Real Madrid – Valencia 2:0 (kon.)
konec
Real Madrid
2:0 (0:0)
Valencia CF
Čtvrtek 02.02.2023, 21:00 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Španělská LaLiga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek čtvrtečního večera. (23:03:08)
     
    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 7:0. Střely mimo: 6:2. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:17.
     
    Tři nastavené minuty uplynuly a zápas končí. Real Madrid dokráčen k zisku třech bodů nad Valencií v poměru 2:0

    Real vstoupil do utkání o něco aktivněji. Již v šesté minutě nebezpečně pálil Asensio, ale Mamardašviliho nepřekonal. Po dvaceti minutách byl v šanci znovu Marco Asensio, tentokrát však svou střelu opřel jen do obránce před sebou. Již v nastaveném čase první půle dostal míč do sítě Antonio Rüdiger po rohovém kopu. Po přezkoumání u videa však branka byla odvolána kvůli faulu Karima Benzemy. Navíc madridský celek přišel o zraněného Édera Militaa, kterého musel nahradit Carvajal.

    Po změně stran obhájce titulu ještě přidal v ofenzivě. Nejprve po přihrávce Benzemy předvedl parádní ránu ze střední vzdálenosti Marco Asensio a poslal Real do vedení. O několik sekund později využil dlouhého sprintu k navýšení vedení Vinícius Júnior. Třetí branku měl na noze ihned poté i Benzema, ale neprostřelil soupeře. Zhruba dvacet minut před koncem přišla pohroma pro Valencii. Už tak bezmocný tým přišel po červené kartě o Gabriela Paulistu, který zcela zbytečně sestřelil Viníciuse.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Po přihrávce Rodryga mohl ještě z kroku pálit Asensio. Nyní jeho střela nebyla tak důrazná a ani se nevešla mezi tři tyče.
     
    90+2
    Rodrygo byl na hranici pokutového území faulován. K exekuci standardní situace se sám postavil a pořádně prudkou ránou protáhl Mamardašviliho, který míč jen vyrazil nad břevno.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90
    Přesně na středové čáře srazil Tchouaméni k zemi Guillamóna. Hosté se přece jen ještě na moment dostanou k míči.
     
    89
    Madridští vůbec nepouštějí soupeře k míči. Fanoušci Realu oslavují každou přesnou přihrávku a cítí, že zisk důležitých třech bodů je na dosah.
     
    87
    Zčistajasna vystartoval do útoku Nacho. S Asensiem si dokázal poradit s úvodní obrannou linií, ale střela aktuálního kapitána neprošla do branky.
     
    86
    Valverde si zkoušel narazit s Asensiem, ale už se míč do vápna nevrátil. Kombinace Realu pokračuje ve střední části trávníku.
     
    85
    Parádní souhra na hranici vápna od Viníciuse a Tchouaméniho. Druhý jmenovaný poté ale trefil z blízkosti pouze obránce.
     
    84
    Po Moribově dohrání skončil na trávníku Vinícius Júnior. Tentokrát ale hlavní rozhodčí faul nepískal. Real mohl pokračovat autovým vhazování.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením do konce druhého poločasu. Oslabená Valencia by musela předvést strhující finiš, aby ještě pomýšlela na body.
     
    82
    Musah si sice balon kolem Camavingy posunul, ale pouze do zámezí. Vhazovat tak bude moci opět dvacetiletý Francouz ve službách Realu.
     
    81
    Zpoza postranní lajny vhazoval Camavinga. Domácí se fotbalem baví, ale Asensiova pobídka na Rodryga není postrádala přesnost.
     
    80
    Aktivita Realu pokračuje. S Ceballosem si narazil Vinícius, poté pokračoval v souhře Rodrygo, ale přihrávka do vápna už nepřišla.
     
    78
    Mezi dva si to nyní namířil Rodrygo. Chtěl ještě míč prostrčit na Viníciuse, ale Gayá se stačil vrátit a přihrávce zamezil.

    Vít Schück

    Branky: 54. Asensio (Benzema), 55. Vinícius Júnior (Benzema)

    Karty:   33. Na. Fernández (REA), 45+4. Benzema (REA), 63. Asensio (REA) – 60. Diakhaby (VAL)   73. Paulista (VAL)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 7:0. Střely mimo: 6:2. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:17.
    Real Madrid: Courtois – Na. Fernández, Militão (37. Carvajal), Rüdiger, Camavinga – Modrić (66. Valverde), Kroos (67. Tchouaméni), Ceballos – Asensio, Benzema (C) (61. Rodrygo), Vinícius Júnior.
    Náhradníci: Lunin, L. López – J. Vallejo, Hazard, Odriozola, Díaz.

    Trenér: Carlo Ancelotti

    Valencia CF: Mamardašvili – Foulquier, Paulista, Diakhaby, José Gayá (C) – Musah (76. F. Pérez), Guillamón, Almeida (70. Moriba), Castillejo (58. André) – Cavani (76. Cömert), Lino (71. Lato).
    Náhradníci: Rivero, Herrerín – Mosquera, J. Vázquez, Duro, Özkaçar, Guerra.

    Rozhodčí: Alberola – Sobrino, Hernández
    bahis siteleri