BO Ostrava – HC MUNI 5:6 (2:3 po s.n.) | Black Dogs Budweis – Akademici Plzeň 3:4 (kon.) | North wings Ústí – HC UP Olomouc 7:5 (kon.)
konec
HC North Wings Ústí nad Labem
7:5 (2:2, 2:1, 3:2)
HC Univerzita Palackého v Olomouci
Pondělí 30.01.2023, 18:55 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Univerzitní liga ledního hokeje • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Další využitá přesilovka ze strany Olomouce a hosté se přibližují na rozdíl dvou branek! JAN MOREV se přiblížil do prostoru mezi kruhy, odkud napasoval kotouč přesně za Kožnarova záda. Asistence: Jan Macel.
     
    58:12
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté se ale ještě nevzdávají a upravují skóre! JAN MATUŠKA se ocitl v prostoru před zcela odkrytou brankou North Wings, tedy bezprostředně po obdržené přihrávce zprava poslal puk mezi tři tyče. Asistence: Patrik Říčka a Šimon Káčer.
     
    55:40
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Povedená kombinační akce North Wings přinesla už sedmý gól severočeského týmu! ADAM JANOUŠEK stál v ideální palebné pozici na vrcholu v mezikruží, kde obdržel přihrávku od Harkabuse a z první poslal puk přímo za záda gólmana Novotného. Asistence: Matěj Harkabus a Jakub Tot.
     
    52:50
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Domácí tým využívá už druhou přesilovku a navyšuje odstup na svého soupeře. Od modré čáry poslal důraznou střelu směrem na branku PAVEL JARÝ, přičemž tentokrát už proklouzl puk za záda Novotného. Asistence: Jakub Tot.
     
    50:31
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují své vedení! Z pravé strany přilétl kotouč na hůl JAKUBU TOTOVI, který jen vložil do přihrávky svou hůl a tečí jej posunul za záda gólmana Novotného. Asistence: Pavel Jarý a Matěj Harkabus.
     
    29:26
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Ústečtí otáčejí hru ve svůj prospěch! Tomáš Stuchlý poslal od modré dalekou střelu před brankoviště, kde se kotouč dostal na hůl JANA VRBY, jehož teč našla volnou skulinu ve svatyni olomouckého týmu. Asistence: Tomáš Stuchlý a Michal Svoboda.
     
    28:42
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Je opět vyrovnáno! Na první pokus sice MATĚJ HARKABUS přesný nebyl a trefil jen boční síť Novotného branky. Sám si ale kotouč převzal zpět, obkroužil s ním brankoviště a zavěsil do zcela volného prostoru. Asistence: Adam Janoušek.
     
    22:22
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí se znovu dostávají do vedení! PATRIK ŘÍČKA se utrhl k samostatnému nájezdu směrem na Kožnara, jehož dokázal překonat obloukovitou střelou přesně pod víko. Asistence: Jan Macel a David Rosecký.
     
    18:53
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Srovnání na sebe nenechalo dlouho čekat! Pavel Gottfried povedenou zadovkou zpoza branky našel JANA VRBU, který z první napasoval kotouč přesně mezi tři tyče branky UPOLu. Asistence: Pavel Gottfried a Michal Svoboda.
     
    16:44
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci jdou do vedení! Krásný Votavův křižný pas od pravého mantinelu k levému kruhu přímo na hůl PATRIKA ŘÍČKY, který neváhal ani nejmenší okamžik a z první poslal puk do volné skuliny v Kožnarově brance. Asistence: Jakub Votava a Adam Procházka.
     
    11:50
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté také využívají přesilovku a vrací se zpátky do hry. Dominik Dubovčí nabil k mantinelu DAVIDU ROSECKÉMU, který odsud důrazně vystřelil a poslal kotouč dopředu nad lapačku Kožnara. Asistence: Dominik Dubovčí a Jan Morev.
     
    06:47
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku a dostávají se do vedení! JAKUB TOT se dostal ke kotouči na úrovni levého kruhu. Odsud zcela přesně uklidil kotouč pod víko Novotného svatyně. Asistence: Pavel Gottfried a Pavel Jarý.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 7. Tot (Gottfried, P.Jarý), 19. Vrba (Gottfried, Svoboda), 29. Harkabus (Janoušek), 30. Vrba (Stuchlý, Svoboda), 51. Tot (P.Jarý, Harkabus), 53. P.Jarý (Tot), 56. Janoušek (Harkabus, Tot) – 12. Rosecký (Dubovčí, Morev), 17. Říčka (Votava, Procházka), 23. Říčka (Macel, Rosecký), 59. Matuška (Říčka, Káčer), 60. Morev (Macel)


    HC North Wings Ústí nad Labem: Kožnar (Gerstner) – Stuchlý, Jarý P. (A), Miškovič, Petržílka (A), Štěpánek – Kuchař (C), Vrba, Gottfried, Svoboda, Jindra, Tot, Harkabus, Jarý T., Janoušek.
    Trenér: Lukáš Místecký

    HC Univerzita Palackého v Olomouci: Novotný – Dubovčí, Fojtásek, Káčer – Rosecký (A), Sup, Říčka, Macel (A), Votava, Procházka, Matuška (C), Morev.
    Trenér: Michal Janeček

    Rozhodčí: Domský – Kurtin, Goltsch.

    Diváci: 120
    thejrc.org