočníků za modrou čáru, nicméně bylo porušeno pravidlo o ofsajdu a rozhodčí tak přerušují hru. Čeká nás buly ve středním pásmu.
     
    14:12
    Máme tu další přerušení, jeden z hostí totiž poslal puk na jednu ze střídaček. Vhazování je nařízeno v blízkosti Adama Berana.
     
    14:28
    Mikuláš Zbořil to zkusil, nicméně s takovým nahozením nemůže mít hostující gólman problém.
     
    15:10
    Kachyňa zapracoval dobře dozadu a odzbrojil jednoho ze zlínských útočníků. Na puku jsou jihlavští.
     
    15:31
    Opět výborně Ondřej Kachyňa, jenž zablokoval Daniela Gazdu v situaci 3 na 2. Díky práci urostlého beka unikal na druhou stranu Čachotský, na jehož ráně si ale smlsnul Daniel Huf.
     
    16:13
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Martin Novotný – 2 min., zdržování hry / zašlapování puku.

    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Václav Karabáček – 2 min., zdržování hry / zašlapování puku.
     
    Pokračujeme ve formátu 4 na 4.
     
    17:11
    Tomáš Čachotský dostal puk od Skořepy mezi tři soupeře, velezkušený útočník měl slušnou rychlost, nicméně nakonec si netroufl jít dopředu a volí oblouček zpět.
     
    17:57
    Antonín Honejsek měl také dobrou rychlost a tlačil se do brány, nicméně kotouč si hodil až moc dopředu a na střelu to nakonec nebude.
     
    18:01
    Husův pokus, Adam Beran přerušuje hru.
     
    18:12
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Marek Chvátal – 2 min., držení.
     
    Už se hraje 5 na 4, nikoli 4 na 3.
     
    18:40
    Michal Gago a jeho bomba z krátkého nápřahu, Beran opět přerušuje hru. Je tam ještě krátká strkanice, nicméně nic velkého a za chvíli je klid.
     
    18:56
    Jihlavě se podařilo vyhodit, kotouč si bere Kindl, jenž elegantně zaveze do pásma.
     
    19:21
    Michal Gago dělal co mohl, ale kotouč nakonec na mantinelu nezachytil a přichází tak další vyhození.
     
    19:32
    Petr Mrázek je v ofsajdu, hra je přerušena.
     
    19:49
    Přečíslení ve zlínském podání, kapitánu Pavlu Kubišovi, se ale přihrávka nepodařila, nicméně Kubiš se dostal zpět k puku a chtěl ještě kombinovat, což už ale nedokáže. Jihlava vyhazuje.
     
    19:57
    Naprosto zbytečný faul Tomáše Harkabuse (JIH), který chtěl napadat Honejska v útočném pásmu a podrazil jej. Tohle je veliká hrubka a Zlín čeká v úvodu druhé třetiny 11 vteřin přesilovky 5 na 3.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:25.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:11
    Berani se hned nastěhoval do pásma a po krátké kombinaci přišla střela z mezikruží, hostující gólman zasahuje lapačkou.
     
    20:26
    Jihlava se osvobozuje.
     
    20:55
    Mrázek našel na levé straně naprosto volného Honejska, který úplně zbytečně přihrával zpět a pomyslně tak celou kombinaci zabil. Ševci i tak zůstávají na puku a v pásmu.
     
    21:22
    Série dalších střel, nejprve to zkoušel Petr Mrázek, poté od modré čáry ještě Gazda. Adam Beran připraven.
     
    21:49
    Další pokus z dálky, tentokrát to zkusil Jiří Suhrada. Zlín už by potřeboval gól, příležitostí bylo ažaž.
     
    21:58
    Jakub Husa dobře přenesl hru na Tomáše Pospíšila, který se napřáhl a pálí, gólman Dukly se rychle přesunul, zaklekl a přerušuje hru.
     
    22:12
    Hosté v plném počtu.
     
    22:46
    Václav Karabáček zaváží do pásma a předává na modrou, Jihlava si ale útočného pobytu neužije dlouho a už se musí stahovat zpět.
     
    23:17
    Tomáš Čachotský a jeho pokus, Daniel Huf přerušuje hru.
     
    23:27
    Antonín Honejsek se dral dopředu, mezi dvěma soupeři se ale nedokázal prosadit a hra se tak obrací.
     
    23:33
    Marek Chvátal si kvalitně najížděl z druhé vlny, nicméně v momentě kdy už chtěl hostující bek pálit jej jeden z domácích dokázal zezadu odzbrojit.
     
    24:29
    Zdeněk Sedlák se vytočil za modrou čárou a mezi dvěma soupeři našel rychlonohého Denise Kindla, jenž šel sám na bránu, zkusil si gólmana rozhýbat a zasunout mezi betony. Adam Beran tak tak situaci ustál.
     
    25:43
    Výtečný Adam Beran! Tomáš Pospíšil skrz pásmo našel Darka Hejcmana, jenž natáhl hůl a jen jemným usměrněním se snažil dopravit kotouč do poloprázdné brány, jihlavský gólman se ale fenomenálně přesunul a chytá!
     
    26:48
    Kolář to zkusil od modré, trefil ale Pavla Kubiše a Daniel Huf tak nemusí zasahovat.
     
    27:10
    Podobný osud potkal i Ondřeje Kachyňu, jehož pokus byl rovněž zablokován. Nyní nás čeká první komerční přestávka druhé třetiny.
     
    27:18
    Petr Kratochvíl elegantně na Sedláka, jemuž ale kotouč těsně uniká za bránu. Ševci i tak nejspíš udrží pásmo, na ledě už je kompletní 1. formace.
     
    28:22
    Vlastimil Bilčík nahazuje po mantinelu, kde jde do souboje Darek Hejcman, jenž uhájí kotouč před Chvátalem.
     
    28:52
    Špatná rozehrávka a Lukáš Heš se tlačil do střely! Vše je nakonec rychle vyřešeno, hostující beci svou chybu napravili.
     
    29:45
    Nepovedená střela Josefa Skořepy skončila na Čachotského holi, který se snažil zakončit backhandem. Daniel Huf zasahuje.
     
    30:34
    Nepříjemné nahození od modré čáry, Hufovi navíc clonil Harkabus. Zlínský gólman puk vyrazil nejspíše maskou.
     
    31:02
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Antonín Honejsek – 2 min., držení.
     
    31:04
    Dukla vyhrála buly a ihned staví přesilovkový vzorec. Na puku je Tomáš Čachotský.
     
    31:19
    Dobrá spolupráce Martina Novotného s Michalem Gagem, druhý jmenovaný vyhazuje.
     
    32:08
    Petr Kratochvíl si udělal ofenzivní výlet a ušetřil cenné vteřinky, nyní za svou práci sklízí potlesk a jde střídat.
     
    32:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! Filip Dundáček výborně našel JOSEFA SKOŘEPU, který sice neměl v úniku bůhví jakou rychlost, i tak si ale odstavil Daniela Gazdu, naznačil střelu po ledě mezi betony, Daniel Huf šel dolů a hostující kapitán tak zamířil nahoru, přesně pod víko. Krásný gól – 1:1. Asistence: Filip Dundáček a Vlastimil Bilčík.
    32:50 Josef SKOŘEPA - 1:1
     
    33:25
    Za bránou sbírá puk Talafa, jenž hledá Sedláka ve středním pásmu.
     
    33:41
    Zlín právě vstřelil branku!
    To je odpověď! Petr Kratochvíl našel skrz pásmo ZDEŇKA SEDLÁKA, který si sklepl puk rukavicí a nikým nehlídán mohl vypálit. Adam Beran neměl šanci, kotouč mu propadá někde u pravé tyče. První zlínská lajna zase dělá rozdíl a stará se o skóre – 2:1. Asistence: Petr Kratochvíl.
    33:41 Zdeněk SEDLÁK - 2:1
     
    35:04
    Tomáš Čachotský a jeho rána z krátkého nápřahu, kotouč však trefil jen jednoho z domácích.
     
    35:24
    Tadeáš Talafa nahazoval Kratochvílovi do pásma, domácí útočník se snaží napadat, nicméně na puk nakonec nedosáhne.
     
    35:39
    Nenápadné nahození ze středního pásma propadlo Adamu Beranovi a lízlo snad i tyčku, hostující gólman teď měl veliký kus štěstí!
     
    36:22
    Petr Mrázek krásně našel sjíždějícího obránce Talafu, jenž byl ve skvělé pozici, ale nedokázal dobře zpracovat.
     
    36:57
    Berani už dlouho ždímají soupeře v pásmu, zatím ale trošku vázne ta finální přihrávka. Ztroskotal na ní Antonín Honejsek i Petr Mrázek...
     
    37:41
    Matouš Menšík protečoval puk do pásma, kde ale puk ztratil a dopředu jde Hejcman s Hešem.
     
    39:28
    Denis Kindl vyboxoval puk proti dvěma soupeřům a zpoza branky zahajuje kombinaci, po Cachnínově zásahu ale puk letí z pásma.
     
    39:56
    Jiří Suhrada už musel střílet, chyběl mu čas a tak to od mantinelu zkusil. Adam Berani v klidu zasahuje.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:17.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    Pozor, domácí obrana vyrobila obrovskou hrubici a Tomáš Havránek se z ničeho nic v mezikruží objevil ve výborné šanci! Daniel Huf si povyjel a zachraňuje situaci!
     
    41:09
    Jihlava je na startu třetí třetiny jako vyměněná a tlačí se do zakončení! Byly tam dvě střely na teč a ještě jedna z dálky navíc, vše řeší pohotový Huf.
     
    41:48
    Sedláček si obhodil obránce a spěchal na zadní mantinel, kde ale bude první Vlastimil Bilčík.
     
    42:33
    Nepříjemné nahození Ondřeje Kachyni od modré čáry, hostující bek ale trefuje jen Hufův levý beton.
     
    43:36
    Filip Dundáček a jeho rána od levého mantinelu, jeden z beků šel do obětavého bloku a nechal se trefit.
     
    44:08
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Marek Chvátal – 2 min., nedovolené bránění.
     
    44:11
    Honejsek buly s Meluzínem prohrál a Jihlava se ihned osvobozuje.
     
    44:41
    Pas Gazdy na Honejska nebyl nejpřesnější, Berani ale nadále kombinují.
     
    44:59
    Daniel Gazda a jeho bomba z druhé vlny, za Beranem zvoní tyč!
     
    45:27
    Tentokrát se Gazdovi rána nepovedla a hosté vyhazují.
     
    46:00
    Suhrada na Kratochvíla, jenž trhl rameny a zkusil vystřelit, trefil ale jen Koláře.
     
    Hosté v plném počtu.
     
    46:29
    Zdeněk Sedlák vrazil do pásma a pálil na vzdálenější tyč, kotouč letí těsně mimo.
     
    47:05
    Lukáši Hešovi se kotouč zamotal pod bruslemi, nicméně z druhé vlny ještě mohl vypálit Tomáš Pospíšil, jehož rána letí těsně kolem pravé tyče. Tohle každopádně byla veliká šance!
     
    47:33
    Bedřich Köhler sice čistě vyhrál buly, nicméně Daniel Gazda neudržel kotouč na holi a ztrácí pásmo. Berani musejí rychle zpět, dopředu totiž spěchá Tomáš Harkabus.
     
    47:49
    Michal Gago se tlačil mezi dva soupeře, nicméně ti jej pevně semknuli mezi sebe a daleko jej nepustili.
     
    48:41
    Naháněnou po mantinelech nakonec utnul Ondřej Kachyňa, jenž se na modré opřel do puku a pálí. Kotouč si Daniel Huf našel svou lapačkou.
     
    49:03
    Havránkova bomba z levé strany, kotouč rozvlnil boční síťku.
     
    49:46
    Darek Hejcman náramně našel od mantinelu naprosto volného Tadeáše Talafu, který by ale potřeboval ještě krok nebo dva aby kotouč zachytil...
     
    51:02
    Pavel Sedláček se pověsil na Chvátala a slušně jej napadal, nicméně ani on ani Michal Gago nakonec puk souvisle neudrželi.
     
    51:22
    Zakázané uvolnění Zlína, Dukla se vrací do pásma.
     
    51:30
    Jakub Husa to chtěl hodit o mantinel do středního pásma, zvolil ale příliš prudkou formu a je z toho další icing.
     
    51:40
    Petr Mrázek nabral rychlost a vyváží kotouč z pásma. Jeho parťáci jdou střídat a Mrázek si jde zaforčekovat.
     
    51:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Parádní trefa! Antonín Honejsek jemně klepl do soupeře, čímž pokazil celou hostující rozehrávku, kotouč si elegantně převzal PETR MRÁZEK, jenž měl chvilku klidu, zamířil a náramně trefil přímo do víka – 3:1. Zlín si jde pro výhru, tohle byla mimořádně důležitá branka. Ještě ale samozřejmě není hotovo... Asistence: Antonín Honejsek.
    51:54 Petr MRÁZEK - 3:1
     
    53:00
    Pavel Sedláček pomohl Hešovi u mantinelu a právě Lukáš Heš to pak zkusil z ostrého úhlu. Adam Beran připraven.
     
    53:40
    Bedřich Köhler a jeho rána z první, hostující gólman připraven.
     
    53:49
    Tentokrát pálí Petr Mrázek, jeho pověstná jedovka zápěstím se opřela do tyče!
     
    55:08
    Petr Kratochvíl měl rychlost, v pásmu, byl ale sám a navíc byl z úhlu, pošetří tak alespoň čas a počká na parťáky.
     
    55:23
    Zlín právě vstřelil branku!
    Výhra už je blízko, blizoučko! Výtečnou práci odvedl Petr Mrázek, jenž se zpoza branky vytočil, prosmýkl se mezi dvěma soupeři a i když možná původně chtěl zakončovat sám, nakonec backhandem našel ANTONÍNA HONEJSKA, jenž už jen doklepl kotouč do sítě – 4:1. Asistence: Petr Mrázek.
    55:23 Antonín HONEJSEK - 4:1
     
    56:35
    Petr Kratochvíl se svým aktivním přístupem snažil proskočit do úniku, na kotouč ale nakonec nedosáhl.
     
    57:18
    Petr Mrázek sám sebe vystavil do ofsajdu, sudí přerušují hru.
     
    57:25
    Matouš Menšík to zkusil, jeho spíše propagační pokus ale letí nad bránu.
     
    58:28
    Pavel Sedláček teď se štěstím udržel pásmo a po chvíli tak může pálit Jiří Suhrada, jehož střela ale míří těsně mimo.
     
    58:57
    Jiří Suhrada podruhé! Tentokrát si mladý zlínský obránce sjel až mezi kruhy a pálí, Adam Beran zasahuje špičkou brusle.
     
    59:38
    2 na 1! Antonín Honejsek vybídl kapitána Kubiše, jenž byl tísněn Karabáčkem a jednou rukou nedokázal ideálně zakončit.
     
    59:38
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Václav Karabáček – 2 min., držení.
     
    59:57
    Přesilovku dohrají Berani ve středním, případně vlastním pásmu. Už není kam spěchat.
     
    Konec zápasu.
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Petr Kratochvíl (ZLN): 1+1

    Filip Dundáček (JIH): 0+1
     
    Střely na branku: 29 – 27
     
    Dnešní utkání sledovalo 2 159 diváků! (19:53:06)
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 4. Kratochvíl (Kindl, Z. Sedlák), 34. Z. Sedlák (Kratochvíl), 52. Mrázek (Honejsek), 56. Honejsek (Mrázek) – 33. Skořepa (Dundáček, Bilčík)


    Berani Zlín: Huf (Honzík) – Gazda, Husa, Suhrada, Zbořil, M. Novotný, Talafa, Riedl – Kratochvíl, Kindl, Z. Sedlák – Kubiš (C), Honejsek, Mrázek – Köhler (A), Gago, P. Sedláček – Heš, Hejcman, Pospíšil.
    Trenér: Miloš Říha ml.

    HC Dukla Jihlava: Beran (Chaloupek) – Bilčík, Chvátal, D. Kolář, Kachyňa, Dundáček, F. Kočí, Haman – Čachotský, Skořepa, T. Havránek – Harkabus, Menšík, Karabáček – Meluzin, Pořízek, Chlubna – Cachnín, Juda, V. Brož.
    Trenér: Viktor Ujčík

    Rozhodčí: Cabák, Šudoma – Maštalíř, Roischel
    thejrc.org