Vsetín – Zlín 2:3 (kon.) | Litoměřice – Slavia 1:2 (kon.) | Třebíč – Kolín 5:6 (0:2 po s.n.)
Jihlava – Šumperk 5:0 (kon.) | Sokolov – Frýdek-M. 2:1 (kon.) | Prostějov – Pardubice B 4:5 (po pr.)
Přerov – Poruba 2011 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:3 (1:1, 0:2, 1:0)
Berani Zlín
Pondělí 30.01.2023, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:28
    Maxim Žukov peláší z brány!
     
    57:19
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Daniels Bērziņš – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Tadeáš Talafa – 2 min., krosček,
    Zdeněk Sedlák – 2 min., hrubost.
     
    57:07
    Šimon Jenáček a jeho nahození, Daniel Huf už bezmocně ležel na zádech, nicméně dorážka letí mimo bránu!
    53:23 Daniels BĒRZIŅŠ - 2:3
     
    53:23
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Gól naděje! Adam Hořanský výborně zapracoval za bránou, uvolnil se a v mezikruží našel volného DANIELSE BERZINŠE, který ihned pálí a dává svou druhou branku v zápase. Na Lapači to zavání dramatem – 2:3. Asistence: Adam Hořanský.
     
    50:11
    Parádní žlutomodrá kombinace! Jeden z obránců, nejspíše Gazda vyslal pas přes celé hřiště až na modrou, kde Mrázek jen sklepl Antonínu Honejskovi a ten šel na bránu z ničeho nic sám! Zlínská "27" zkusila prudkou střelu, Maxim Žukov si povyjel a vyráží.
     
    43:28
    Petr Kratochvíl si nikým nehlídán najížděl pravou stranou, dostal puk a okamžitě pálí, výtečný zákrok nyní vytasil Maxim Žukov, jenž přerušuje hru.
     
    41:10
    Riku Sihvonen vrazil do pásma a okamžitě pálí zápěstím, kotouč zvoní o tyč!
     
    38:03
    Přečíslení v hostujícím podání! Pavel Kubiš vedl kotouč pravým křídlem a nakonec si (trošku překvapivě) troufl zajet až do brankoviště, kde po krátkém kličce zasunoval mezi nohy. Maxim Žukov byl každopádně postaven dobře a udržel kus černé gumy před čárou. Následná přihrávka na Mrázka už je vyhodnocena jako nedovolená a rozhodčí tak přerušují hru.
    36:01 Bedřich KÖHLER - 1:3
     
    36:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani udeřili v signalizované výhodě a odskakují na rozdíl dvou tref! Na modré čáře dostal trochu prostoru zkušený čahoun BEDŘICH KÖHLER, jenž zamířil a dobře schovanou střelou trefil přesně horní růžek branky – 1:3. Asistence: Tomáš Pospíšil.
     
    34:16
    Denis Kindl v přečíslení naznačoval přihrávku na pravý kruh, když se najednou vytočil a svižně pálí! Kotouč cinknul o tyčku míří do ochranné sítě.
     
    32:16
    Štěpán Bláha v dalším přečíslení opět volí střelu nad beton, nicméně tyhle situace má dnes Daniel Huf pod kontrolou a i tentokrát zasáhne!
     
    29:56
    DANIEL HUF! Tadeáš Talafa udělal při rozehrávce chybu a Vsetín šel z ničeho nic tři na nikoho! Riku Sihvonen ještě hledal Romana Přikryla, nicméně zlínský gólman se fenomenálně přesunul a vyráží!
    28:45 Martin NOVOTNÝ - 1:2
     
    28:45
    Zlín právě vstřelil branku!
    Veliká chyba domácího gólmana a Berani zase vedou! Pavel Sedláček v nenápadné akci posílal puk na MARTINA NOVOTNÉHO, jenž už nevěděl co by udělal a tak zkusil prověřit Maxima Žukova. Zdálo se, že vsetínský brankář puk v klidu chytí, nakonec si jej ale sám holí srazil do sítě. Asistence: Pavel Sedláček.
     
    27:57
    2 na 1, Štěpán Bláha se rozhodl z pravého křídla zakončovat, Daniel Huf ale zasáhne betonem.
     
    21:40
    Tak pozor, sudí po diskuzi s Lubošem Robem změnil názor a vylučovat se nebude!
     
    17:40
    Petr Mrázek šikovně vysunul do úniku nejproduktivnějšího Berana Antonína Honejska, jenž chtěl Žukova obhodit zakončením do protipohybu, nicméně domácí brankář ukázal skvělý reflex a zasahuje lapačkou!
    16:25 Daniels BĒRZIŅŠ - 1:1
     
    16:25
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno! Jiří Říha po nahrávce od Němce shodil na Klhůfka, jenž v typické přesilovkové kombinaci okamžitě vracel do mezikruží, odkud z první okamžitě zakončoval pohotový DANIELS BĒRZIŅŠ! Valaši se vracejí do zápasu – 1:1. Asistence: Pavel Klhůfek a Jiří Říha.
     
    15:24
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Martin Novotný – 2 min., krosček.
     
    14:40
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Šimon Jenáček – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Tomáš Pospíšil – 2+2, hrubost, odpyká Lukáš Heš.
     
    13:24
    Elegantní práce rychlonohého Denise Kindla, jenž se od mantinelu prosmýkl až do mezikruží odkud pálí! Následně přišel ještě tlak na brankovišti v podání Sedláka a Kratochvíla, Žukov padl na záda a silou vůle situaci ustál.
     
    11:58
    Radek Číp našel najetého Romana Půčka, jenž zápěstím pálí někam mezi ruku a tělo, nicméně výtečný zákrok betonem teď vytasil Daniel Huf!
     
    09:23
    Říha na Radka Čípa, jenž byl v mezikruží ve výtečné pozici, nicméně rána se mu úplně nepovedla a povyjetý Daniel Huf zvládne zasáhnout lapačkou.
     
    05:56
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Peter Lichanec – 2 min., hrubost.
     
    03:28
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Jiří Suhrada – 2 min., držení.
    02:19 Lukáš HEŠ - 0:1
     
    02:19
    Zlín právě vstřelil branku!
    První gól derby je tu! Tomáš Pospíšil parádním pasem našel unikajícího juniora LUKÁŠE HEŠE, jenž v souboji jeden na jednoho zvolil střelu na bližší tyč. Užuž se zdálo, že Maxim Žukov kotouč má, ten ale nakonec přeci jen doklouzal těsně za čáru! Asistence: Tomáš Pospíšil a Martin Novotný.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 17. Bērziņš (Klhůfek, Říha), 54. Bērziņš (Hořanský) – 3. Heš (Pospíšil, M. Novotný), 29. M. Novotný (P. Sedláček), 37. Köhler (Pospíšil)


    VHK ROBE Vsetín: Žukov (Vošvrda) – Voženílek, Ondračka, O. Němec, Jenáček, Říha, Hryciow – Hořanský, Bērziņš, Rob – R. Půček, Klhůfek, Číp – Sihvonen, Přikryl, Jenyš – Š. Bláha, Lichanec, Vítek – Klímek.
    Trenér: Jiří Weintritt

    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Husa, Gazda, Suhrada, Zbořil, M. Novotný, Talafa, Riedl – Kratochvíl, Kindl, Z. Sedlák – Kubiš (C), Honejsek, Mrázek – Köhler (A), Gago, P. Sedláček – Heš, Hejcman, Pospíšil.
    Trenér: Miloš Říha ml.

    Rozhodčí: Kubičík, Mejzlík – Otáhal, Peluha
    thejrc.org