Zlín – Sokolov 5:0 (kon.) | Jihlava – Prostějov 3:6 (kon.) | Poruba 2011 – Litoměřice 1:3 (kon.)
Šumperk – Třebíč 3:2 (po pr.) | Kolín – Přerov 1:3 (kon.) | Pardubice B – Slavia 1:0 (1:0 po s.n.)
po prodl.
DRACI PARS ŠUMPERK
3:2 (1:1, 1:1, 0:0 - 1:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 01.02.2023, 18:00 • ŠKODA Aréna Šumperk • Chance liga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:45 Tomáš DRTIL - 3:2
     
    63:45
    Draci právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Sedmý gól sezóny připisuje obránce TOMÁŠ DRTIL, jemuž parádně sedla rána příklepem z modré čáry. Druhý bod patří domácím, kteří dnes předvedli dobrý výkon. Asistence: Lukáš Žálčík.
    35:45 Matěj PSOTA - 2:2
     
    35:45
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Po nenápadné akci nahodil od modré Poizl a MATĚJ PSOTA před brankou dokázal kotouč usměrnit za Hamalčíkova záda. Začínáme tak odznovu. Asistence: Daniel Poizl a Ladislav Bittner.
    33:15 Lukáš ŽÁLČÍK - 2:1
     
    33:15
    Draci právě vstřelili branku!
    No tak ta neúměrná aktivita v potyčce před brankou teď Formana mrzí dvojnásob. Po pasu Bartoše se u levé tyčky vytočil Mácha a dostal puk před branku. Tam přijel LUKÁŠ ŽÁLČÍK, jenž puk doklepl za již překonaného Jekela. Asistence: Joshua James Mácha a David Bartoš.
    08:20 Štěpán DUDYCHA - 1:1
     
    08:20
    Draci právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Žálčík protáhl puk do pásma po pravé straně a poté poslal pas na levý kruh, odkud přesně pálil ŠTĚPÁN DUDYCHA. Pro mladého beka je to vůbec první branka v Chance lize! Asistence: Lukáš Žálčík. Bez asistence.
    05:31 Martin DOČEKAL - 0:1
     
    05:31
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté skórují ze své druhé střely na branku. Po přechodu modré čáry vypálil z vrcholku mezikruží MARTIN DOČEKAL, jenž se trefil těsně pod horní tyčku. Puk se rychle odrazil pryč a rozhodčí byli na pochybách, zda netrefil tyč. Kotouč se ale odrazil od Hamalčíkovy lahve na pití, takže není co řešit.
    Marken.cz

    Tomáš Taybner

    Branky a nahrávky: 9. Dudycha (Žálčík), 34. Žálčík (Mácha, Bartoš), 64. Drtil (Žálčík) – 6. Dočekal, 36. Psota (Poizl, Bittner)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Hamalčík (Lackovič) – Eliáš, Drtil (A), Kadeřávek, Dudycha, Kunst, Hrachovský – Průžek, Bartoš (A), Žálčík (C) – Matě. Svoboda, Šuhaj, Š. Jelínek – Krejsa, Vildumetz, Maciaś – Bernat, Dubský, Mácha – Jouza.
    Trenér: Lukáš Majer

    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Mičán) – Bořuta, Tureček, Forman, Vodička, Poizl, Fajmon – Dočekal (A), Bittner (C), Psota – Klímek, D. Michálek, Ferda (A) – Pšenička, Malý, I. Sedláček – Michalčuk, Maty. Svoboda, Mat. Novák.
    Trenér: Kamil Pokorný

    Rozhodčí: Zavřel, Micka – Kokrment, Kleprlík

    Diváci: 1010
    thejrc.org