Florida – Boston 4:3 (po pr.) | Winnipeg – Philadelphia 0:4 (kon.) | Tampa – Los Angeles 5:2 (kon.)
Pittsburgh – San Jose 4:6 (kon.) | Ottawa – Montreal 5:0 (kon.) | NY Islanders – Vegas 2:1 (po pr.)
Minnesota – Buffalo 3:2 (3:1 po s.n.) | Seattle – Columbus 3:1 (kon.) | Edmonton – Chicago 7:3 (kon.)
Anaheim – Arizona 2:1 (po pr.) | Carolina – Boston 4:1 (kon.) | Toronto – Washington 5:1 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
7:3 (1:0, 4:1, 2:2)
Chicago Blackhawks
Neděle 29.01.2023, 04:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:00.
     
    Hezké nedělní velmi časné ráno. Na programu je opět zámořská NHL a my se prostřednictvím tohoto textového online přenosu zaměříme na duel mezi týmy Edmonton Oilers a Chicago Blackhawks.
     
    Edmonton Oilers

    Edmontonští hokejisté se v tabulce Pacifické divize nacházejí na čtvrtém místě, které už zaručuje vyřazovací boje. Dosud nasbírali osmapadesát bodů a zatím si tedy vedou dobře. Ovšem na paty jim dýchá další kanadský celek, a sice Calgary Flames. Olejáři tak musí poctivě sbírat další body, aby se stále drželi na postupových šancích. Ti táhli šest zápasů dlouhou vítěznou šňůru, která se ale naposledy zastavila. Edmonton totiž doma padl 2:3 po prodloužení s Columbusem. O to více dnes prahne po vítězství, aby se zase vrátil na vítěznou vlnu. Uvidíme, zda se to domácím proti Chicagu podaří.

    Nejproduktivnější hráči

    Connor McDavid 40+49
    Leon Draisaitl 28+45
    Ryan Nugent-Hopkins 22+36
     
    Chicago Blackhawks

    To hosté z Chicaga jsou na tom podstatně hůře. V Centrální divizi okupují až poslední šestou pozici a na play-off už mají velkou ztrátu jednadvaceti bodů, kterou jen těžko budou dohánět. Po dvou prohrách v řadě za sebou získali naposledy hráči Chicaga cenný skalp, když porazili 5:1 silné Calgary. Dnes na ně čeká těžký oříšek v podobě hodně útočného Edmontonu v čele s jeho největšími hvězdami Connorem McDavidem a Leonem Draisaitlem. Ti konta soupeřů zatěžují velmi často a na tuto ofenzivní smršť si budou muset hosté dávat hodně velký pozor.

    Nejproduktivnější hráči

    Max Domi 14+20
    Patrick Kane 9+23
    Jonathan Toews 13+14
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v probíhající sezóně utkaly už dvakrát a pokaždé se z výhry radoval Edmonton. Chicago tak s tímto soupeřem ještě nezískalo ani bod. Změní se to dnes?
     
    Česká a slovenská stopa

    Petr Mrázek (CHI)
     
    Úvodní sestavy:

    Edmonton Oilers: Campbell (S. Skinner) – Nurse, Ceci, Kulak, Barrie, Broberg, Bouchard, Desharnais – Holloway, McDavid, Hyman – E. Kane, Draisaitl, Ryan – Kostin, Nugent-Hopkins, Janmark – R. McLeod, Puljujärvi.

    Chicago Blackhawks: Stauber (Mrázek) – McCabe, S. Jones, J. Johnson, Murphy, C. Jones, Mitchell – Athanasiou, Dickinson, P. Kane – Kurashev, Domi, Raddysh – Lafferty, J. Toews, Blackwell – Katchouk, Entwistle, R. Johnson.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    01:19
    Úvodní minuta nic výrazného nepřinesla, oba celky se na začátek ničím nepřekvapily.
     
    01:50
    Chicago je aktivnější a kombinuje v útočném pásmu.
     
    02:49
    První obrovská šance. Po chybě Olejářů na modré se řítil sám na brankáře Jacka Campbella útočník Andreas Athanasiou, ale v rozhodujícím momentu mu kotouč uskočil do hole.
     
    03:18
    Tempo utkání je velmi dobré, zatím se totiž ani jednou nepřerušila hra.
     
    03:28
    To přišlo až nyní, kdy střela Setha Jonese vyskočila Campbellovi z výstroje a ten se po skákavému puku vrhl rybičkou.
     
    03:55
    Jack Campbell znovu podržel svůj tým. V jasné šanci byl Philipp Kurashev, jenž se po zaváhání v domácí rozehrávce dostal mezi kruhy k puku. Jeho ránu k tyči ale zneškodnil maskovaný muž Edmontonu, který skvěle máchl lapačkou!
     
    04:52
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks:
    Seth Jones – 2 min., nedovolené bránění.
     
    05:20
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Jubilejní padesátá asistence McDavida v sezoně přichází. Lídr Edmontonu přihrál dal puk na Nugenta-Hopkinse, jenž adresoval puk na modrou pro TYSONA BARRIEHO a ten vystřelil. Zdálo se, že před brankou úspěšně tečoval puk Derek Ryan, který jej sklepl ze vzduchu k pravé tyči, kde Petr Mrázek nestihl zareagovat, ale zatím je branka přiznána zkušenému obránci Barriemu. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Connor McDavid.
    05:20 Tyson BARRIE - 1:0
     
    05:39
    Dvě velké šance. Krátce po buly totiž Mrázek zastavil střelu Ryana z kruhů a z otočky mohl srovnat Vincent Desharnais, který jako obránce dnes nastupuje v útoku. Ale jeho střela zblízka byla zblokována Sethem Jonesem.
     
    06:36
    A nyní měl práci i domácí gólman Jack Cambpell, který musel likvidovat ránu Setha Jonese z vrcholu pravého kruhu. Poté následuje komerční přestávka.
     
    07:40
    Edmonton zakládá další útok, ale Ceciho nahození se nesetkalo s úspěchem.
     
    08:49
    Codi Ceci znovu. Ani dalším nahozením od modré si na Mrázka nepřišel a stav tak zůstává nezměněn.
     
    09:50
    Na levém kruhu měl dobrou pozici ke střele Boris Katchouk, ale Campbell se překvapit nenechal a drží svému týmu nejtěsnější náskok.
     
    10:25
    Z podobné pozice to zkoušel na druhé straně i Taylor Raddish, ale hosté si opět pomohli úspěšným zablokováním střely.
     
    11:18
    Petr Mrázek si po úvodní brance zapisuje další úspěšný zákrok, ynní proti pokusu Dereka Ryana. Ten dostal přihrávku mezi kruhy a ihned vystřelil, leč neúspěšně.
     
    12:01
    A po tom, co Mrázek lapí i střelu Draisaitla, je hra přerušena a následuje komerční přestávka.
     
    12:43
    Protiútok Connora McDavida tentorkát úspěšný nebyl. Nebývá to zvykem, ale také jednomu z nejlepších hráčů v celé NHL uskočil puk od hole.
     
    14:13
    Lehce neučesaná pasáž hry, ve které má Edmonton větší aktivitu, ale své útočení si kazí nepřesnostmi, končí nedobrým pasem na druhé straně – zakázané uvolnění Chicaga.
     
    14:25
    Střelu Vncenta Desharnaise od modré chtěl tečovat před brankou Evander Kane, ale na puk nedosáhl a Mrázek zapsal další úspěšný zákrok.
     
    15:05
    Následuje další komerční přestávka.
    Střely na branku: 7-8.
     
    15:05
    A po ní půjde Chicago do přesilovky, jelikož domácí hráli v šesti. Trest jde odsedět Klim Kostin.
     
    16:02
    Edmonton se podruhé úspěšně osvobodil, hráči Chicaga se vůbec nemohou dostt do útočného pásma.
     
    16:21
    Ryan McLeod přebíral na útočné modré výborný pas, kterým mohl jít sám na branku, byť z pravé strany. Pískán je ale jeho maličký ofsajd.
     
    16:50
    I v dalším průběhu oslabení se domácí dobře brání a vyhazují puk na druhou stranu.
     
    17:05
    Edmonton hraje v plném počtu.
     
    17:52
    Cody Bouchard si z pravé strany sjel od modré prakticky až do nulového úhlu před branku, ale prostor ke střele nenašel.
     
    18:20
    Edmonton rozjíždí další akci, ve které Ryan McLeod dobře prodloužil puk do útočného pásma. V něm se znovu dostal k puku, ale nenašel žádného spoluhráče.
     
    19:25
    Výborná akce Dereka Ryana, který se neohroženě protlačil až do útočného pásma. Poté dal puk za branku a najel si mezi kruhy, kde znovu dostal puk, ovšem Mrázek v provozu před svou svatyní pozorný.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je u konce, hned na jejím úvodu se domácí dostali do vedení, když střelu Tysona Barrieho zřejmě nikdo netečoval a puk tak zapadl od modré až do sítě. Hosté tak draze zaplatili za to, že Chicago před tím nevyužilo dvě gólové šance. Další branka už nepadla, ačkoliv byl Edmonton aktivnějším týmem. Avšak Petr Mrázek v brance již další puk za svými zády nepřipustil a udržel tak soupeře na nejmenší rozdíl – 1:0.
     
    Statistiky po první třetině:
    Góly: 1-0
    Střely na branku: 8-8
    Zásahy gólmanů: 8-7
    Zblokované střely: 3-2
    Hity: 11-9
    Vyloučení: 1-1
    Využití:1-0.
     
    Další třetina začne přibližně v 5:06.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:39
    McCabe adresoval i přes napadání dobrou přihrávku do jízdy na Philipaa Kurasheva, který se snadno dostal do pásma. Mezi kruhy přistrčil puk pro Domiho, jehož střela skončila na jistém Campbellovi.
     
    21:19
    Už se zase hraje na druhé straně a Mrázek se musí mít v pozoru. Ryan ale zatím jen zavezl puk do pásma.
     
    21:38
    Tam ho domácí moc dlouho neudrželi a nechybělo moc, aby se do ryhclého přečíslení dostal Jason Dickinson.
     
    23:10
    Dlouhá přihrávka hostí nebyla přesná, pískáno je zakázané uvolnění a hra se stěhuje před Mrázka, který byl před malou chvílí opět pořádně v permanenci.
     
    24:44
    Nechybělo moc a domácí šli do dvoubrankového vedení, ale Petr Mrázek měl nyní i štěstí, když střela McDavida prošla mezi jeho betony a skončila na levé tyči!
     
    25:25
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Rychlá kombinační akce Chicaga přináší srovnání. Kurashev našel na pravé straně volného Kanea, který zavezl puk do pásma a na ose hřiště našel JASONA DICKINSONA. Útočník Blackhawks si sjel před branku a střelou nad beton nedal Campbellovi šanci. Asistence: Patrick Kane, Philipp Kurashev.
    25:25 Jason DICKINSON - 1:1
     
    26:04
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks:
    Ian Mitchell – 2 min., hákování.
     
    26:37
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Po parádní akci v přesilovce jdou hráči Oilers znovu do vedení. LEON DRAISAITL na pravém kruhu přihrál za branku pro McDavida. Ten výbornou zadovkou oklamal Jacka Johnsona a navíc našel před brankou právě Draisaitla, který pohotově zakončil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Connor McDavid, Ryan Nugent-Hopkins.
    26:37 Leon DRAISAITL - 2:1
     
    27:38
    Vstřelená branka Edmonton nabudila a nyní jsou domácí prakticky v permanentním tlaku. Mrázek musel likvidovat ránu Kostina od modré a poté i další pokus domácích. Zřejmě Janmarka z vrcholu pravého kruhu.
     
    28:29
    Chicago jen na chvilku dalo puk do středního pásma. Domácí jsou ale jako sršni, znovu jen převzali a kombinují před Mrázkem.
     
    29:14
    Connor McDavid získal puk na svou hokejku, když se prodral mezi beky a udělal tři rychlé kroky, díky kterým se dostal za obránce. Najel si před Mrázka a zkoušel bekhendovou střelu, leč puk mu v rozhodující chvíli trošku poskočil.
     
    29:39
    Po střele McCabea se budou domácí bránit, Darnell Nurse totiž podrazil Athanasioua.
     
    30:29
    Chicago musí začít znova od vlastní klece, domácí se osvobodili.
     
    30:44
    A nyní navíc měli výbornou situaci přečíslením dva na jednoho, ale McDavidovi zatím dnes není branka přána, když nezakončil z kruhů přesně.
     
    31:16
    Přesilovka Chicaga je velmi špatná, Jack Campbell prakticky nemusí zasahovat.
     
    31:39
    Ani v jejím závěru se Chicago neudrželo v útočném pásmu a domácí jsou v pěti.
     
    32:01
    Sam Lafferty se pustil do pěstního souboje s Brettem Kulakem. Nejprve svému soupeři pár ran uštědřil, poté ukázal dobré pěsti také Kulak. To vše po tom, co Lafferty ukázal dobrý hit.
     
    32:01
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers:
    Brett Kulak – 5 min., bitka.

    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks:
    Sam Lafferty – 5 min., bitka.
     
    32:15
    Edmonton právě vstřelil branku!
    TYSON BARRIE zažívá gólový večer. Vstřelil první branku svého týmu a nyní zvyšuje vedení Edmontonu na dvě branky. Střela Nurseho o dmodré totiž prošla Mrázkovi mezi betony. Puk za jeho zády v brankovišti našel právě tento obránce a rychle jej doklepl do sítě. Asistence: Zach Hyman, Darnell Nurse.
    32:15 Tyson BARRIE - 3:1
     
    32:51
    Po zakázaném uvolnění se hra opět stěhuje před Petra Mrázka.
     
    33:12
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Co dnes CONNOR McDAVID předvádí, to je zase neskutečné. Nyní měl puk dlouho na brankou. Aby rozhýbal hru, nahrál na pravou stranu Draisaitlovi. Ten mu po chvíli puk vrátil. Lídr produktivity NHL si poté vybruslil před branku a střelou bekhendem k tyči nedal Mrázkovi šanci. Dnes tak má již 1+2 a celkově v sezoně 41+51 v padesátém zápasu. Asistence: Leon Draisaitl, Zach Hyman.
    33:12 Connor MCDAVID - 4:1
     
    34:48
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Třetí branka Oilers během dvou minut a 23 sekund. Mrázek se nejprve zaskvěl, když vychytal samostatný únik Hymana. Domácí ale zůstali u puku. Nurse jej dal o prkna pro McLeoda, jehož ránu z kruhu vytěsnil český brankář svým pohledem na pravou stranu. V tomto prostoru byl ale nehlídaný ZACH HYMAN a umístil puk přesně na vzdálenější tyčku. Asistence: Ryan McLeod, Darnell Nurse.
    34:48 Zach HYMAN - 5:1
     
    36:38
    Zdá se, že po třech gólech tlak Oilers lehce polevil. Po dlouhé sobě si sáhl na puk také Jack Campbell na druhé straně, který se nyní ve své brance musel vyloženě nudit.
     
    Následuje komerční přestávka.
    Střely na branku: 25-17.
     
    37:23
    Zakázané uvolnění na straně Chicaga.
     
    38:09
    Už to vypadalo na další branku, když McDavid ujel po pravé straně všem. Jeho střelu sice zneškodnil Mrázek, ale z dorážky se už domácí radovali. Gól ale patrně není uznán pro postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    38:40
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks:
    Caleb Jones – 2 min., držení.
     
    39:10
    Kane si na Mrázka z levého kruhu nepřišel, což ale domácím nemusí vůbec vadit. Mají pohodlný čtyřbrankový náskok.
     
    39:45
    McDavidova střela byla zblokována, Jack Johnson pomohl svému brankáři. Zdá se, že přesilová hra domácích nebude do konce druhé třetiny využitá.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině se sice hostům podařilo ve 26. minutě srovnat, když se po hezké kombinaci trefil z kruhů Jason Dickinson, ovšem za další minutu již domácí opět vedli. Leon Draisaitl po skvělé kombinaci s McDavidem umístil puk přesně k tyči. A od času 32:15 do 34:48 se Oilers prosadili ještě třikrát. Nejprve puk doklepl do sítě zblízka Tyson Barrie, poté se prosadil i nejproduktivnější hráč NHL Connor McDavid po individuální akci zakončené bekhendem a dílčí demolici Chicaga završil Zach Hyman ránou z úhlu na vzdálenější tyč – 5:1.
     
    Další třetina začne přibližně v 6:08.
     
    Statistiky po druhé třetině:
    Góly: 5-1
    Střely na branku: 27-18
    Zásahy gólmanů: 17-22
    Zblokované střely: 12-10
    Hity: 19-18
    Vyloučení: 2-3
    Využití:2-0.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:31
    Na Mrázka se málem valila šestá pohroma, ale tentokrát stihl český brankář proti McDavidovi, jen jel prakticky sám na branku, zasáhnout.
     
    40:40
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    43:23
    Edmonton hraje nadále s chutí, Chicago od poloviny druhé třetiny vůbec nestíhá.
     
    43:41
    Střelu Jesse Puljujärviho opět vytěsňuje Petr Mrázek, jenž se pomalu blíží třiceti úspěšným zákrokům. Krátce před tím zřejmě Tyson Barrie trefil tyčku.
     
    44:27
    Jake McCabe se nyní postavil další střele hráčů Edmontonu, ti však zůstávají v útočném pásmu v držení puku.
     
    44:58
    Až nyní se Chicago osvobozuje, navíc nikoliv na zakázané uvolnění.
     
    46:04
    Nyní už se o zakázané uvolnění jedná a Max Domi tak musí hodně rozdýchávat, že se musí od mantinelu vrátit na ledovou plochu.
     
    46:25
    Po špatné rozehrávce se do přečíslení opět dostávali hráči Edmontonu, avšak nyní bez výraznějšího ohrožení branky Mrázka.
     
    47:50
    Jesse Puljujärvi za brankou soupeře zbytečně hákoval a jde na dvě minuty ven.
     
    48:11
    Hned po buly se hosté udrželi v pásmu.
     
    48:25
    Kombinaci Blackhawks ale zatím chybí střelba.
     
    48:29
    Chicago právě vstřelilo branku!
    JONATHAN TOEWS nebyl za brankou v pozici, kdy by mohl střílet nebo vymýšlet něco vedoucí k brance. Nahrál tak na levou stranu pro Patricka Kanea a sjel si před branku. Kane vzápětí poslal do tohoto prostoru střílenou přihrávku a puk se od brusle Toewse odrazil do sítě. Asistence: Patrick Kane, Taylor Raddish.
    48:29 Jonathan TOEWS - 5:2
     
    48:41
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Jack Johnson zpoza branky vyhodil puk po prknech, ale od Kurasheva se puk odrazil k Draisaitlovi. Další produktivní forvard ho rychle přihrál na levý kruh pro EVANDERA KANEA, který propálil Mrázka. Asistence: Leon Draisaitl.
    48:41 Evander KANE - 6:2
     
    49:03
    Další střelu Evandera Kanea zneškodňuje Petr Mrázek, nyní z levého kruhu.
     
    50:55
    Tak dlouho si hosté přihrávali v útočném pásmu, až z toho byla rychlá protiakce Edmontonu. Mrázek tentokrát ale zasahovat nemusel.
     
    51:48
    Edmonton právě vstřelil branku!
    RYAN McLEOD si tuto akci prakticky sám udělal. V zakončení na Mrázka nevyzrál, ale puk si našel za brankou, odkud jej poslal do brusle bránícího Setha Jonese. Právě od bruslí se totiž puk odrazil směrem volná branka a byť po něm Jones sahal a nakonec i odpálil pryč, ještě před tím kotouč na okamžik přešel čáru. Bez asistence.
    51:48 Ryan MCLEOD - 7:2
     
    52:36
    Zápas se i přes rozhodnuté skóre vůbec nedohrává, Edmonton do toho pořád šlape naplno a zkouší navýšit skóre.
     
    53:45
    Na pravý kruh si sjížděl na Hollowayovu přihrávku Jesse Pujlujärvi, ale k puku se nakonec těsně nedostal.
     
    54:28
    Domácí si věděli rady i ve svém obranném pásmu a zvládli napadání soupeře.
     
    54:47
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domi zachytil rozehrávku domácích a ujel do rychlého kontru. Obelstil Nurseho a mezi kruhy našel volného TAYLORA RADDISHE, který naopak přebruslil Hollowaye. Adresát přihrávku si pohlídal puk a rychlou kličkou oklamal Jacka Campbella, kterému poté v zakončení u tyče nedal nárok. Již čtvrtý gól v patnácti minutách třetí třetiny. Asistence: Max Domi.
    54:47 Taylor RADDYSH - 7:3
     
    55:17
    Jack Campbell likviduje jak střelu Reese Johnsona, tak pokus MacKenzieho Entwisleho z levého kruhu.
     
    55:42
    Další pokus Jake McCabeho končí na Campbellovi. Ten rozhodně nemíní stáhnout náskok Edmontonu na méně než čtyři branky.
     
    56:24
    Hosté v posledních okamžicích ostřelují soupeře ze všech pozic, ale bez úspěchu.
     
    57:34
    Střídání v týmu Edmonton Oilers:
    ze hřiště odchází Jack Campbell, přichází Matthew Berlin.
     
    57:34
    Velkou pozornost na sebe strhl Matt Berlin, brankář University of Alberta, kde chytá poslední čtyři roky v soutěži USports. Jde o jeho vůbec první zápas v NHL a pokud pomineme WHL, tak ve špičkovém hokeji vůbec.
     
    57:34
    A hned na začátek si musel poradit se závarem před svou brankou.
     
    59:10
    Další dobrý zákrok Matthewa Berlina, který tak za dvě a půl minuty zapisuje zneškodnění dvou šancí soupeře.
     
    Konec zápasu.
     
    Kdo se postavil do brankoviště?
    Jack Campbell (EDM) 25 zákroků, 3 OG, úspěšnost 89,3%, odchytal 57:34
    Matthew Berlin (EDM) 1 zákrok, 0 OG, úspěšnost 100%, odchytal 2:26
    Petr Mrázek (CHI) 36 zákroků, 7 OG, úspěšnost 83,7%, odchytal 60:00

    Česká a slovenská stopa
    Petr Mrázek (CHI) – 36 zákroků, 7 OG, úspěšnost 83,7 %, odchytal 60:00

    Tři hvězdy utkání
    1. Connor McDavid (EDM) 1+2
    2. Zach Hyman (EDM) 1+2
    3. Leon Draisaitl (EDM) 1+2
     
    Statistika
    Střely na bránu: 43 – 29 | Přesilová hra: 2/3 – 1/3 | Trestné minuty: 11 – 11
     
    S konstatováním, že Edmonton Oilers po velké přestřelce skolil Chicago Blackhawks 7:3 zejména díky podařené pasáži ve druhé třetině, kdy Oilers dali tři branky za dvě a půl minuty, se s Vámi loučí a hezkou neděli přeje Tomáš Lysý. (07:10:25)

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 6. Barrie (Nugent-Hopkins, McDavid), 27. Draisaitl (McDavid, Nugent-Hopkins), 33. Barrie (Hyman, Nurse), 34. McDavid (Draisaitl, Hyman), 35. Hyman (R. McLeod, Nurse), 49. E. Kane (Draisaitl), 52. R. McLeod – 26. Dickinson (P. Kane, Kurashev), 49. J. Toews (P. Kane, Raddysh), 55. Raddysh (Domi)


    Edmonton Oilers: Campbell (58. Berlin) – Nurse (A), Ceci, Kulak, Barrie, Broberg, Bouchard, Desharnais – Holloway, McDavid (C), Hyman – E. Kane, Draisaitl (A), Ryan – Kostin, Nugent-Hopkins, Janmark – R. McLeod, Puljujärvi.
    Trenér: Jay Woodcroft

    Chicago Blackhawks: Mrázek (Stauber) – McCabe, S. Jones, J. Johnson, Murphy (A), C. Jones, Mitchell – Athanasiou, Dickinson, P. Kane (A) – Kurashev, Domi, Raddysh – Lafferty, J. Toews (C), Blackwell – Katchouk, Entwistle, R. Johnson.
    Trenér: Luke Richardson

    Rozhodčí: Jake Brenk, Chris Schlenker – Steve Barton, Ryan Daisy
    thejrc.org