Motor ČB – Mountfield HK 2:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 02.02.2023, 17:00 • LOGSPEED CZ Aréna • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 15. kolo
Partner:
    59:35 David SLAČÍK - 3:2
     
    59:35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škoda využívá početní výhodu a krátce před koncem zápasu jde do vedení. Na pravém kruhu zůstal osamocený DAVID SLAČÍK, který prostřelil brankáře Macourka. Asistence: Jiří Matějka, Hynek Prošek.
     
    58:58
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Jarabko – 2 min., podrážení.
     
    56:42
    Liberec se zatím brání velice dobře, navíc Pekař měl obrovskou šanci, když byl zcela sám mezi kruhy.
     
    55:05
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Bajer – 2 min., krosček.
     
    48:37
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Pilíšek – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
     
    45:35
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Prokůpek – 2 min., krosček.
     
    42:48
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Pittr – 2 min., vražení na hrazení.
     
    36:00
    Plzeň nyní měla velký tlak do brány. Matějka měl před sebou dokonce již prázdnou bránu, Macourek se štěstím nakonec hosty zachránil.
     
    25:11
    Indiáni útočili na obrat v zápase. Klatovský dlouho držel kotouč, poté oslovil na druhé vlně Hynka Proška, jeho střela byl následně sražená znovu ke Klatovskému, tomu ale hostující obránci na poslední chvíli zablokovali hokejku k dorážce.
    23:50 Matyáš BERAN - 2:2
     
    23:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je znovu srovnáno. Plzeň ubránila oslabení a hned poté sama udeřila. Petr Makovec objel hostující branku, záhy našel u druhé tyče volného MATYŠE BERANA, který skrz beton brankáře dostal puk do sítě. Asistence: Petr Makovec.
     
    21:33
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Hofrajtr – 2 min., sekání.
    20:42 Daniel PEKAŘ - 1:2
     
    20:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté ale přece jen svou úvodní přesilovou hru využívají a hned v úvodu druhé části jdou znovu do vedení. DANIEL PEKAŘ se následně znovu dostal ke kotouči a svou druhou šanci již proměnil. Asistence: Jakub Seidl, Marek Macháček.
     
    19:35
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Úbl – 2 min., nedovolené bránění.
    17:37 Antonín KLATOVSKÝ - 1:1
     
    17:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tentokrát už to Škodovce vyšlo a nutno podotknout, že po krásné hokejové akci. Úbl našel u pravého mantinelu Jiřího Matějku, ten vysunul do úniku ANTONÍNA KLATOVSKÉHO, který poslal kotouč mezi betony brankáře Macourka. Asistence: Jiří Matějka, Matyáš Úbl.
     
    16:36
    Teď už byli indiáni opravdu blízko. Sebastián Pavlák dostal přihrávku od zadního mantinelu, záhy se otočil mezi kruhy, rychlou ranou ale trefil jen brankovou konstrukci.
    14:22 Imrich MAXIN - 0:1
     
    14:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté jdou z jedné rychlé akce do vedení. Za zády plzeňských obránců číhal IMRICH MAXIM, jenž se poté dostal do samostatného úniku a rychlou střelou k pravé tyči nedal Maříkovi šanci. Asistence: Marek Macháček, Pavel Průšek.
     
    10:14
    Marek Macháček měl první velkou šanci Liberce, hostující kapitán zůstal zcela sám mezi kruhy, z nadějné pozice avšak bránu Maříka přestřelil.
     
    05:17
    První velká šance zápasu. Matyáš Úbl se zmocnil nepovedené hostující rozehrávky, zpoza brány následně oslovil obránce Petra Kocka, Macourek ale na poslední chvíli zastavil jeho střelu svým betonem.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 18. Klatovský (Matějka, Úbl), 24. Beran (Makovec), 60. Slačík (Matějka, Prošek) – 15. Maxin (Macháček, Průšek), 21. Pekař (Seidl, Macháček)


    HC Škoda Plzeň: Mařík (Pavlis) – Kocek, Prošek, Holubec, Černý, Skala (A), Mašek, Tolar – Matějka, Pittr (C), Makovec (A), Klatovský, Hofrajtr, Beran, Úbl, Slačík, Pavlák, Fehér.
    Trenér: Jiří Hanzlík.

    Bílí Tygři Liberec: Macourek (Pech) – Pilíšek, Průšek (A), Seidl, Jarabko, Hrouda, Macáček (C), Král, Ehrenberger – Rozsíval, Špilka (A), Barna, Kratochvíl, Pekař, Kučera, Prokůpek, Maxin, Bajer.
    Trenér: Milan Plodek.

    Rozhodčí: Vokoun – Charvát, Sýkora

    Diváci: 36
    thejrc.org