Sparta – Vítkovice 1:2 (0:1 po s.n.) | HC Litvínov – Olomouc 6:1 (kon.) | K. Vary – Zlín 4:1 (kon.)
Jihlava – Mountfield HK 1:5 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 0:3 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:5 (0:3, 0:0, 1:2)
Mountfield HK
Sobota 04.02.2023, 14:30 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 46. kolo
Partner:
     
    59:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    DAVID STRAKA se z trestného střílení trefil krásně do levé šibenice a lehce tak zmírňuje velký rozdíl skóre.
     
    52:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté dávají již pátou branku! Fiala našel před brankou MATĚJE NOVOTNÉHO, který byl u pravé tyče prakticky osamocený a nedělalo mu problém zblízka překonat Puldu. Asistence: Petr Fiala.
     
    44:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nyní už byl domácí gólman krátký na teč MICHALA BENEŠE, který střelu Havlíčka od modré usměrnil mezi jeho dosah. Asistence: Matěj Havlíček, Lukáš Pajer.
     
    18:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté utíkají do tříbrankového náskoku. Beneš našel před brankou LUKÁŠE PAJERA, který se nemýlil. Poslal puk přesně do levé šibenice a dává tak svůj druhý gól v první třetině. Asistence: Michal Beneš.
     
    16:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po chybné přihrávce Tomšíka na modré ujel do úniku MATĚJ NOVOTNÝ a tváří v tvář Puldovi si věděl rady. Gólmana po kličce rozhýbal a ihned zasunul puk mezi jeho betony. Bez asistence.
     
    09:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Situace tři na jednoho vyšla hostům na jedničku. Střelu Beneše ještě dokázal Pulda vytěsnit betonem, ale ke kotouči se rychle dostal LUKÁŠ PAJER, který neměl problém dorazit jej do sítě. Asistence: Michal Beneš.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 60. Straka (TS) – 9. Pajer (Michal Beneš), 17. Novotný, 18. Pajer (Michal Beneš), 45. Michal Beneš (Havlíček, Pajer), 53. Novotný (Fiala)


    HC Dukla Jihlava: Pulda (Stránský) – Ludvík, Chvátal, Matějíček, Číhal, Vovsík (C), Tomšík, Vandas – Klapica, Valach, Rauš (A), Báťa, Kudrna, Modl, Pavelec, Coufal, Straka
    Trenér: Michal Broš

    Mountfield HK: Kasal (Mrázek) – Havlíček (C), Boukal, Hušek, Táborský, Pavič, Fiala, Bezpalec – Idžan, Matěj Beneš (A), Král, Hora, Klíma, Novotný, Giesl, Leden, Vencl, Moravec, Pajer, Michal Beneš (A)
    Trenér: Jiří Janoušek

    Rozhodčí: Barek, Pilný – Kis, Polák

    Diváci: 89
    thejrc.org