Vsetín – Zlín 2:3 (kon.) | Litoměřice – Slavia 1:2 (kon.) | Třebíč – Kolín 5:6 (0:2 po s.n.)
Jihlava – Šumperk 5:0 (kon.) | Sokolov – Frýdek-M. 2:1 (kon.) | Prostějov – Pardubice B 4:5 (po pr.)
Přerov – Poruba 2011 2:3 (0:1 po s.n.)
po prodl.
LHK Jestřábi Prostějov
4:5 (3:2, 0:2, 1:0 - 0:1)
HC Dynamo Pardubice B
Pondělí 30.01.2023, 18:00 • Prostějov, Zimní stadion. • Chance liga • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:32 Robin KAPLAN - 4:5
     
    64:32
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Na samostatné nájezdy nedojde, hosté necelou půl minutu před koncem prodloužení rozhodující o své důležité výhře. ROBIN KAPLAN krásně projel do útočného pásma, z levého kruhu nasadil ke střele do vzdálenějšího horního rohu brány, čímž poprvé překonal Pavelku, který za tento gól nemohl.
    Asistence: Jakub Lichtag a Michal Hrádek.
    46:12 Robin STANĚK - 4:4
     
    46:12
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Nyní už je srovnáno zcela regulérně. ROBIN STANĚK obdržel přihrávku bekhendem těsně za útočnou modrou, následně vyslal z levého kruhu bombu na hostující svatyni a trefil se přesně do vzdálenějšího horního rohu brány. Klouček neměl šanci.
    Asistence: Vilém Burian a Tomáš Jandus.
    22:57 Tomáš KAUT - 3:4
     
    22:57
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Obrat je dokonán, hosté poprvé vedou. TOMÁŠ KAUT velice hezky prokličkoval až před gólmana a blafákem do forhendu poslal kotouč pod levým betonem Němečka, jenž v dnešním duelu končí.
    Asistence: Tomáš Svoboda a Marek Drtina.
    22:19 Miroslav ROHLÍK - 3:3
     
    22:19
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Podruhé v zápase máme srovnáno. Rouha vybojoval puk za brankou, přihrál k hranici levého kruhu, kde si puk zpracoval MIROSLAV ROHLÍK a střelou ke vzdálenější tyči překonal strážce domácí svatyně.
    Asistence: Michal Rouha a Jakub Lichtag.
    09:08 Tomáš JÁCHYM - 3:2
     
    09:08
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Není odehráno ani deset minut utkání a už jsme viděli pět gólů, domácí strhávají vedení zpět na svoji stranu. Po vyhraném buly střílel TOMÁŠ JÁCHYM, Klouček toho přes hradbu hráčů před sebou asi moc neviděl a puk mu projel mezi betony.
    Asistence: Tomáš Jandus.
    08:35 Robin KAPLAN - 2:2
     
    08:35
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Neuvěřitelné, máme srovnáno. Tomáš Svoboda vystihl Malenovo hodně špatné vyhození, přihrál do mezikruží ROBINU KAPLANOVI, který krásnou ranou zápěstím do pravé šibenice nedal gólmanovi Prostějova žádnou šanci. Lépe to snad ani trefit nešlo.
    Asistence: Tomáš Svoboda a Tomáš Urban.
    07:10 Michal POCHOBRADSKÝ - 2:1
     
    07:10
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Avšak máme tu rychlou odpověď. Machač se natlačil s pukem před bránu, z pravé strany přihrával bekhendem před její odkrytou část, kam zakončoval nepokrytý MICHAL POCHOBRADSKÝ a Josef Němeček se už nestačil přesunout.
    Asistence: Michal Machač a Martin Kubíček.
    06:59 Jan VESELÝ - 2:0
     
    06:59
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    A je to o dva góly. Jakub Illéš držel puk u levého mantinelu, počkal si na spoluhráče a ve správný moment přihrál křížem k hranici levého krunu, JAN VESELÝ poté na nic nečekal a tvrdou ranou ke vzdálenější tyči nad beton gólmana rozjásal domácí fans podruhé.
    Asistence: Jakub Illéš.
    03:14 Petr HAŠEK - 1:0
     
    03:14
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí využívají obrovské hrubice soupeře a jdou do vedení. Jiránek vystihl špatnou rozehrávku, Jiránek sám před gólmanem ještě neuspěl, ovšem Klouček vyrazil puk jen před sebe, k tomu dojel PETR HAŠEK a zblízka jej rychlou střelou poslal do odkryté části pardubické svatyně.
    Asistence: Tomáš Jiránek a Tomáš Jandus.
    Marken.cz

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 4. Hašek (Jiránek, Jandus), 7. Veselý (Illéš), 10. T. Jáchym (Jandus), 47. Staněk (V. Burian, Jandus) – 8. Pochobradský (M. Machač, Kubíček), 9. Kaplan (T. Svoboda, T. Urban), 23. M. Rohlík (Rouha, Lichtag), 23. Kaut (T. Svoboda, Drtina), 65. Kaplan (Lichtag, Hrádek)


    LHK Jestřábi Prostějov: J. Němeček (23. Pavelka) – Bartko, Valenta, Malák, Poledna, Staněk, Pěnčík, Hamšík – Jiránek (A), T. Jáchym (A), Jandus – V. Burian, Ostřížek, Hašek – Slanina, Venkrbec (C), Maruna – Veselý, Vlach, Illéš.
    Trenér: A. Totter.

    HC Dynamo Pardubice B: Klouček (Nečas) – Bukač, Zdráhal (A), Hanousek, Hrádek, Kubíček, Drtina (A), Oliva – Kaplan, Kaut (C), T. Svoboda – O. Rohlík, T. Urban, Štetka – Rouha, Lichtag, M. Machač – M. Rohlík, Pochobradský.
    Trenér: V. Baďouček.

    Rozhodčí: T. Micka, J. Koziol – V. Hanzlík, H. Kráľ

    Diváci: 911
    bahis siteleri