Chomutov – Kobra 4:0 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
HC Kobra Praha
Pátek 03.02.2023, 18:30 • ROCKNET ARÉNA • 2. liga skupina Západ • Nadstavba A
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:34 Jakub VESELÝ - 4:0
     
    54:34
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí celek snadno přežili oslabení a dávají čtvrtý gól! JAKUB VESELÝ si před brankou převzal kotouč od Jakuba Zajíčka a svižným zakončením po ledě překonal Sochůrka pod betonem. Asistence: Jakub Zajíček a Tomáš Koblížek.
    40:17 František LUKEŠ - 3:0
     
    40:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti naskočili do třetí části ve velkém stylu. Nejdříve střílel z pravé strany Jakub Chrpa, ale Sochůrek byl připraven. FRANTIŠEK LUKEŠ to ale o šest sekund později zkusil z mezikruží znovu a nyní z toho byla branka. Asistence: Jakub Chrpa.
    27:22 Roman CHLOUBA - 2:0
     
    27:22
    Piráti právě vstřelili branku!
    První kombinace druhé formace nevyšla, ta druhá již končí gólem! Mála vybojoval kotouč u levého mantinelu a našel najíždějícího ROMANA CHLOUBU. Ten si počkal na pohyb brankáře a svižnou ránou k levé tyčce skóroval. Asistence: František Mála a Milan Kostourek.
    25:01 František MÁLA - 1:0
     
    25:01
    Piráti právě vstřelili branku!
    Když to nejde na krásu a technicky, musí to jít ošklivě a na sílu. Tímto heslem se nyní řídili domácí hokejisté, kteří v brankovišti dotlačili černou gumu do sítě. Chlouba dával puk před branku, kde se prosadil FRANTIŠEK MÁLA. Asistence: Milan Kostourek a Roman Chlouba.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 26. Mála (Kostourek, Chlouba), 28. Chlouba (Mála, Kostourek), 41. Lukeš (Chrpa), 55. Veselý (Zajíček, Koblížek)


    Piráti Chomutov: Hanuljak (Horák) – Matai, Seemann, Havel, Petrásek, Žižka, Váchal, Němec – Lukeš, Hübl, Chrpa – Kostourek, Chlouba, Mála – Koblížek, Veselý, Zajíček – Mežnar, Vrhel, Křemen.
    Trenér: Kamil Koláček

    HC Kobra Praha: Sochůrek (Ondrík) – Knesl, Pavlák, Duda, Holý, Straka, Svach – Janča, Kolda, Petrák, Jedlička, Novák, Míšek, Martínek, Zídek, Ksandr, Houška, Šťastný.
    Trenér: Miloslav Šeba

    Rozhodčí: Šmika – Kettner, Brož

    Diváci: 1773
    thejrc.org