Slavia – Kolín 6:3 (kon.) | Prostějov – Zlín 5:1 (kon.) | Vsetín – Jihlava 2:5 (kon.)
Přerov – Frýdek-M. 1:3 (kon.) | Sokolov – Poruba 2011 6:7 (0:2 po s.n.) | Litoměřice – Šumperk 3:0 (kon.)
Třebíč – Pardubice B 3:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
6:3 (2:0, 1:1, 3:2)
SC Marimex Kolín
Sobota 04.02.2023, 15:00 • Zimní stadion Eden, Praha • Chance liga • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:26
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Pavel Mrňa – 2 min., sekání.

    Vyloučení v týmu SC Marimex Kolín:
    Matěj Morong – 2 min., sekání.
    56:35 Markus KORKIAKOSKI - 6:3
     
    56:35
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Sešívaný bek Žovinec sice nahrávku Kolínských zblokoval, jeho kolega v obraně Křepelka pak ale puk rukavicí nechtěně srazil přímo k nehlídanému MARKUSU KORKIAKOSKIMU, který měl před prázdnou brankou jednoduchou práci. Bez asistence.
     
    54:28
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Šimon Szathmáry – 2 min., vysoká hůl.
     
    51:54
    Vyloučení v týmu SC Marimex Kolín:
    Martin Kadlec – 2 min., hákování.
    51:14 Jaroslav BROŽ - 6:2
     
    51:14
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jak jednoduchý umí hokej být. Všetečka zachytil nahrávku Kolínských a posunul puk na JAROSLAVA BROŽE, který švihem dává druhý gól v dnešním zápase. Asistence: Robin Všetečka.
     
    51:00
    Dnešní utkání sleduje 1324 diváků.
     
    49:36
    Matyáš, Kruliš a znovu Matyáš. Tak se dají shrnout střelecké pokusy Slavie v posledních vteřinách. Nebezpečná byla hlavně střela Kruliše, která Sajdlovi propadla. Kotouč ale odpálil duchapřítomný kolínský bek.
    48:10 Matěj MORONG - 5:2
     
    48:10
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolín odpovídá na branku sešívaných a snižuje na rozdíl tří gólů. Gólové situaci předcházel zákrok hostujícího obránce na Křepelku, který zůstal chvíli ležet na ledě. Kozlové se následně dostali do protiútoku, ve kterém se z dorážky prosadil MATĚJ MORONG. Asistence: Zdeněk Čáp a Tomáš Jelínek.
    45:37 Pavel MRŇA - 5:1
     
    45:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Krásná akce Slavie, která dává už pátý gól! Strnad našel před brankou Kerna, který ještě posunul puk na PAVLA MRŇU, před nímž už číhala jen odkrytá klec. Rozhodčí situaci ještě kvůli posunuté bráně zkoumali na videu, došli ale k závěru, že Mrňa vstřelil gol dříve, než branka vypadla ze svého postavení. Asistence: Jan Kern a Lukáš Strnad.
    43:35 Karel KŘEPELKA - 4:1
     
    43:35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Potřetí se dnes slávisté trefují do odkryté kolínské brány. Sajdl se při přesunu proti dorážce dostal mimo postavení, čehož sice Krliš ještě nevyužil, od modré střílející Žovinec a před brankou tečující KAREL KŘEPELKA už ale ano. Asistence: Dušan Žovinec a Václav Krliš.
     
    36:57
    Matějček přebruslil slávistickou obranu a ujížděl sám na Málka. Na střelu, kterou poslal přímo do středu brány, ale neměl moc času.
    34:11 David AUBRECHT - 3:1
     
    34:11
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Nenápadná akce Kolína končí prvním gólem v síti Romana Málka. Jiruš posunul kotouč na DAVIDA AUBRECHTA, který z mezikruží zamířil přesně mimo dosah slávistického gólmana. Asistence: Vojtěch Jiruš a Tomáš Sajdl.
     
    32:53
    Po Žovincově ztrátě puku stříleli Král a dorážející Matějček, Málek ale slávisty od gólu uchránil.
     
    30:08
    Vyloučení v týmu SC Marimex Kolín:
    Tomáš Jelínek – 2 min., držení.
     
    29:02
    Málkovi se nepodařilo dostat puk pod svoji moc a málem na to doplatil. Dojíždějící Aubrecht a pak hlavně Novák totiž kotouč, který slávistickému brankáři vypadl, skoro dostali do sítě. Málek situaci zachránil na poslední chvíli.
    20:21 Lukáš ŽEJDL - 3:0
     
    20:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Stehlík na středu kluziště ukořistil puk kolínskému obránci a vyslal do brejku LUKÁŠE ŽEJDLA, který se tváří v tvář Sajdlovi nemýlil. Slavia tak skóruje ve vlastním oslabení. Asistence: Lukáš Stehlík.
     
    19:45
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Michal Simon – 2 min., hákování.
     
    15:17
    Naarova střela se odrazila k před brankou nehlídanému Šedivému, který se otočil pro puk a snažil se ho dorazit za Málka. Brána se sice při Málkově přesunu dostala ze svého postavení, dorážka ovšem stejně mířila vedle.
     
    05:06
    Střídání v týmu SC Marimex Kolín:
    ze hřiště odchází Jakub Soukup, přichází Tomáš Sajdl.
    05:06 Karel KLIKORKA - 2:0
     
    05:06
    Slavia právě vstřelila branku!
    Uplynulo jen šestadvacet vteřin a sešívaní se prosazují podruhé. V podobné situaci jako před chvíli Všetečka se ocitl Mrňa, kterého sice Soukup vytlačil mimo střeleckou pozici, sám se tím ale ocitl úplně mimo branku. Mrňa pak už jen posunul puk na KARLA KLIKORKU, který ho uklidil do odkryté klece. Asistence: Lukáš Strnad a Pavel Mrňa.
    04:40 Jaroslav BROŽ - 1:0
     
    04:40
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté nemilosrdně trestají chybu Kolína v rozehrávce a otevírají skóre. Všetečkovi se sice po Knotkově nahrávce postavil puk na hranu, dokázal ale objet Soukupa a nahrát před prázdnou branku JAROSLAVU BROŽOVI. Asistence: Robin Všetečka a Tomáš Knotek.
     
    Sobotní zápas ale nebude jen o hokeji, ponese se totiž v duchu charitativní akce O Kapku lepší hokej, která se napříč Chance ligou uskuteční už počtvrté. Slávisté naskočí ve speciálních dresech v oranžovo-bílo-červené kombinaci, které si fanoušci budou následně moct vydražit a získaná částka poputuje do nadace Kapka naděje, která za ni pořídí potřebné přístroje k léčbě či diagnostice.

    Úvodní buly pak přijde vhodit patron letošního ročníku, mladý slávistický hokejista, který má za sebou úspěšnou transplantaci kostní dřeně, Sebastian Weitz.
    Marken.cz

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 5. J. Brož (Všetečka, Knotek), 6. Klikorka (Strnad, Mrňa), 21. Žejdl (L. Stehlík), 44. Křepelka (Žovinec, Krliš), 46. Mrňa (Kern, Strnad), 52. J. Brož (Všetečka) – 35. Aubrecht (Jiruš, Sajdl), 49. Morong (Čáp, T. Jelínek), 57. Korkiakoski


    HC Slavia Praha: Málek (Volevecký) – Klikorka, Matyáš, Žovinec, Křepelka, Hejda, Szathmáry – L. Stehlík, Žejdl (A), Kulda – Všetečka, Knotek (C), J. Brož – Mrňa, Kern, Strnad – Krliš, Havrda, Simon.
    Trenér: Daniel Tvrzník

    SC Marimex Kolín: Soukup (6. Sajdl) – Čáp, T. Jelínek, Piegl (C), Naar, Aubrecht, Zajíc – Mar. Novák (A), Morong, Z. Král (A) – D. Šedivý, Korkiakoski, Kadlec – J. Sklenář, Matějček, Ouřada – Jiruš.
    Trenér: Jan Šťastný

    Rozhodčí: Kosnar, Petružálek – Jindra, Štofa

    Diváci: 1324
    bahis siteleri