Modré Krídla – SR 18 4:1 (kon.)
konec
Modré Krídla Slovan
4:1 (0:0, 1:0, 3:1)
JOJ ŠPORT Slovensko U18
sk Pondělí 30.01.2023, 14:00 • TIPOS Aréna Bratislava • 1. liga (SR) • 57. kolo
Partner:
     
    Štyridsať minút to bolo vyrovnané a napínavé, ako sme predpovedali. Modré Krídla prejavili svoju silu počas poslednej tretiny. Slováci sa zmohli už len na skorigovanie konečného skóre na 1:4 z ich pohľadu. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (16:05:07)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:25
    Samuel Urban na striedačke! Záverečná power-play reprezentácie!
     
    59:25
    SR 18 oddychový čas!
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.
     
    56:03
    Slovensko U18 dalo gól! Reprezentanti parádne vyšachovali zadné rady domácich. Brankár Marossy si sám ukradol čisté konto. Presne nahral Pobežalovi, a keďže absentoval medzi žŕdkami, KAMIL ROHAĽ tvrdou strelou trafil bránu. Asistencia: Tomáš Pobežal.
     
    54:19
    Do Beňovej schovanej strely z modrej čiary len na základe inštinktu vložil pravý betón Samuel Urban. Akýkoľvek výhľad pred seba mal znemožnený.
     
    53:29
    Adam Bezák tvrdo dohral Lišku a nie tak ďaleko od zraku jedného z hlavných rozhodcov. Bolo to vyhodnotené v rámci dovoleného a ďalšie vylúčenie nepríde.
     
    52:02
    Modré Krídla Slovan dávajú gól! Toto je už klinec do reprezentačnej rakvy. ĽUBOMÍR FETKOVIČ z bezprostrednej blízkosti slávi úspech ranou z pokľaku. Presilová hra úspešne ukončená. Asistencie: Lukáš Lipiansky a Michal Beňo.
     
    51:30
    Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
    Šlank – 2 min., hákovanie.
     
    51:09
    Milan Jobek so solídnym streleckým pokusom k tyčke Marossyho, ale jeho nula na konte trvá. Nič na tom nezmenil krátko na to ani Liščinský.
     
    50:32
    Nepresná rozohrávka Bezáka v tretine nemusela mrzieť. Slováci neudržali puk pri sebe a v stredovom kruhu ostal Daniel Demo.
     
    49:08
    Pekne si to prehadzoval Polák, ktorý v prvej tretine skončil v mantineli kvôli ryhe, ale nemusel odstúpiť pre zranenie. Išiel však do miest, kde mali hostia hráčov, a tak bol domáci zdvojený.
     
    48:15
    Po tomto sa nebude hra prerušovať. František Dej zakončoval cez Ďurinu a puk mieril vysoko, no neuviazol na ochrannej sieti. Hráči na sekundu prestali hrať.
     
    47:34
    Nikto nezachytil voľný puk hosťujúceho výberu. Zakázané uvoľnenie.
     
    46:02
    Modré Krídla Slovan dávajú gól! Bratislavské víťazstvo by sa malo premietnuť do reality. Náskok Krídla postupne navyšujú. LUKÁŠ LIPIANSKY trestal mladíkov za slabý dôraz pred bránkou a pohodlne skóroval švihom. Asistencie: František Dej a Ľubomír Fetkovič.
     
    45:24
    Modré Krídla Slovan hrajú s piatimi hráčmi.
     
    44:51
    Královič nezvládol pokus zápästím a takmer hokejkou švihol do tváre Žabku, ktorý ho ihneď vyhnal z ďalšej palebnej pozície.
     
    44:08
    Bezák chcel súperovi pohroziť vo vlastnom oslabení, ale napokon si to rozmyslel a šancu na to ponúkol Matouškovi, ktorý nezakončil. Na druhej strane prevetraná lapačka Marossyho.
     
    43:24
    Vylúčenie v tíme Modré Krídla Slovan:
    F. Dej – 2 min., napadnutie.
     
    43:24
    František Ridzoň následne tvrdo narazený na mantinel Dejom a nezdvíha sa na nohy. Je tu teda prvé vylúčenie duelu.
     
    43:19
    Výborná obranná robota Lukáša Bohunického. Nalepil sa na Ridzoňa a presným vsunutím hokejky do puku zabránil jeho strele zblízka na Marossyho.
     
    42:45
    Modré Krídla Slovan dávajú gól! Slovanisti potvrdzujú lepší vstup do záverečnej tretiny. Mamonov úmyselne strieľal Urbanovi na betón, ktorý vykopol pred RICHARDA PETRÁŠA, ktorý nikým nekrytý rozvlnil sieť. Asistencia: Maxim Mamonov.
     
    41:41
    Hostí dostal do problémov jeden z obrancov, ktorý sa pošmykol a k puku prenikol Roman Kukumberg mladší. Mladíci však črtajúce sa nebezpečenstvo včas zažehnali.
     
    40:44
    Adam Bezák vyslal vynikajúcu strelu. Postával pri mantineli a keďže sa mu nikto neponúkal do prihrávky, pálil. Urban stále je mužom na správnom mieste.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Tretia tretina sa začne o 15:35.
     
    Dlho sa čakalo na úvodný gól. Modré Krídla mali lepší tretinový finiš a z tlaku skórovali. Stále je to ale otvorené.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:00
    Prebieha posledná minúta druhej tretiny.
     
    38:22
    Modré Krídla Slovan dávajú gól! Už toho mali reprezentanti dosť a zrejme došli aj sily v tejto chvíli. ANTONIO OŽVALD to už niekoľkokrát skúšal zápästím, a teraz mu to vyšlo. Asistencie: Richard Petráš a Dušan Klučiar.
     
    38:07
    Poriadny prievan slovanistov. Ich hra v pásme už prerástla do súvislého tlaku.
     
    35:54
    Michal Matoušek si zasekol súpera pri pravom kruhu. Slabšie prenášanie, ktoré však prešlo na Ožvalda. Urban neinkasoval ani po koncovke z ľavej strany.
     
    34:53
    Rohaľ sa ako keby zľakol príležitosti a nedokázal si lepšie poradiť s pukom, ktorý získal k ľavej žŕdke Marossyho!
     
    34:16
    Modré Krídla boli v drobných problémoch pri rozohrávke, ktoré spôsoboval výborný forčeking dua slovenských reprezentantov.
     
    33:00
    Michal Sobotka sa nadychoval k úspešnej strele. Treba uznať, že sa mu vydaril švih, len neniesol so sebou gólové parametre.
     
    32:31
    Jednoznačne zápasu kraľujú obaja brankári. Samuel Urban vykryl ďalší strelecký pokus Modrých Krídel a v krátkom úseku druhé buly v domácom útočnom pásme.
     
    32:16
    Rozohrávka o mantinel od mladíkov nekončí práve šťastne. Zakázané uvoľnenie. Vhadzovanie v ľavom kruhu pred Urbanom.
     
    31:17
    Kamil Rohaľ takpovediac unikal k bránke domácich. Ale jednak nemal dostatočnú rýchlosť a už bol ideálny pokrývaný vracajúcim sa protihráčom. Z následného bekhendu veľa vody nenamútil.
     
    Reklamná prestávka.
     
    30:48
    Pobežal vyprodukoval nahrávku Ridzoňovi. Ten bol v sprievode Krakovského, a tak mu neostávalo nič iné, len strieľať švihom. Marossy sa ujal puku.
     
    29:19
    Samuel Urban naďalej spoľahlivo pôsobí vo svätyni hostí. Ožvald s dobrým streleckým pokusom, no nakoniec sa popálil.
     
    27:59
    Dušan Klučiar vyrazil do kontry s obrancom Žabkom. Prvý menovaný slovanista vystrúhal sťahovačku, na ktorú stačil Kupec a zlikvidoval rodiacu sa šancu domácich.
     
    27:52
    Náročná situácia nastala pri bránke Modrých Krídel. Brankár Marossy sa zachoval správne a stiahol puk pod seba.
     
    27:21
    Tomáš Pobežal neskoro reagoval. Ofsajd reprezentantov.
     
    26:24
    Pred Lipianskym sa objavil skackajúci puk, ktorý vyslal Beňo. Mladý bratislavský hráč nemal šancu na to zareagovať a od bližšej tyčky prekvapiť Urbana.
     
    25:49
    Samuel Kupec po prvýkrát nezmenil výsledkovú podobu, ale po jeho zakončení už Urban nevrátil puk do hry. Mladíci s vhadzovaním vpredu.
     
    25:10
    Celkom razantnú strelu vyslal hosťujúci hokejista Adam Beluško, ktorý sa snažil ťažiť zo svojho postu. Marossyho s pokojom chytá do lapačky.
     
    24:29
    Komplikovaný prechod zo strednej tretiny do útočnej od bratislavskej prvej formácie. Jasný verdikt čiarového rozhodcu o postavení mimo hry.
     
    23:36
    Ľubomír Fetkovič ostal vo voľnom priestore bez pozornosti hostí! Samuel Urban nezachytil strelu, pretože letela do zadného mantinelu!
     
    22:16
    Nepríjemný strelecký pokus Timoteja Vargu, keď sa ukázal Marossymu spoza jeho bránky. Bratislavský gólman dostal puk do masky, ale nebolo potrebné zastaviť hru.
     
    21:20
    Ondrej Maruna premýšľal, či skúsi sám zaviezť puk dopredu. V rýchlosti si povedal, že si trúfne na Bohunického. Z jeho strany to ale bolo slabšie a pre skúseného Bratislavčana nič náročné zakročiť.
     
    20:23
    Sakmár sa rozhodol pre individuálny výlet do pásma. Fetkovič však nebol najlepšou prekážkou a hosťa zastavil pri mantineli až Demo.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Druhá tretina sa začne o 14:48.
     
    Veľmi dobrý hokej v TIPOS Aréne. Je to prekvapenie, pretože hrajú proti sebe hráči v juniorskom veku. Zápasová úroveň je ale vysoká a vyzerá, že to bude dlhodobo napínavé.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:47
    Matoušek zahodil tutovku zo samostatného úniku! Zazvonil na Urbanovu bránku!
     
    19:10
    Domáci Žigmund Polák doplatil na nerovnosť na ľadovej ploche a bolestivo dopadol do mantinelu! Pokrivený výraz v jeho tvári vraví jasnou rečou!
     
    19:00
    Prebieha posledná minúta prvej tretiny.
     
    18:48
    Antonio Ožvald viackrát miešal puk, keď postupne sa približoval na dostrel súperovej svätyne, ale neprekonal obranný blok Krídel.
     
    17:39
    Lipiansky vymyslel skvelú nahrávku Dejovi, ktorý naskočil zo striedačky. Reprezentačný brankár Urban dostal následnú strelu do betónov.
     
    16:43
    Milimetrový puk Matoušeka so šťastím, ale prešiel do jazdy Bezákovi. Center tretieho útoku z pravého kruhu mieriac na vzdialenejšiu žŕdku neprekonal Urbana.
     
    15:21
    Lukáš Bohunický vysunul vpredu Deja, ale jeho zručnosti neboli na vysokej úrovni, aby sa zbavil brániacich rovesníkov.
     
    14:15
    Rohaľ prišiel k puku ako slepé kura k zrnu. Z prvej ho adresoval Gronovi, ktorý si ho všimol o pár sekúnd neskôr. Využil však jeho odraz od mantinelu a vypálil. Marossy nezasahoval.
     
    12:57
    Lipiansky postupne strácal dych pri dokorčuľovaní do útočného pásma, ale aj napriek silovému deficitu ešte siahal na dno. Hostia si pomohli až trojicou hráčov, a tak nemal šancu uspieť.
     
    12:18
    Michal Matoušek si pripísal úspešný blok hosťujúcej strely. Zakončoval obranca Pišoja.
     
    11:21
    Ďurinovi sa podarilo v poslednej chvíli vystreliť od modrej čiary. Určite si však želal, aby bol na to Marossy prikrátky, ale pokus sa zastavili na slovanistoch medzi kruhmi.
     
    Reklamná prestávka.
     
    10:46
    Samuel Urban už sa chcel zviezť po betónoch na ľad, pretože to pred ním vyzeralo celkom nebezpečne. Mladíkom pomohla nešikovnosť Fetkoviča, ktorý hokejkou minul puk.
     
    10:09
    Rýchla akcia hostí. Posledná prihrávka na os ihriska prišla mierne oneskorené, a to sa už Belasí stihli vrátiť.
     
    09:14
    Boris Žabka je tvrdý obranca a zrejme v takom duchu sa bude niesť jeho začínajúca kariéra. Svojou tvrdosťou si vystačil pri bránení Sobotku v útočnom pásme.
     
    08:00
    Klučiar sa veľmi snaží o presný zásah v dueli. Prenikol do tretej šance. Skôr by lepšie spravil, keby švihom ohrozil Urbana z kruhu, avšak rozhodol sa pre kľučku do stredu, a tam bol odzbrojený.
     
    07:14
    Vyhodený puk cez všetky čiary. Zakázané uvoľnenie reprezentačného výberu. Hráči sa pripravujú na vhadzovanie po pravej ruke Urbana.
     
    06:04
    Krakovský s veľkým dôrazom bránil Sobotku. Obaja padli na ľadovú plochu v bránkovisku Marossyho. Prerušená hra. Vylučovať ale nie je potrebné.
     
    05:34
    Sakmár bol veľmi pohodlný vo vlastnom obrannom pásme. Dobrý pohyb Deja mal za dôsledok získaný puk. Už sa blížil k Urbanovi, no nakoniec čisto zastavený a strela sa tak nekonala.
     
    04:29
    Demo bez rozmýšľania poslal zakončenie na súperovu bránku. Urban so sťaženým výhľadom, ale skvelou reakciou. Chráničmi zlikvidoval snahu bratislavského obrancu.
     
    03:21
    Dušan Klučiar v individuálnom predstavení! Mladíci pred ním doslova cúvali, a tak si viac mohol dovoliť! Krásne sa preštrikoval medzi kruhy! Urban nakoniec nečelil strele, keďže to išlo vedľa pravej tyčky!
     
    02:50
    Strela od domáceho Klučiara, keď si nakorčuľoval na os ľadovej plochy. Zápästím sa však nepresadil. Urban s istotou zakročil.
     
    01:59
    Liščinský sa vrátil do zostavy SR 18 a v tomto okamihu bol telom odstavený od puku. Strelecký pokus poslal Maruna. Marossy zasahoval vyrážačkou.
     
    01:19
    Výborne sa rozbehol hosťujúci útočník Tomáš Pobežal. Vošiel do útočnej tretiny a viac-menej chcel páliť z medzikružia. Puk však ostal za ním.
     
    00:29
    Reprezentanti idú na to zhurta! Kamil Rohaľ už bol z ťažkého uhla, no chcel ešte vykúzliť gólovú koncovku! Žabkou prehodil otvorenú bránku!
     
    00:18
    Ťažko povedať, či sa hosťom nepodarila prihrávka v podaní Páričku, alebo mal v pláne niečo iné. Marossy prikryl puk a hra je prerušená.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Modré Krídla Slovan: Marossy – Demo, Žabka, Krakovský, Bohunický, Beňo, Myšiak – F. Dej, L. Lipiansky, Fetkovič – Klučiar, Polák, R. Kukumberg ml. – Ožvald, Bezák, M. Matoušek – Mamonov, Hamer.
    Tréner: Ján Lipiansky.

    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Urban – M. Pišoja, Sakmár, Beluško, Královič, Šlank, Kupec, Petras, Ďurina – Masnica, Párička, Sobotka – Maruna, T. Pobežal, Ridzoň – K. Rohaľ, Gron, Varga – Liščinský, Jobek, Liška.
    Tréner: Tibor Tartaľ.

    Rozhodca: Mĺkvy, Valachovič – Ščurka, Šefčík.
     
    Vážení hokejoví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní vloženého zápasu TIPOS SHL medzi Modrými Krídlami Slovan a SR 18.

    Modré Krídla Slovan


    Belasí si kontrolujú ôsmu pozíciu. Nad očakávania im vyšiel posledný súboj v Považskej Bystrici. Domácim strelili tri góly a nedostali žiadny. Živia šancu priblížiť sa siedmej Skalici a k tomuto výsledku by mala viesť povinná jazda s reprezentantmi, ktorí sa však v druhej fáze sezóny preberajú k životu.

    JOJ ŠPORT Slovensko U18

    Reprezentanti sa každým januárovým zápasom osmeľujú. Dokumentujú to výsledky zo Skalice, kde sa zrodila vôbec prvá tohtoročná výhra, a potom aj zápolenie v Topoľčanoch. Pred návštevou sezóny (2521) divákov mladíci absolvovali gólové preteky s domácimi, no prehrali 5:6 po predĺžení, ale brali cenný bod.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:00.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 39. Ožvald (R. Petráš, Klučiar), 43. R. Petráš (Mamonov), 47. L. Lipiansky (F. Dej, Fetkovič), 53. Fetkovič (L. Lipiansky, Beňo) – 57. K. Rohaľ (T. Pobežal)


    Modré Krídla Slovan: Marossy – Demo, Žabka, Krakovský, Bohunický, Beňo, Myšiak – F. Dej, L. Lipiansky, Fetkovič – Klučiar, Polák, R. Kukumberg ml. – Ožvald, Bezák, M. Matoušek – Mamonov, R. Petráš, Hamer.
    Trenér: Ján Lipiansky.

    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Urban – M. Pišoja, Sakmár, Beluško, Královič, Šlank, Kupec, Petras, Ďurina – Masnica, Párička, Sobotka – Maruna, T. Pobežal, Ridzoň – K. Rohaľ, Gron, Varga – Liščinský, Jobek, Liška.
    Trenér: Tibor Tartaľ.

    Rozhodčí: Mĺkvy, Valachovič – Ščurka, Šefčík.
    thejrc.org