Litvínov – Motor ČB 1:0 (2:1 po s.n.) | Mountfield HK – Kladno 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 3:0 (kon.)
Olomouc – K. Vary 3:4 (kon.) | Plzeň – Sparta 4:3 (3:2 po s.n.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:5 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:4 (0:0, 2:2, 1:2)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 29.01.2023, 17:00 • Zimní stadion Olomouc • Tipsport extraliga • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Martin KOHOUT - 3:4
     
    59:59
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak tohle je šok! David Jiskra se v posledních vteřinách dostal do přečíslení dva na jednoho, přihrál na pravou stranu na MARTINA KOHOUTA, který přesnou ránou z první necelou sekundu před sirénou ukončující třetí část hry rozhoduje utkání. Rozhodčí celou akci ještě přezkoumali, avšak branku nakonec uznali. Asistence: David Jiskra.
    46:58 Dávid GRÍGER - 3:3
     
    46:58
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Výborná souhra přesilovkové formace končí gólem! Tomáš Rachůnek z levého kruhu poslal pas na DÁVIDA GRÍGERA před Branislavem Konrádem, který překonal slovenskou jedničku Mory šikovným zakončením z otočky. Asistence: Tomáš Rachůnek.
    40:28 Jan KÁŇA - 3:2
     
    40:28
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak tohle je vstup do třetiny jako hrom! JAN KÁŇA se ve středním pásmu zmocnil kotouče, udělal pár rychlých kroků a z levého kruhu prudkou ránou zápěstím prostřelil Štěpána Lukeše. Bez asistence.
    37:36 Alex RAŠNER - 2:2
     
    37:36
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Obrovská bomba a Plecharéna se znovu otřásá v základech! Po pobídce Rostislava olesze z pravého rohu se do kotouče na modré opřel ALEX RAŠNER, jehož tvrdý projektil se zastavil až v síti Energie. Asistence: Rostislav Olesz.
    35:01 Ondřej BERÁNEK - 1:2
     
    35:01
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici otáčí skóre! ONDŘEJ BERÁNEK se nádherně vyhnul napadajícímu obránci a z levého kruhu nekompromisně zamířil do olomoucké klece. Bod za asistenci si připisuje Jiří Černoch a Dalimil Mikyska.
    27:46 Martin KOHOUT - 1:1
     
    27:46
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Na Hané hlásí vyrovnáno! MARTIN KOHOUT nabral ve středním pásmu obrovskou rychlost, nabruslil si až před Konráda a z levého kruhu jej přesnou střelou pod horní tyč překonal. Asistence: Tomáš Havlín a Tomáš Redlich.
    21:27 Karel Plášek ml. - 1:0
     
    21:27
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci jdou do vedení! Nahození Silvestera Kuska zůstalo ležet v karlovarském brankovišti, kde si pro něj sjel KAREL PLÁŠEK, jenž černou pryž důrazně dostrkal za brankovou čáru. Bod za asistenci si připisuje Silvester Kusko a Alex Rašner.
    Marken.cz

    Michal Jonáš

    Branky a nahrávky: 22. Plášek ml. (Kusko, Rašner), 38. Rašner (Olesz), 41. J. Káňa – 28. Kohout (Havlín, Redlich), 36. O. Beránek (Černoch, Mikyska), 47. Gríger (Rachůnek), 60. Kohout (Jiskra)


    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – Ondrušek (C), Dujsík, Rašner, Škůrek, T. Černý, Švrček, Řezníček – J. Káňa (A), Knotek (A), Orsava – Plášek ml., Kusko, Navrátil – Klimek, Kučera, Bambula – Olesz, Anděl, Rutar.
    Trenér: Jan Tomajko

    HC Energie Karlovy Vary: Lukeš (Dybal) – Huttula, Mikyska, Stříteský, Bartejs, Dlapa, Havlín, Rulík – Koblasa, Černoch (C), O. Beránek (A) – Rachůnek (A), Gríger, Koffer – Juusola, Hladonik, Kofroň – Redlich, Jiskra, Kohout.
    Trenér: David Bruk

    Rozhodčí: Hribik, Obadal – Ondráček, Rožánek
    bahis siteleri