Litvínov – Motor ČB 1:0 (2:1 po s.n.) | Mountfield HK – Kladno 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 3:0 (kon.)
Olomouc – K. Vary 3:4 (kon.) | Plzeň – Sparta 4:3 (3:2 po s.n.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:5 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:2 (1:0, 0:1, 3:1)
Rytíři Kladno
Neděle 29.01.2023, 16:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:02
    Hradec si cestu za třemi body trochu komplikuje. Graeme McCormack (MHK) bránil v cestě Melkovi, který rozjetý narazil do jeho ruky. Možná překvapivě jsou z toho dvě minuty za hrubost.
     
    53:41
    Po komerční přestávce se ale rozjede další kladenská přesilovka. Mislav Rosandić (MHK) vzal bodyčekem Bláhu, rozhodčí však toto posoudili jako podrážení a Rytíři mohou znovu srovnat!
     
    49:56
    Tomáš Plekanec (KLA) při snaze dostat se na puk vysekl hůl Cingelovi, čehož si všiml hlavní rozhodčí. Domácí mají přesilovou hru.
     
    44:18
    Ztrátu puku od Janka musel hasit Aleš Jergl (MHK), aby se Plekanec po Babkově přihrávce nedostal do tutovky. Pro domácího útočníka tak přichází jasný dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    34:43
    Kevin Klíma (MHK) a Ondřej Slováček (KLA) dostávají shodně dvojku za hrubost. Hraje se tak 4 na 4.
     
    32:20
    Hradec bude mít přesilovku, to je celkem jasné. Ladislav Zikmund (KLA) dostává za vražení na hrazení dvě minuty, k čemuž přiběhne i dvojka za hrubost. Tu odpyká Pytlík.

    Jordann Perret (MHK) dostává dvě minuty taktéž za hrubost, oba tresty se vykrátí, proto mají Lvi dvouminutovou přesilovku 5 na 4.
     
    17:13
    Na konci první třetiny si Hradec taktéž zahraje přesilovou hru. Jakub Klepiš (KLA) při bránění trefil hokejkou do obličeje McCormacka, za což dostává dvě minuty.
     
    09:37
    Útlum na straně Východočechů může nastat v prvním oslabení. Bohumil Jank (MHK) podrazil ve vlastním pásmu jednoho z Kladenských a po komerční přestávce zamíří na trestnou.
     
    02:21
    Matěj Chalupa chytnul ve středním pásmu drajv, přebruslil snadno Jaromíra Jágra (KLA), který jej musel v úniku už poté zastavovat za cenu faulu. Přichází tak trestné střílení pro Hradec!
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 14. Kev. Klíma (Perret, Jergl), 42. R. Pavlík, 52. Cingel (Perret), 59. Jergl (Perret) – 39. M. Procházka (Klepiš, Zikmund), 46. Kubík (Plekanec, Dotchin)


    Mountfield HK: Kiviaho (J. Růžička) – Jank, McCormack, Kalina, Blain, Rosandić, F. Pavlík (C), Marcel – Eberle, Cingel, Lev (A) – R. Pavlík, Lalancette, Werek – Perret, Kev. Klíma, Jergl – Chalupa, Štohanzl, Novák.
    Trenér: Tomáš Martinec

    Rytíři Kladno: Bow (Brízgala) – Ticháček, Dotchin (A), Sotnieks, Cibulskis, Slováček, Babka, Veber – Kubík, Plekanec (C), Jágr – Brodecki, Klepiš, Indrák – M. Procházka, Filip, Zikmund (A) – Melka, Pytlík, O. Bláha II.
    Trenér: Otakar Vejvoda

    Rozhodčí: Úlehla, Stano (SVK) – Svoboda, Synek

    Diváci: 5 735
    bahis siteleri