BO Ostrava – HC MUNI 5:6 (2:3 po s.n.) | Black Dogs Budweis – Akademici Plzeň 3:4 (kon.) | North wings Ústí – HC UP Olomouc 7:5 (kon.)
konec
HC North Wings Ústí nad Labem
7:5 (2:2, 2:1, 3:2)
HC Univerzita Palackého v Olomouci
Pondělí 30.01.2023, 18:55 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Univerzitní liga ledního hokeje • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to odsud z Ústí nad Labem pro dnešek vše a přeji vám hezký zbytek večera. (21:06:45)
     
    Přestřelka je u konce! Domácí tým zvládl odstoupit o větší množství branek a i přes snížení ze strany Olomouce si vedení dokázal udržet. Díky tomu získává cenné body v boji o pořadí v play-off, naopak Olomoučtí se ještě o to více musí snažit, aby se dostali mezi osmičku nejlepších.
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    V posledních vteřinách je aktivnější domácí tým.
     
    59:23
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Další využitá přesilovka ze strany Olomouce a hosté se přibližují na rozdíl dvou branek! JAN MOREV se přiblížil do prostoru mezi kruhy, odkud napasoval kotouč přesně za Kožnarova záda. Asistence: Jan Macel.
     
    58:57
    Po Dubovčího přihrávce pálil od modré Jan Macel. Jeho tvrdá střela ale našla jen nohy bránícího hráče North Wings.
     
    58:43
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    Hanuš Petržílka – 2 min., podrážení.
     
    58:12
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté se ale ještě nevzdávají a upravují skóre! JAN MATUŠKA se ocitl v prostoru před zcela odkrytou brankou North Wings, tedy bezprostředně po obdržené přihrávce zprava poslal puk mezi tři tyče. Asistence: Patrik Říčka a Šimon Káčer.
     
    58:10
    Domácí v plném počtu.
     
    57:54
    Troufalé nahození Michala Fojtáška zadržel svou holí Milan Kožnar, který vyhodil puk do bezpečí.
     
    56:49
    Jan Morev celkem úspěšně prokličkoval celou délkou ledové plochy až do mezikruží. Tam si ale na něj vyčíhala obrana North Wings a zabránila mu od možnosti vystřelit.
     
    56:13
    Křídla severu ihned na kraji dalšího oslabení vyhodili kotouč směrem k Novotnému, kam si ještě najížděl Jan Jindra.
     
    56:10
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    Tomáš Jarý – 2 min., krosček.
     
    55:40
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Povedená kombinační akce North Wings přinesla už sedmý gól severočeského týmu! ADAM JANOUŠEK stál v ideální palebné pozici na vrcholu v mezikruží, kde obdržel přihrávku od Harkabuse a z první poslal puk přímo za záda gólmana Novotného. Asistence: Matěj Harkabus a Jakub Tot.
     
    54:42
    Olomoucký pokus o výjezd zastavila obrana North Wings už ve středním pásmu. V útoku si posléze aktivně počínal Adam Janoušek, který se ale nedokázal utrhnout od mantinelu.
     
    54:18
    Z mezikruží se pokusil doklepnout kotouč mezi tři tyče Jakub Votava. Milan Kožnar si ale vyjel dopředu a puk dokázal zalehnout.
     
    53:35
    North Wings jsou stále na kotouči. Dopředu s ním procházel Martin Kuchař, který záhy musel svést několik soubojů u levého mantinelu.
     
    52:50
    Hosté v plném počtu.
     
    52:50
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Domácí tým využívá už druhou přesilovku a navyšuje odstup na svého soupeře. Od modré čáry poslal důraznou střelu směrem na branku PAVEL JARÝ, přičemž tentokrát už proklouzl puk za záda Novotného. Asistence: Jakub Tot.
     
    52:40
    Rychlá střela Jakuba Tota z levého kruhu. Novotný opět pokryl.
     
    52:19
    Křídla severu pokračují v kombinaci v útočném pásmu. Od modré poslal tvrdou střelu směrem na Novotného Hanuš Petržílka. Brankáři UPOLU se ale povedlo udržet puk.
     
    Dnešní utkání sleduje 120 diváků.
     
    51:26
    Vyloučení v týmu HC Univerzita Palackého v Olomouci:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Michal Sup.
     
    51:11
    Rosecký za vlastní brankou nevyzrál na Jana Jindru. Hosté si ale rychle přivlastnili puk zpět a pokračují v kombinační hře.
     
    50:31
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují své vedení! Z pravé strany přilétl kotouč na hůl JAKUBU TOTOVI, který jen vložil do přihrávky svou hůl a tečí jej posunul za záda gólmana Novotného. Asistence: Pavel Jarý a Matěj Harkabus.
     
    49:24
    Po vhazování se dostal puk zadovkou k Matěji Harkabusovi, který po zpracování poslal důraznou ránu směrem na branku. Trefil ale prvního stojícího spoluhráče v prostoru mezi kruhy.
     
    49:10
    Příliš dlouhé vyhození puku ze strany Adama Procházky vrací hru před Novotného. Na vině je zakázané uvolnění UPOLu.
     
    48:55
    Další vyražený kotouč Novotného po střele Pavla Jarého. Tentokrát ale mohl olomouckému brankáři způsobit velké problémy, neboť nemířil mimo brankoviště, nýbrž do horní síťky brankové konstrukce.
     
    48:08
    Nadvakrát se Martin Kuchař pokusil z levé strany propasírovat kotouč za Novotného záda. V obou případech ale nepřelstil betony Lukáše Novotného, jemuž se povedlo puk vyrazit.
     
    47:23
    Nepřesné zadovky UPOLu úspěšně využil Jan Jindra, který si přisvojil puk, obkroužil s ním branku a z mezikruží důrazně vypálil. Gólman Novotný ale i v tomto případě zůstal úspěšnější.
     
    46:08
    Příliš dlouhou přihrávku do útočného pásma zastavil na modré Dominik Dubovčí. Hosté se ale na kotouči nijak dlouho neohřáli, záhy si totiž další akci vytvořit Adam Janoušek, jehož zakončení zprava ovšem nečinilo Novotnému příliš problémů.
     
    45:31
    Domácí v plném počtu.
     
    45:17
    Michal Svoboda se napřáhl z otočky! Lukáš Novotný tak musel čelit jeho jedovaté střele z vnitřní hranice levého kruhu. Puk ale přivinul lapačkou ke svému tělu.
     
    44:35
    Dlouhý křižný pas ze strany UPOLu zastavil Martin Štěpánek, který zahájil kombinační akci domácího týmu.
     
    43:51
    Olomoučtí kombinují ve vlastní třetině. Při pokusu vyjel dopředu jim ale vypíchl kotouč Adam Janoušek na úrovni středového kruhu.
     
    43:31
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    Pavel Jarý – 2 min., vysoká hůl.
     
    43:24
    Znovu Morev, který tentokrát kličkou vyzrál na Petržílku a z levé strany zakončil. Kožnar ale zůstal ve střehu.
     
    42:49
    Jan Morev poslal na Kožnara tvrdý kotouč od modré. Gólman North Wings ovšem dokázal reagovat svými betony. Bránící hráči Křídel severu následně poslali puk do bezpečí.
     
    42:25
    Hosté v plném počtu.
     
    42:11
    Domácí tým zvolil rozehrávku další akce zpoza Kožnarovy branky.
     
    41:18
    North Wings pokračují v kombinační hře po obvodu útočné třetiny. Naproti tomu Olomouckým se daří je blokovat.
     
    40:26
    Svou důraznou střelou od modré trefil Harkabus jen Jakuba Tota, stínícího gólmanu Novotnému. Od něj se puk odrazil až ke Kožnarovi.
     
    40:25
    Vyloučení v týmu HC Univerzita Palackého v Olomouci:
    Jan Morev – 2 min., vysoká hůl.
     
    40:13
    Ihned po buly poslali Ústečtí kotouč dopředu. K zakončení se z hranice brankoviště dostal Adam Janoušek, Novotný ale kotouč vyrazil.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ani druhé třetině nechyběl náboj. Zpočátku se dařilo více Olomouci, která se také dostala do vedení. Hra se ale záhy vyrovnala a Ústečtí dvěma brankami otočili vývoj ve svůj prospěch. Do závěrečné třetiny tak vstupují s mírnou výhodou.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:13
    Adam Procházka se utrhl ústecké obraně a sám mířil středem kluziště směrem ke Kožnarově brance. Gólman North Wings ovšem dokázal přesně reagovat svými betony a puk vyrazil.
     
    38:03
    Martin Kuchař dlouho po buly držel kotouč v sevření společně s Janem Macelem. Nakonec právě on projevil větší důraz a dokázal strhnout puk na Jana Jindru. Ústečtí tak pokračovali v útočném tlaku.
     
    37:10
    Jakub Tot pozvolna nabíral rychlost cestou středem pole, až se blížil k olomouckému obrannému valu. Tomu se snažil vyhnout v podobě nahození kotouče za sebe, kde ovšem stál jen Michal Sup.
     
    36:51
    Hanáci celkem rychle narušili ústeckou souhru ve vlastní obranné třetině a vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    36:06
    Poměrně snadno projel Jan Matuška do útočného pásma, kde našel Adama Procházku, připraveného na střelu. Jeho zakončení z krátké vzdálenosti ale Kožnar pokryl, byť za cenu ztráty masky a následného přerušení hry.
     
    35:23
    Hosté v plném počtu.
     
    35:02
    Martin Kuchař nadějně obkroužil olomouckou branku, pak ale neměl komu přesně nahrát. Proto zvolil rychlý pas dopředu na Jana Jindru, který ovšem nevystihl úplně přesně.
     
    34:44
    Domácí v plném počtu.
     
    34:24
    Dominik Dubovčí zakončil olomouckou kombinační akci tvrdou ranou od modré. Milan Kožnar ale včas vytáhl proti kotouči svou lapačku, do níž přesně zaplul.
     
    33:55
    Procházkův pas na Jana Moreva dokázal vystihnout bránící hráč North Wings. Domácí se následně středem vydali až k Lukáši Novotnému.
     
    33:23
    Právě Jan Macel ovšem za chvilku dostal také dvouminutový trest. Tentokrát za podrážení při souboji v rohu kluziště.
     
    32:44
    Jan Macel se odhodlal k brejku přes pravý kruh, ovšem k samotnému zakončení se nedostal neboť ve střetu s Martinem Kuchařem inkasoval seknutí hokejkou, za což obdržel ústecký kapitán dvouminutový trest.
     
    32:02
    Příliš dlouhá Macelova nahrávka do pásma našla pouze Pavla Jarého. Domácí tým se díky tomu znovu vrátil do útoku.
     
    30:49
    Adam Janoušek vypíchl kotouč Michalu Supovi, který se dlouho odhodlával ke střele. Domácí se díky tomu dostali na opačný konec kluziště a Martin Štěpánek k zakončení. Jeho rána ovšem ani k Novotnému nedolétla.
     
    29:26
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Ústečtí otáčejí hru ve svůj prospěch! Tomáš Stuchlý poslal od modré dalekou střelu před brankoviště, kde se kotouč dostal na hůl JANA VRBY, jehož teč našla volnou skulinu ve svatyni olomouckého týmu. Asistence: Tomáš Stuchlý a Michal Svoboda.
     
    29:04
    Po buly poslal křižnou střelu na Novotného Tomáš Jarý. Novotný ale nyní puk udržel, čímž dochází znovu ke vhazování.
     
    28:42
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Je opět vyrovnáno! Na první pokus sice MATĚJ HARKABUS přesný nebyl a trefil jen boční síť Novotného branky. Sám si ale kotouč převzal zpět, obkroužil s ním brankoviště a zavěsil do zcela volného prostoru. Asistence: Adam Janoušek.
     
    27:24
    Na druhé straně to zkusil Jan Macel, jemuž se povedlo vyjet dopředu podél levého mantinelu. Na Kožnara poslal důraznou střelu křižmo, avšak zvedl jí příliš vysoko.
     
    26:47
    V akci znovu Tomáš Jarý, který tentokrát vypíchl kotouč Roseckému. Jeho následná střela sice byla zblokována, nicméně tlak na branku UPOLu neustával.
     
    26:10
    Tomáš Jarý na modré obral o kotouč Macela a sám se s ním vydal okolo olomoucké branky. Od mantinelu ale poslal jen rovnoběžný pas s brankovou čarou, který k dorážce nepřevzal žádný z domácích hráčů. Ke střele se tak poté dostal až Hanuš Petržílka, který vyslal důraznou ránu od modré. Novotný kotouč pokryl.
     
    24:47
    Na Kožnarovu branku se řítil Jakub Votava. Toho si ovšem vyhlédl obránce North Wings, načež Votava posunul puk o malý kousek doprava na najíždějícího Patrika Říčku. Tomu se ale nyní povedlo jen nastřelit betony gólmana ústeckého celku.
     
    23:36
    North Wings se osvobodili ze sevření ve vlastní třetině a Pavel Gottfried se dostal k brejku přes celou délku ledové plochy, následně i k zakončení. To ovšem lehce postrčil hokejkou jeden z bránících hráčů UPOLu, čímž změnil trajektorii kotouče do prostoru těsně vedle Novotného branky.
     
    23:10
    Miškovič důrazně nahodil kotouč ze středního pásma dopředu. Puk se ale jen odrazil o mantinel a přivlastnili si jej hráči hostujícího celku.
     
    22:22
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí se znovu dostávají do vedení! PATRIK ŘÍČKA se utrhl k samostatnému nájezdu směrem na Kožnara, jehož dokázal překonat obloukovitou střelou přesně pod víko. Asistence: Jan Macel a David Rosecký.
     
    22:09
    Radovan Miškovič prověřil Novotného pozornost vyšší střelou od modré. Gólman UPOLu ovšem dokázal kotouč stáhnout svou lapačkou k ledu.
     
    21:33
    Michal Sup zadovkou ze středního pásma nahodil kotouč do volného prostoru u branky Kožnara. Toho využili domácí a rychle se přesunuli na druhý konec hřiště.
     
    20:27
    První velká akce této třetiny! Matěj Harkabus si sám najel přímo před branku a pokusil se v rozjetí umístit kotouč za Novotného záda. K jeho smůle ale nastřelil jen betony olomouckého gólmana.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je u konce. Do zápasu sice o něco lépe vstoupila Olomouc, následně ale přišel první Totův gól. Hanáci se ale záhy oklepali a otočili vedení na svou stranu. Přesto jsou šance před startem druhé třetiny na obou stranách vyrovnané díky Vrbově trefě takzvaně do šatny.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:37
    Jan Morev se pokusil o průnik podél mantinelu. Na modré ale narazil na tvrdé rameno Pavla Jarého.
     
    18:53
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Srovnání na sebe nenechalo dlouho čekat! Pavel Gottfried povedenou zadovkou zpoza branky našel JANA VRBU, který z první napasoval kotouč přesně mezi tři tyče branky UPOLu. Asistence: Pavel Gottfried a Michal Svoboda.
     
    18:20
    Ústečtí sice vyhráli buly, avšak poslali ho do volného prostoru, kam si pro něj musel sjet Matěj Harkabus.
     
    17:28
    Hosté jsou stále v útočném pásmu aktivnější. Další střela padla z hole Dominika Dubovčího, který měl ale zakrytý výhled a poslal kotouč těsně vedle branky North Wings.
     
    16:44
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci jdou do vedení! Krásný Votavův křižný pas od pravého mantinelu k levému kruhu přímo na hůl PATRIKA ŘÍČKY, který neváhal ani nejmenší okamžik a z první poslal puk do volné skuliny v Kožnarově brance. Asistence: Jakub Votava a Adam Procházka.
     
    15:40
    Po buly střílel od mantinelu Dominik Dubovčí. Jeho rána ale letěla pod příliš velkým úhlem, a to vedle vzdálenější tyče ústecké branky.
     
    15:11
    Vojtášek ve středním pásmu zastavil kotouč a vyhodil ho dopředu směrem k Milanu Kožnarovi.
     
    14:35
    Hosté v plném počtu.
     
    13:55
    Pavel Gottfried zastavil pokus o vyhození kotouče ze strany Olomouce. Přes Harkabuse připravil příležitost pro střelu Adamu Janouškovi, jehož nápřah orazítkoval břevno Novotného klece.
     
    13:25
    North Wings se snaží rozjet z vlastní třetiny. V útočném pásmu se nakonec dostal k zakončení Matěj Harkabus, který tečoval kotouč z hranice brankoviště. Novotný si ovšem jeho šanci pohlídal a přikryl puk na ledové ploše.
     
    12:35
    Vyloučení v týmu HC Univerzita Palackého v Olomouci:
    Šimon Káčer – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
     
    11:50
    Domácí v plném počtu.
     
    11:50
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté také využívají přesilovku a vrací se zpátky do hry. Dominik Dubovčí nabil k mantinelu DAVIDU ROSECKÉMU, který odsud důrazně vystřelil a poslal kotouč dopředu nad lapačku Kožnara. Asistence: Dominik Dubovčí a Jan Morev.
     
    11:12
    Adam Procházka se rozjel středem pole a mířil sám na branku. Kličkou si snažil obhodit Radovana Miškoviče, který ho ale podrazil svou holí, za což si jde na dvě minuty odpočinout.
     
    10:13
    Hra pokračuje opět před brankou Novotného, kde Martin Kuchař dlouho úspěšně vzdoroval dvojnásobné olomoucké přesile. Nakonec ale o puk přišel.
     
    09:16
    Chyba Tomáše Stuchlého při zpracování kotouče umožnila výjezd dopředu Janu Morevovi. Toho si ale záhy ústecká obrana pohlídala a neumožnila mu vystřelit od levého mantinelu.
     
    08:25
    Radovan Miškovič se s pukem vrátil za svou branku. Vystavěl ovšem nadějnou příležitost pro Matěje Harkabuse, který se posléze prosmýkl po pravém křídle a pokusil se procedit kotouč přesně mezi betony Lukáše Novotného. Gólman UPOLu je ovšem včas sevřel k sobě.
     
    07:27
    Michal Sup v útočném pásmu nezvládl souboj o kotouč s Hanušem Petržílkou. Domácím North Wings ale poměrně dlouho trvalo, než se dokázali osvobodit a přenést hru blíže k Novotnému.
     
    06:47
    Hosté v plném počtu.
     
    06:47
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku a dostávají se do vedení! JAKUB TOT se dostal ke kotouči na úrovni levého kruhu. Odsud zcela přesně uklidil kotouč pod víko Novotného svatyně. Asistence: Pavel Gottfried a Pavel Jarý.
     
    05:34
    Jan Macel vyjel ze souboje o kotouč v rohu kluziště a zamířil si to dopředu k Dominiku Kožnarovi. Stopku mu ale vystavěl Pavel Jarý, díky čemuž se domácí tým záhy vrátil zpět do útočného pásma.
     
    05:33
    Vyloučení v týmu HC Univerzita Palackého v Olomouci:
    Šimon Káčer – 2 min., sekání.
     
    05:12
    Dlouhou kombinační akci North Wings zakončil střelou od modré Pavel Jarý. Gólman Novotný ovšem proti této šanci vytáhl svou lapačku.
     
    04:19
    Tomáš Jarý obkroužil Novotného branku. Pak ale poslal kotouč podél mantinelu za sebe, čehož využili hráči UPOLu k dalšímu výpadu.
     
    03:43
    Pro puk se k vlastní brance vrátil Jan Macel. Olomoučtí se opět rozjíždějí dopředu.
     
    02:37
    Zprvu nadějná souhra Olomouckých. Dopředu se vyřítil Michal Fojtášek, který mezi kruhy poslal pas doleva na Dominika Dubovčího. Tomu se ale nepodařilo puk přesně zpracovat a dostat se do zakončení.
     
    01:40
    Martin Štěpánek se střelou od modré snažil využít zakrytého výhledu Lukáše Novotného. Svou křižnou ránu ovšem poslal malý kousek vedle od brankové konstrukce.
     
    00:48
    Jan Morev se napřáhl ke střele opět v levém kruhu. Puk ovšem nenapasoval dopředu nijak přesně, ten mířil hodně vedle bližší tyčky.
     
    00:04
    První buly vyhráli Hanáci. Dopředu se řítil Adam Procházka, který se také dostal k zakončení z levého kruhu. Milan Kožnar ale kotouč zastavil o své betony.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou u svých brankovišť, zápas co nevidět začne.
     
    Utkání začne o malý moment později z důvodu vyskleného plexiskla na ústeckém stadionu.
     
    Úvodní sestavy:

    HC North Wings Ústí nad Labem: Kožnar (Gerstner) – Stuchlý, Jarý P. (A), Miškovič, Petržílka (A), Štěpánek – Kuchař (C), Vrba, Gottfried, Svoboda, Jindra, Tot, Harkabus, Jarý T., Janoušek.
    Trenér: Lukáš Místecký

    HC Univerzita Palackého v Olomouci: Novotný – Dubovči, Fojtásek, Káčer – Rosecký (A), Sup, Říčka, Macel (A), Votava, Procházka, Matuška (C), Morev.
    Trenér: Michal Janeček

    Rozhodčí: Domský – Kurtin, Goltsch.
     
    Předchozí vzájemné utkání:

    7. 11. 2022, 7. kolo: HC Univerzita Palackého v Olomouci – HC North WIngs Ústí nad Labem 3:7

    Branky a nahrávky: 12. Říčka (Holiš), 22. Procházka (Říčka, Morev), 60. Kropáč (Rimmel) – 13. Harkabus (Janoušek, Tot), 24. Balcar (Sajdl), 32. Harkabus (Tot, Janoušek), 40. Janoušek (Balcar, Harkabus), 49. Harkabus (Petržílka, Jarý), 52. Janoušek (Harkabus, Jarý), 54. Balcar (Svoboda)..

    Sestava UPOLu: Galuška (Huzlík) – Dubovči, Fojtášek, Kuchař, Káčer, Holiš, Sedláček, Blaháček, Pírek – Šembera, Kropáč, Říčka, Cach, Skopal, Hajšman, Lavička, Rimmel, Procházka, Sup, Matuška, Morev.

    Sestava UJEPu: Gerstner (Kožnar) – Štěpánek, Jarý P., Balcar, Miškovič, Stuchlý, Petržílka – Tot, Jarý T., Svoboda, Kuchař, Jindra, Sajdl, Harkabus, Gottfried, Janoušek.
     
    Hanáci naopak musí ještě zabojovat o účast v play-off. Do karet jim hrají dva zápasy k dobru oproti Pardubicím, které momentálně drží osmou příčku. Právě na ně Olomoučtí ztrácejí pět bodů a jedno místo v tabulce. Na výhru hráči Palackého univerzity čekají od 21. listopadu, kdy porazili 4:2 Ostravu. Od té doby odehráli další čtyři klání, ani v jednom z nich ale na body nedosáhli. Lídři bodování olomouckého týmu jsou hned dva s devíti body na kontě. Střelecky se více dařilo Filipu Paličkovi, který si drží bilanci čtyř tref a pěti asistencí. V počtu nahrávek pak vede Adam Procházka se sedmi přihrávkami a dvěma góly.
     
    Křídla severu v poslední době sbírají větší množství výher oproti prohrám. Z pětice posledních zápasů mají na kontě devět bodů po výhrách nad HC MUNI, Riders Univerzita Pardubice a BO Ostrava Vítkovice Steel. Naopak těsně nestačili doma na UK Hockey Prague, venku pak na Black Dogs Budweis. Díky tomu momentálně drží pátou příčku s 24 body. V bodování se nejvíce daří Matěji Harkabusovi, který se dostal na třetí místo v tabulce produktivity celé ligy. Na kontě má třináct gólů a čtrnáct asistencí.
     
    Zdravím vás u 16. kola Univerzitní ligy ledního hokeje ze zimního stadionu v Ústí nad Labem. Domácí HC North Wings Ústí nad Labem nastoupí proti týmu HC Univerzita Palackého v Olomouci. Přeji příjemné počtení.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 7. Tot (Gottfried, P.Jarý), 19. Vrba (Gottfried, Svoboda), 29. Harkabus (Janoušek), 30. Vrba (Stuchlý, Svoboda), 51. Tot (P.Jarý, Harkabus), 53. P.Jarý (Tot), 56. Janoušek (Harkabus, Tot) – 12. Rosecký (Dubovčí, Morev), 17. Říčka (Votava, Procházka), 23. Říčka (Macel, Rosecký), 59. Matuška (Říčka, Káčer), 60. Morev (Macel)


    HC North Wings Ústí nad Labem: Kožnar (Gerstner) – Stuchlý, Jarý P. (A), Miškovič, Petržílka (A), Štěpánek – Kuchař (C), Vrba, Gottfried, Svoboda, Jindra, Tot, Harkabus, Jarý T., Janoušek.
    Trenér: Lukáš Místecký

    HC Univerzita Palackého v Olomouci: Novotný – Dubovčí, Fojtásek, Káčer – Rosecký (A), Sup, Říčka, Macel (A), Votava, Procházka, Matuška (C), Morev.
    Trenér: Michal Janeček

    Rozhodčí: Domský – Kurtin, Goltsch.

    Diváci: 120
    bahis siteleri