Florida – Boston 4:3 (po pr.) | Winnipeg – Philadelphia 0:4 (kon.) | Tampa – Los Angeles 5:2 (kon.)
Pittsburgh – San Jose 4:6 (kon.) | Ottawa – Montreal 5:0 (kon.) | NY Islanders – Vegas 2:1 (po pr.)
Minnesota – Buffalo 3:2 (3:1 po s.n.) | Seattle – Columbus 3:1 (kon.) | Edmonton – Chicago 7:3 (kon.)
Anaheim – Arizona 2:1 (po pr.) | Carolina – Boston 4:1 (kon.) | Toronto – Washington 5:1 (kon.)
po s.n. (3:1)
Minnesota Wild
3:2 (1:1, 1:1, 0:0 - 0:0)
Buffalo Sabres
Neděle 29.01.2023, 03:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Kirill KAPRIZOV - 3:2
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Minnesota Wild.
    Autorem vítězné branky je KIRILL KAPRIZOV, který proměnil nájezd i s trošku štěstí. Jeho bekhendové zakončení orazítkovali břevno, ale puk se od zad Luukkonena odrazil do sítě.
    32:39 Jared SPURGEON - 2:2
     
    32:39
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Stav je srovnán a znovu šlo o parádní kombinaci. Gaudreau dostal puk na pravý kruh. Přihrávkou křížem si všiml na druhém kruhu JAREDA SPURGEONA, jenž z první zakončil do odkryté části branky. Ani nyní se brankář neměl šanci přesunout. Asistence: Frédérick Gaudreau, Jacob Middleton.
    29:50 Zemgus GIRGENSONS - 1:2
     
    29:50
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou znovu do vedení. Peyton Krebs za brankou v tlačenici vyhrál puk a poslal ho mezi kruhy na Okposa. Forvard Sabres nestřílel, ale celou akci vyšperkoval příhrou před branku na volného ZEMGUSE GIRGENSONSE, který převzal kontrolu nad pukem a poslal jej do poloprázdné branky. Marc-Andre Fleury se natahoval zcela marně. Asistence: Kyle Okposo, Peyton Krebs.
    03:35 Joel Eriksson Ek - 1:1
     
    03:35
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Boldyho střela byla Luukkonenem vyražena do strany, kde se k puku dostal Zuccarello. Ten ho i v pádu posunul na Kaprizova, který byl za brankou, ovšem všiml si nehlídaného JOELA ERIKSSONA EKA. Švédský forvard dostal od hostí hodně volného prostoru a pohodlně zakončil do sítě, jelikož brankář Buffala nebyl po předešlém zákroku v dobrém postavení. Asistence: Kirill Kaprizov, Mats Zuccarello.
    02:22 Jack QUINN - 0:1
     
    02:22
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Tenhle gól si prakticky celý vypracoval JACK QUINN. Na pravé straně u mantinelu sebral při vyhození domácích puk. Nejprve udělal pár metrů dopředu, ale nikdo se mu nenabídl. Poté vybruslil podél kruhu na modrou, přes střed hřiště si to namířil před branku a skvělou individuální akci zakončil střelou z kruhů k tyči kolem vyrážečky Fleuryho. Bez asistence.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 4. J. Eriksson Ek (Kaprizov, Zuccarello), 33. Spurgeon (F. Gaudreau, Middleton), rozh. náj. Kaprizov – 3. Quinn, 30. Girgensons (Okposo, Krebs)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Mats Zuccarello (MNS)
    1:1   Tage Thompson (BUF)
    2. série:
    2:1   Kirill Kaprizov (MNS)
    2:1   Jack Quinn (BUF)
    3. série:
    3:1   Frédérick Gaudreau (MNS)


    Minnesota Wild: M. Fleury (Gustavsson) – Middleton, Spurgeon (C), Brodin, Dumba (A), Merrill, Addison – Kaprizov, Steel, Zuccarello – Boldy, F. Gaudreau, M. Foligno (A) – Greenway, J. Eriksson Ek, Hartman – Duhaime, Dewar, Reaves.
    Trenér: Dean Evason

    Buffalo Sabres: Luukkonen (Comrie) – Dahlin (A), Power, Jokiharju, Bryson, Ljubuškin, Clague – J. Skinner, Ta. Thompson, Tuch – Peterka, Asplund, Quinn – Mittelstadt, Jost, V. Olofsson – Girgensons (A), Krebs, Okposo (C).
    Trenér: Don Granato

    Rozhodčí: Pochmara, Lee – Gawryletz, Johnson
    bahis siteleri