Dubnica – SR 18 8:1 (kon.)
konec
TSS GROUP Dubnica
8:1 (3:0, 3:1, 2:0)
JOJ ŠPORT Slovensko U18
sk Čtvrtek 02.02.2023, 15:00 • Zimný štadión Dubnica • 1. liga (SR) • 63. kolo
Partner:
     
    Dubnica si vychutnala dorasteneckého súpera presvedčivo 8:1. Dnes nemali svoj deň obaja brankári SR 18, čo sa občas stane. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (17:05:57)
     
    Koniec zápasu.
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.
     
    57:14
    Michal Liščinský sa krásne natlačil pred Lietavu! Dubnická bránka to neustála a je potrebné ukotviť ju späť!
     
    55:13
    SR 18 hrá s piatimi hráčmi.
     
    54:37
    Masnica naťahal pár sekúnd v prospech osemnástky. Zámerne to zatiahol k mantinelu, kde ho dusili Považania.
     
    53:59
    Lukáš Fürsten elegantne semaforom vychytal Hrušku z medzi kruhov!
     
    53:13
    Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
    Kupec – 2 min., hákovanie.
     
    52:13
    Dubnica dáva gól! LUKÁŠ TÁBI predsa autorom hetriku. Dubničania len využili zdecimovanú defenzívu Slovákov. Asistencia: Jozef Haščák.
     
    51:33
    Kvalitný prienik Betáka. Zvládol niekoľko kľučiek a získal miesto na strelu pre Olivera Ďuriša. Fürsten už toho musí mať dosť, ale odolal.
     
    50:41
    Kamil Rohaľ siahal po znížení! V rozhodujúcom momente neposlal puk dovnútra okolo Lietavovho betónu!
     
    Reklamná prestávka.
     
    50:00
    V Dubnici je už dávno o všetkom rozhodnuté. Spartak je vo vysokom vedení 7:1, a to ešte pred malou chvíľou strieľal Huovinen.
     
    49:22
    Kombinácia Dubnice. Lunter našiel Maniačka, ktorý sa neulakomil na strelu a vyšperkoval to prihrávkou Haščákovi. Fürsten sa vyznamenal pripravenou lapačkou.
     
    48:00
    Fürsten neudržal prudšiu strelu Považanov! Chcel ju dostať do lapačky, ale takmer si to sám poslal za chrbát! Chýbali centimetre!
     
    47:23
    Dubnica dáva gól! Gólová radosť obrancu MICHALA CHATRNÚCHA, ktorý sa trápil úvodné minúty od naskočenia na ľad. Hostia mohli mať presilovku, ale jeho puk zapadol do brány pomedzi Slávikove nohy. Vylučovať sa už nebude. Asistencia: Niki Huovinen.
     
    46:29
    Čiarový rozhodca prichádza k reprezentačnému brankárovi Fürstenovi, ktorý mu odovzdáva puk po zákroku, keď na neho vypálil Ján Urban.
     
    45:44
    Kupec nepresvedčil svoj tím o presnosti svojej strely. Vystrelil zápästím cez dĺžku pásma, ale pokus skončil na zadnom mantineli.
     
    45:00
    Ťažký uhol, do ktorého prešiel útočník Maniaček. Ak by to z tejto pozície dokázal trafiť, Fürsten by si to rozhodne nedal za klobúk.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 2. Tábi (D. Janík), 2. Tábi (Beták), 6. D. Trška (Huovinen, L. Lunter), 27. Beták (Švec, O. Ďuriš), 29. Korbel (Ondruš), 30. Géci (Švec, Škvarek), 48. Chatrnúch (Huovinen), 53. Tábi (J. Haščák) – 31. Varga (Kupec, Ridzoň)


    TSS GROUP Dubnica: Lietava – Hruška, D. Trška, Putala, Švec, D. Janík, J. Urban, Chatrnúch – Korbel, Ondruš, Huovinen – Géci, Škvarek, Mikula – Tábi, O. Ďuriš, Beták – Maniaček, J. Haščák, L. Lunter.
    Trenér: Dušan Gregor.

    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Slávik (29. Fürsten) – M. Pišoja, Královič, Sakmár, Beluško, Šlank, Kupec, Ďurina – Maruna, Párička, Sobotka – Liščinský, Masnica, Ridzoň – K. Rohaľ, Gron, Varga – Feranec, Jobek, Liška.
    Trenér: Tibor Tartaľ.

    Rozhodčí: Krist, Krajčík – Bezák, Danko.
    thejrc.org