Vítkovice – Sparta 3:4 (kon.) | K. Vary – Plzeň 3:1 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 5:1 (kon.)
Kladno – Litvínov 5:2 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 4:3 (po pr.) | Pardubice – Olomouc 4:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:1 (2:0, 1:1, 2:0)
HC Oceláři Třinec
Pátek 03.02.2023, 18:00 • Winning Group Arena • Tipsport extraliga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:47 Kristián POSPÍŠIL - 5:1
     
    57:47
    Kometa právě vstřelila branku! Obrovská radost v brněnské Winning Group Areně poté, co domácí tým přidává pátou branku! Dobrou práci předvedl při napadání KRISTIÁN POSPÍŠIL, i díky tomu zachytil ve středním pásmu puk Kollára, aby jej svému spoluhráči vrátil a ten v samostatném úniku s pomocí tyče překonal Mazance. Asistence: Andrej Kollár.
    49:39 Eduard ŠALÉ - 4:1
     
    49:39
    Kometa právě vstřelila branku! Máme tady hattrick EDUARDA ŠALÉHO! Povedenou akci Komety rozjel Zbořil, který se dostal až před Mazance z levé strany, všiml si však výborně najetého spoluhráče a na zlatém podnose mu nabídl zkompletování prvního hattricku v extraligové kariéře. Asistence: Adam Zbořil, Martin Zaťovič.
    34:26 Eduard ŠALÉ - 3:1
     
    34:26
    Kometa právě vstřelila branku! Brno ukazuje svou sílu v přesilových hrách a dnes se podruhé v početní výhodě raduje! Puk si na levém kruhu zpracoval EDUARD ŠALÉ a mazácky propálil Mazance, jedná se o druhou trefu brněnského útočníka v dnešním utkání. Další kanadský bod si v brněnském dresu připisuje i Pospíšil. Asistence: Kristián Pospíšil, Andrej Kollár.
    23:38 Milan DOUDERA - 2:1
     
    23:38
    Třinec právě vstřelil branku! Oceláři se dočkali kontaktní branky! Puk od modré čáry nahodil MILAN DOUDERA a puk doskákal až za Dominika Furcha, který inkasoval po dlouhých 152 minutách a 38 vteřinách. Asistence: Martin Marinčin.
    11:06 Tomáš KUNDRÁTEK - 2:0
     
    11:06
    Kometa právě vstřelila branku! Brňané využívají přesilovou hru a odskakují do dvoubrankového náskoku! Na modré čáře se do puku opřel TOMÁŠ KUNDRÁTEK a propálil Mazance. Asistence: Adam Zbořil, Petr Holík.
    02:34 Eduard ŠALÉ - 1:0
     
    02:34
    Kometa právě vstřelila branku! Kometa otevírá skóre zápasu! Zaťovič nejprve vyzval ke střele Kučeříka, brněnský obránce však branku přestřelil. Tlak Komety ale pokračoval a Mazance překonal brněnský mladíček EDUARD ŠALÉ, když šikovně tečoval nahození Hollanda. Asistence: Rhett Holland, Radek Kučeřík.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 3. Šalé (Holland, Kučeřík), 12. Kundrátek (Zbořil, Holík), 35. Šalé (Pospíšil, Kollár), 50. Šalé (Zbořil, Zaťovič), 58. Pospíšil (Kollár) – 24. M. Doudera (Marinčin)


    HC Kometa Brno: Furch (Čiliak) – Kundrátek (A), Ďaloga, Holland, Kučeřík, Ščotka, Hrbas – Horký, Holík, Okál – Pospíšil, Kollár, Flek – Koblížek, Strömberg, Vincour – Šalé, Zbořil, Zaťovič (C) – Ondráček.
    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – Marinčin, M. Doudera, J. Jeřábek, Zahradníček, Roth, Čukste – M. Růžička, Marcinko, Voženílek – Daňo, Hudáček, Nestrašil – Hrehorčák, M. Roman, Chmielewski – Kurovský, Dravecký, Hrňa – Buček.

    Rozhodčí: Hejduk, Mrkva – Zíka, Šimánek
    thejrc.org