Zlín – Sokolov 5:0 (kon.) | Jihlava – Prostějov 3:6 (kon.) | Poruba 2011 – Litoměřice 1:3 (kon.)
Šumperk – Třebíč 3:2 (po pr.) | Kolín – Přerov 1:3 (kon.) | Pardubice B – Slavia 1:0 (1:0 po s.n.)
konec
Berani Zlín
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
HC Baník Sokolov
Středa 01.02.2023, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky - Zlín • Chance liga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:59
    Filip Helt si dobře pokryl kotouč, vybruslil na modrou čáru, zapřel se do puku a vyslal nebezpečnou jedovku zápěstím. Za Danielem Hufem zvoní horní tyč!
     
    49:59
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Denis Kindl – 2 min., podrážení.
     
    41:17
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Petr Hauser – 2 min., sekání.
    41:00 Zdeněk SEDLÁK - 5:0
     
    41:00
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani drtí Sokolov! Husova rána srazila Michajlova k zemi, následně se přes Kratochvíla dostal puk na Kindla a ten našel úplně volného ZDEŇKA SEDLÁKA, který rychlou dorážkou dopravil kotouč do sítě. Asistence: Denis Kindl a Petr Kratochvíl.
     
    38:19
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Martin Osmík – 2 min., hákování.
     
    37:02
    Samostatný únik! Štěpán Csamangó využil prostoru na středu hřiště a z ničeho nic jel sám, zkusil prudkou ránu mezi nohy, nicméně Daniel Huf všechny mezírky utěsnil a i přes drobné potíže udržel kotouč před čarou. Výtečný zákrok!
    35:36 Jiří SUHRADA - 4:0
     
    35:36
    Zlín právě vstřelil branku!
    Kaboom! Berani trpělivě utahovali šrouby, JIŘÍ SUHRADA si poodstoupil od modré čáry, dostal nabito od Daniela Gazdy, napřáhl se a výstavní ranou prostřelil vše co mu stálo v cestě – 4:0. Asistence: Daniel Gazda a Michal Gago.
     
    32:53
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Zdeněk Sedlák.
     
    27:09
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Martin Lang – 2 min., nedovolené bránění.
     
    25:34
    Střídání v týmu HC Baník Sokolov:
    ze hřiště odchází Oldřich Cichoň, přichází Martin Michajlov.
    25:34 Mikuláš ZBOŘIL - 3:0
     
    25:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Vstup do třetiny měl Sokolov skvělý, co je mu to ale platné, když následně z nenápadné střely od modré skóruje defenzivní bek MIKULÁŠ ZBOŘIL? Kotouč Oldřichu Cichoňovi propadl a (opět trochu lacině) inkasuje – už potřetí z šesti střel. To je na hostujícího startéra ažaž, na řadě je střídání. Asistence: Pavel Kubiš.
     
    23:05
    Jaromír Kverka ještě vyšperkoval kombinaci Sokolova pasem na Vrhela, na něhož už zívala prázdná klec, Vrhel ale netrefil přesně...
     
    20:42
    Matěj Zadražil se najednou zjevil za obranou a užuž si to mířil v samostatném úniku na Hufa, jenž ale duchapřítomně vytrčil hůl a vypíchl hostujícímu útočníkovi v rozhodujícím okamžiku puk.
     
    20:27
    To bula mela! Martin Osmík to vzal pěkně zostra až před Hufa a do brankoviště, kde se prezentoval několika dorážkami. Zlínský gólman padl na záda a silou vůle udržel puk před čarou.
    18:46 Pavel KUBIŠ - 2:0
     
    18:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani jdou do trháku! Po faulu na Pavla Sedláčka byla signalizována výhoda a domácí poměrně dlouho hráli v šesti, první akce ještě nevyšla, nicméně když Petr Mrázek milimetrově našel volného kapitána PAVLA KUBIŠE, tak hostující gólman už neměl šanci. Zlín vede těsně před koncem třetiny 2:0. Asistence: Petr Mrázek a Bedřich Köhler.
     
    18:39
    Bedřich Köhler v signalizované výhodě po faulu na Sedláčka mířil do téměř prázdné brány, nicméně z pravého kruhu netrefil přesně. Trestuhodně!
     
    11:05
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Petr Mrázek – 2 min., nedovolené bránění.

    Petr Mrázek při průjezdu brankovištěm štrejchl gólmana Cichoně a čeká jej tak dvojka za nedovolené bránění.
    06:05 Tomáš POSPÍŠIL - 1:0
     
    06:05
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani vedou! Pavel Kubiš výborně zapracoval za bránou, když obešel Nováka, následovala přihrávka na mírně poodstoupeného TOMÁŠE POSPÍŠILA, ten se okamžitě opřel do puku a přesnou ranou někam mezi ruku a tělo brankáře Cichoně otevírá skóre zápasu – 1:0. . Asistence: Pavel Kubiš a Pavel Sedláček.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 7. Pospíšil (Kubiš, P. Sedláček), 19. Kubiš (Mrázek, Köhler), 26. Zbořil (Kubiš), 36. Suhrada (Gazda, Gago), 41. Z. Sedlák (Kindl, Kratochvíl)


    Berani Zlín: Huf (Synek) – Husa, Gazda, Suhrada, Zbořil, M. Novotný, Talafa, Riedl – Kratochvíl, Kindl, Z. Sedlák – Lang, Gago, Mrázek – Köhler (A), P. Sedláček, Kubiš (C) – Heš, Hejcman, Pospíšil.
    Trenér: Miloš Říha ml.

    HC Baník Sokolov: Cichoň (26. Michajlov) – J. Novák, Klejna, M. Rohan (C), Tomek, Weinhold, Krutil, Baláž – Osmík, Kverka (A), Vrhel – Helt, Zadražil, Hauser – Švec, Kysela, Csamangó – Hajný, T. Rohan, Křemen.
    Trenér: Martin Štrba

    Rozhodčí: Bejček, Šudoma – Pěkný, Bezděk
    thejrc.org