K. Vary – HC Litvínov 9:3 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
9:3 (1:2, 3:1, 5:0)
HC Litvínov
Úterý 31.01.2023, 18:00 • KV Arena, Karlovy Vary • DHL Extraliga juniorů • 33. kolo
Partner:
     
    58:31
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Do litvínovské branky kotouč dotlačil Filip Krajčík. Asistence Tadeáš Tůma a Kryštof Bulka.
     
    54:58
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Vyražený kotouč se dostal zpět k energetikům a TADEÁŠ TŮMA se postaral o gól v oslabení, když poslal kotouč z mezikruží do odkryté části branky. Asistence Filip Krajčík a Matyáš Adámek.
     
    44:16
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! JAKUB ANTON se po zisku kotouče vydal na branku, kde kličkou z nájezdu překonal tváří v tvář Davida Čermáka. Asistence Adam Csabi a Matteo Kočí.
     
    42:43
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Důraz před brankou právě domácím vynesl další gól. Kotouč do branky dostal ONDŘEJ DOROT.
     
    41:57
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Krajčík uháněl k brance. Z mezikruží poslal kotouč do Čermákovy náruče. Jenomže kotouč se odrazil před branku, kde byl připraven JAN BOTOŠ. Asistence Filip Krajčík a David Varvařovský.
     
    37:55
    Litvínov právě vstřelil branku! DANIEL DEJ se nad kruhy nerozmýšlel a dělovkou poslal kotouč do rohu Ebenstreitovy branky. Asistence Tim Danielčák a Matěj Maštalířský.
     
    36:30
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Boris Babeliak objel s kotoučem branku a nahrál na MATTEA KOČÍHO, který stál před ní. Tomu se sice nejprve odrazil od brusle, ale nakonec kotouč zkrotil a poslal za Čermákova záda. Asistence Boris Babeliak a Matyáš Adámek.
     
    34:57
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Důraz před brankou se nakonec vyplatil. Početní výhodu využil TADEÁŠ TŮMA. Asistence Boris Babeliak.
     
    23:06
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Při dalším návratu do pásma Matteo Kočí poslal kotouč na branku, přes Čermáka ho dostal ONDŘEJ DOROT. Asistence Matteo Kočí a Matyáš Váňa.
     
    09:40
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Za znemožnění zakončení kvůli držení získali energetici trestné střílení, v němž Čermáka kličkou překonal MATYÁŠ VÁŇA.
     
    09:04
    Litvínov právě vstřelil branku! Tlak litvínovských přetavil v branku MAREK SLAVÍK. Asistence Dominik Čech a Lukáš Hocelík.
     
    05:37
    Litvínov právě vstřelil branku! TIM DANIELČÁK se dostal do úniku, a i když měl v patách bránící hráče tak se před brankou rozmáchl a poslal kotouč pod břevnem. Asistence Tadeáš Svoboda a Matěj Maštalířský.

    Marie Valentová

    Branky a nahrávky: 10. Váňa (TS), 24. Dorot (Kočí, Váňa), 35. Tůma (Babeliak), 37. Kočí (Babeliak, Adámek), 42. Botoš (Krajčík, Varvařovský), 43. Dorot, 45. Anton (Csabi, Kočí), 55. Tůma (Krajčík, Adámek), 59. Krajčík (Tůma, Bulka) – 6. Danielčák (Svoboda, Maštalířský), 10. Slavík (Čech, Hocelík), 38. Dej (Danielčák, Maštalířský)


    HC Energie Karlovy Vary: Ebenstreit (Pavlovic) – Vogel, Bulka, Dorot (A), Tůma, Kočí (A), Krajčík, Zolnaj, Kubíček, Anton – Adámek, Šmajda, Menc, Csabi, Botoš (C), Skuhravý, Babeliak, Varvařovský, Váňa, Kusak
    Trenér: Václav Eismann

    HC Litvínov: Čermák (Kubík) – Hocelík, Bystřický, Vyhlídal, Janda, Beran, Hora – Ekrt, Svoboda, Čech, Bednařík, Vopat (C), Postl, Dej, Maštalířský, Špaček, Slavík (A), Danielčák
    Trenér: Radek Mrázek

    Rozhodčí: Valenta, Hacaperka – Belko, Malý
    bahis siteleri