BO Ostrava – HC MUNI 5:6 (2:3 po s.n.) | Black Dogs Budweis – Akademici Plzeň 3:4 (kon.) | North wings Ústí – HC UP Olomouc 7:5 (kon.)
konec
Black Dogs Budweis
3:4 (1:0, 1:2, 1:2)
Akademici Plzeň
Pondělí 30.01.2023, 18:30 • Kuki aréna, Hluboká nad Vltavou • Univerzitní liga ledního hokeje • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:44
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    MAREK PRINCL se dokázal dostat do úniku a proti Ludvíkovi si věděl rady. Zamíchal kotoučem a poslal ho mezi betony domácího brankáře! Hosté tak střílí první gól ve hře 5 na 5, který znamená první vedení Akademiků! Asistence: Říha.
     
    45:24
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Hosté proměňují třetí přesilovou hru! LUKÁŠ FOLDA vymetl přesně horní roh branky! Asistence: Princl, Štochl.
     
    44:50
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    VOJTĚCH KRCHO jel do přečíslení 2 na 1. Volil zakončení, které zablokoval obránce. Krcho ale dokázal puk pod ležícím hráčem najít a znovu zakončit, což už mu vyšlo! Asistence: Janoch.
     
    39:05
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Plzeň se rychle vrátila do pásma a po střele Princla dorazil puk za bezmocného Ludvíka DOMINIK BEER! Asistence: Princl, Říha.
     
    22:48
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Hosté po šesti sekundách přesilovky snižují! Trefil se po rychlé souhře JAKUB ŠTOCHL! Asistence: Šucha.
     
    20:14
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    MATOUŠ MASOPUST dává gól i ze začátku třetí části a navyšuje domácí vedení! Po chybě Akademiků se dostali domácí do šance, kterou zužitkoval Masopust po další souhře s Krchem. Asistence: Krcho.
     
    19:58
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Domácí tým se prosazuje dvě sekundy před koncem první třetiny. Po přihrávce zpoza branky se Krcho ještě neprosadil, bekhendovou dorážkou už ale puk do branky dostal MATOUŠ MASOPUST! Asistence: Krcho, Hubáček.
    Marken.cz

    Michal Heřman

    Branky a nahrávky: 20. Masopust (Krcho, Hubáček), 21. Masopust (Krcho), 45. Krcho (Janoch) – 23. Štochl (Šucha), 40. Beer (Princl, Říha), 46. Folda (Princl, Štochl), 54. Princl (Říha)


    Black Dogs Budweis: Ludvík (Marek Dvořák) – Bouška, Grauer, Krtek, Kubeš, Hubáček – Kronus, Anderle, Krcho, Rolínek, Janoch, M. Masopust, Matěj Dvořák, Vochozka, Pinkas, Š. Masopust
    Trenér: David Oulík

    Akademici Plzeň: Štekr (Černý) – Sysel, Houdek, Štochl, Prachař, Kala, Soukup, Beer – Šiška, Rejzek, Šibra, Morawetz, Folda, Princl, Říha, Šucha
    Trenér: Tomáš Ceperko

    Rozhodčí: Ovsík – Pěkný, Kubas
    ocianews.com